MatC Napisano 24 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2017 1. Fan: Fosters Leander, UK8, espresso 2. Artur S.: Alfred Sargent Hunt 109F, UK7, chestnut 3. Bart87: CHARLES II Black, 5 eyelet, cap, Oxford, UK9,5 4. Denior: AS Drayton UK7 G 5. cichosza: ASBJORN DAGESTAD 20590-12 Black, UK8 6. cichosza: DUCKERS D004 Vintage Cherry, UK8 7. MatC: JCrew UK7.5 F, - 87F Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 24 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2017 1. Fan: Fosters Leander, UK8, espresso 2. Artur S.: Alfred Sargent Hunt 48F, UK7, chestnut 3. Bart87: CHARLES II Black, 5 eyelet, cap, Oxford, UK9,5 4. Denior: AS Drayton UK7 G 5. cichosza: ASBJORN DAGESTAD 20590-12 Black, UK8 6. cichosza: DUCKERS D004 Vintage Cherry, UK8 7. MatC: JCrew UK7.5 F, - 87F 8. Fan: Cambridge, UK8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zixart Napisano 27 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2017 Szukam 2-4 osób chętnych na szybkie grupowe zamówienie w Camiceria Olga. Najchętniej osoby z Warszawy (niestety nie mam czasu na rozsyłanie koszul po miastach), koszule byłyby do odbioru codziennie od 10 do 18/19 w Warszawie obok Ronda ONZ. Pisałem już z Ciro, jeżeli zamówimy ok. 10 koszul wysyłka będzie za darmo (20 euro). Chciałbym złożyć zamówienie do czwartku (29.06) wieczorem, chętnych prosiłbym o wpisanie się poniżej na listę wraz z ilością koszul. 1. zixart – 3 2. kolega – 1/2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Budzioch Napisano 27 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2017 Czy ktoś (najlepiej z Krakowa) chce kupić koszule z TM Lewina. Zamierzam kupić dwie,a z chęcią załapałbym się na multibuya. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichosza Napisano 28 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2017 20 godzin temu, zixart napisał: Szukam 2-4 osób chętnych na szybkie grupowe zamówienie w Camiceria Olga. Najchętniej osoby z Warszawy (niestety nie mam czasu na rozsyłanie koszul po miastach), koszule byłyby do odbioru codziennie od 10 do 18/19 w Warszawie obok Ronda ONZ. Pisałem już z Ciro, jeżeli zamówimy ok. 10 koszul wysyłka będzie za darmo (20 euro). Chciałbym złożyć zamówienie do czwartku (29.06) wieczorem, chętnych prosiłbym o wpisanie się poniżej na listę wraz z ilością koszul. 1. zixart – 3 2. kolega – 1/2 3. cichosza - 1/2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 28 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2017 1. zixart – 3 2. kolega – 1/2 3. cichosza - 1/2 Gdyby jednak opcja spoza Warszawy wchodziła w grę to jestem chętny na 1 koszule.Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 28 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2017 1. zixart – 3 2. kolega – 1/2 3. cichosza - 1/2 4. Jakub - 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kappa Napisano 28 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2017 23 godziny temu, Budzioch napisał: Czy ktoś (najlepiej z Krakowa) chce kupić koszule z TM Lewina. Zamierzam kupić dwie,a z chęcią załapałbym się na multibuya. Podbijam temat. Osoba z W-wy do wspólnych zakupów preferowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 29 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2017 Grupowe zamówienie butów AS - właśnie zrobiłem przelew. W zależności od zaksięgowania funduszy w AS zaczną przygotowywać kartony. Wstępnie zakładam odbiór butów w poniedziałek z fabryki. Jeżeli buty nie dotrą do mnie do końca przyszłego tygodnia, wysyłka w kraju będzie możliwa dopiero po 17 lipca, z powodu mojego wyjazdu służbowego M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 29 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2017 Niestety dziś otrzymałem odp z AS, że mimo faktu, że $$$$$ będą na koncie w UK już jutro, buty do odbioru będo gotowe dopiero w poniedziałek. Kurier zamówiony. Mam nadzieję, że DPD dostarczy buty do piątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zixart Napisano 29 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2017 Teraz, JakubAnderwald napisał: 1. zixart – 3 2. kolega – 1/2 3. cichosza - 1/2 4. Jakub - 1 Dziękuję, zamykam zamówienie. Z zainteresowanymi skontaktuję się na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FranciszekMaurer Napisano 1 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2017 Gdyby ktoś planował zamawiać koszulę z Charles Tyrwhitt to chętnie bym się podłączył. Wolałbym się podłączyć do innego zamówienia, bo sam jeszcze nie zamawiałem, a chcę tylko jedną koszulę w promocyjnej cenie. W kwestii odbioru, to jestem z Lublina, ale w Warszawie bez problemu może mi odebrać kolega, a sam też będę w najbliższym czasie w Kielcach i Krakowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kily Napisano 8 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2017 Gdyby ktoś z Krakowa chciał zamawiać cokolwiek z CT i podzielić się kosztami przesyłki to proszę o priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 18 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2017 Właśnie dostałem maila od Olgi Cytuj Goodmorning, Your shirts are ready and we ship today them! Thank you Best regards Sara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 28 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2017 Witam. Po ostatnim zamówieniu grupowym pasków wykonanych przez Skalpela (Niestrój Leatherwork), ze skóry Sedgwick w kolorze Australaian Nut (patrz poniżej): Proponuję grupowe zamówienia identycznego paska, jednak tym razem w kolorze burgundy z palety Sedgwick Bridle leather. Skóra w tym kolorze, nie jest w stałej ofercie, więc proponuję się zmobilizować, aby nie została wyprzedana. Należy zaznaczyć, że tym razem paski nie bedą wykonane z kruponu tylko z karku. Poniżej zdjęcia koloru: - środkowy pasek - pasek z lewej Oczywiście nie zapominajmy, że każdy kawałek skóry będzie inny. Cena jak poprzednio 240 PLN. Proszę dopisywać się na listę: 1. Fan dobrego buta 2. Nowoanglik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xune Napisano 28 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2017 Pasek burgundowy: 1. Fan dobrego buta 2. Nowoanglik 3. Xune 4. Xune Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 28 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2017 W związku z małym kwałkiem zamówionej skóry burgundy, być może pasków będzie tylko 5 lub max 6, więc porponuję się pospieszyć. Zostały ostanie 1 - 2 wolne paski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 29 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2017 Dnia 28.07.2017 o 22:26, Xune napisał: Pasek burgundowy: 1. Fan dobrego buta 2. Nowoanglik 3. Xune 4. Xune 5. Tanatos70 6. @Midlife-Crisis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 31 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2017 Chiałem dodać, że w związku z tym, że nie ma na stanie kruponu w kolorze Burgundy, paski będą wykonane z karku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xune Napisano 7 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2017 @Skalpel Do kiedy zbierasz zamówienia na paski? Bo póki co nie mamy minimalnej ilości żeby odpalić burgundy, a jeśli tu będzie za mało osób to ja z dwoma sztukami wracam do australian nut Żeby nie zabrakło skóry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 7 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2017 @Xune 3 posty powyżej Twojego jest coś o max. 6-ciu paskach, więc powinno chyba pasować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xune Napisano 7 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2017 Ok, to ja jestem ślepy i ciągle mi się coś wydawało że minimum 8-10 żeby ruszyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 7 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2017 Mamy wystarczająca ilość osób 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 9 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2017 Cześć, to jest właściwie projekt @fan_dobrego_buta i skóra też jest jego. Ja jestem tylko wykonawcą projektu. Jeżeli FDB się zgodzi, to mogą jeszcze inni do projektu dołączyć. Skóra jeszcze do mnie nie dotarła, ale będę się dowiadywał dlaczego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 9 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2017 Skóra została wysłana w poniedziałek wiec zakładam, ze do piątku dotrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi