TDab Napisano 7 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2017 Status - mamy już 2 paczki odebrane, 2 przygotowane do wysyłki i 1 będzie odebrana w weekend. Pozostało jeszcze 5 paczek - przypominam, żeby odebrać w ten weekend (od jutra), musimy się umówić jeszcze dziś do 17:30. Co się nie uda ogarnąć do tego terminu, będzie czekać w poniedziałek na Marszałkowskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 9 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2017 Jeszcze raz dzięki, tym razem publicznie - za pomoc jednemu koledze w organizacji oraz drugiemu za koordynacje propagacji koszul w WWA 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izaar Napisano 10 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2017 22 godziny temu, Caporegime napisał: Jeszcze raz dzięki, tym razem publicznie - za pomoc jednemu koledze w organizacji oraz drugiemu za koordynacje propagacji koszul w WWA Popieram! Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TDab Napisano 13 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2017 Sytuacja już się wyklarowała - 7 paczek odebranych, 3 jeszcze idą przez InPost. Wrocławska niestety nie do końca trafi gdzie powinna - dostałem info, że paczkomat pełny i przenoszą do innego :/. Nie mniej, dziękuję wszystkim za sprawny kontakt i odbiór, dziękuję koledze @123 za szybką organizację i mam nadzieję, że wszyscy są zadowoleni :). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Castorp Napisano 13 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2017 Dziękuję organizatorom akcji. Pełne zadowolenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 14 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2017 Czy wszyscy z zamówienia CM mają już swoje koszule i czy wszystko jest ok ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kszychu1993 Napisano 14 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2017 U mnie już wszystko jest. Dołączam się do podziękowań! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piast Napisano 16 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2017 Cześć. Jestem nowy na forum. Mam na imię Karol. Szukam chętnego/chętnych z Warszawy na wspólne zakupy w Vistuli. W aktualnej promocji Vistuli „Private Sale do -60%” przy zakupach powyżej 6 000 zł uzyskuję się rabat 60% na cały asortyment. Zamierzam wydać kwotę 2 000 zł. Mam nadzieję, że jest to właściwe miejsce na mój wpis i znajdę osoby do wspólnych zakupów w Vistuli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marxik Napisano 19 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2017 Cześć. Jestem nowy na forum. Mam na imię Karol. Szukam chętnego/chętnych z Warszawy na wspólne zakupy w Vistuli. W aktualnej promocji Vistuli „Private Sale do -60%” przy zakupach powyżej 6 000 zł uzyskuję się rabat 60% na cały asortyment. Zamierzam wydać kwotę 2 000 zł. Mam nadzieję, że jest to właściwe miejsce na mój wpis i znajdę osoby do wspólnych zakupów w Vistuli. Cześć, jeżeli by się zebrało to 6K to ja się też mogę zastanowić. Mógłbym dorzucić płaszcz za 1500 od siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piast Napisano 20 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2017 Moja oferta już nieaktualna. Musiałem dokonać zakupów przed gwiazdką. Za późno znalazłem Wasze forum, ale wątek podtrzymuję, może zbiorą się inni chętni. Oferta Private sale trwa do 23 grudnia br. Ale jest to oferta powtarzalna, poza tym są inne promocje, dlatego w przyszłości, jeśli zgłoszą się inni chętni, łatwiej będzie nawiązać nam kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 9 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2018 W dniu 1.12.2017 o 17:24, FONos napisał: Czy jest ktoś chętny na wspólne zakupy butów z afarleycountryattire.co.uk ? Przy dwóch parach jest dodatkowe 10% jedna przesyłka i jeszcze jest teraz kolejne 10% na każde buty a loake są na wyprzedaży z kolejnym upustem 30%! Również się skusiłem na dwie pary w późniejszym terminie bez jednego rabatu 10%. Czy długo czekałeś na przesyłkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solecalupo Napisano 9 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2018 24 minuty temu, Bartek 00 napisał: Również się skusiłem na dwie pary w późniejszym terminie bez jednego rabatu 10%. Czy długo czekałeś na przesyłkę? Na te promocyjne w sumie około tygodnia ale wcześniej na jedną parę ponad miesiąc ale informowali że mają problem z dostępnością modeli z Loake (widać też sprzedają towar którego fizycznie nie mają). Teraz chyba regularna sprzedaż Loake zniknęła ze sklepu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 9 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2018 Ok to mnie trochę uspokoiłeś Czekam od 28.12.17, po drodze był Nowy Rok więc dam im jeszcze czas . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariopol Napisano 16 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2018 Chętnego na zamówienie w CT, w miarę pilne. Czekam do 23😊 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.Pawel Napisano 16 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2018 2 godziny temu, dariopol napisał: Chętnego na zamówienie w CT, w miarę pilne. Czekam do 23😊 PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariopol Napisano 29 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2018 Gdyby ktoś ze Śląska robil zakupy online w Vistuli to proszę o informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 16 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2018 Panowie, szybki temat - czy ktoś jest chętny na Yanko split toe 539 na bardzo wygodnym kopycie 960 w kolorze Chestnut cuero? jeśli będzie 12 chętnych osób, możemy liczyć na fajny rabat. Butów nie ma w regularnej ofercie, a zamówienie ich w sklepie jest możliwe jedynie w wersji MTO (czyil bez rabatowej) i kosztuje już 1499zł. Dajcie znać - kilka fotek poniżej. Wg mnie buty idealne na wiosnę, piękne, wygodne, super kolor "groszkowej' skóry, do tego split toe, czyli coś co jest następstwem długoterminowej i przemijającej mody na monki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 16 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2018 Dzięki Krzysztof za inicjatywę i link Może zróbmy tak - w ogóle ceny na MTO od dziś są/będą wyższe. Natomiast do 25.02.2018 każdemu na hasło "BWB" będziemy w stanie zrealizować zamówienia w starej cenie: MTO Shoes - 1199PLN / MTO Boots - 1399 PLN wyjątkowo dorzucając 10% rabatu (indeksy MTO nie są objęte rabatowaniem). Jeżeli faktycznie na jakiś konkretny model będzie w stanie zebrać się większa grupa wtedy możemy przemyśleć Wasze propozycje. W razie zapytań, bardzo proszę o mail na adres sklepowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 16 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2018 8 godzin temu, Krzysiek_W napisał: Panowie, szybki temat - czy ktoś jest chętny na Yanko split toe 539 na bardzo wygodnym kopycie 960 w kolorze Chestnut cuero? jeśli będzie 12 chętnych osób, możemy liczyć na fajny rabat. Butów nie ma w regularnej ofercie, a zamówienie ich w sklepie jest możliwe jedynie w wersji MTO (czyil bez rabatowej) i kosztuje już 1499zł. Dajcie znać - kilka fotek poniżej. Wg mnie buty idealne na wiosnę, piękne, wygodne, super kolor "groszkowej' skóry, do tego split toe, czyli coś co jest następstwem długoterminowej i przemijającej mody na monki Kurcze, miałem ten sam pomysł (stylistyczny) i gdyby ta inicjatywa pojawiła się chwilę wcześniej... dzisiaj po powrocie z urlopu odpakowałem paczkę z U.K.: Chociaż w sumie odrobinę się różnią od Yanko 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 16 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2018 @Tanatos70, co to za model i za ile mi je sprzedasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 16 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2018 @lubo69Durham. To mniejsi bracia tych trzewików co to je masz ode mnie . Tych nie sprzedam, ale mam coś innego w Twoim rozmiarze od Vassa z czym może będę się chciał pożegnać (mimo, że wszystkie Vassy mam w rozm. 42, to kopyto Peter powinienem zamawiać 42,5) i wylądują na "bazarku" , bo co za dużo split- toe to... : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 22 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2018 Panie i panowie, nabór do nowej edycji GMTO u Vassa trwa, proszę się zgłaszać! Po zebraniu chętnych przeniesiemy się na osobny kanał komunikacji (PW). Szczegóły dotyczące zamówienia, rozmiarów, kopyt, itp. w dedykowanym wątku: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solecalupo Napisano 22 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2018 19 godzin temu, Wodzu napisał: Panie i panowie, nabór do nowej edycji GMTO trwa, proszę się zgłaszać! Po zebraniu chętnych przeniesiemy się na osobny kanał komunikacji (PW). To ja się skuszę na 1 szt. Edit. 1 parę oczywiście 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 23 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2018 2 godziny temu, FONos napisał: To ja się skuszę na 1 szt. Lepiej parę imho. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 23 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2018 Wstępnie jestem zainteresowany 1 parą, ale jeszcze nie mam kompletnie pomysłu. W międzyczasie się zdecyduję, co by to mogło być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi