Polska400 Napisano 5 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2017 Wszystko zależy od końcowej ceny, jeśli finalnie propozycja Vel Venti będzie "atrakcyjna" to będę zainteresowany, a jak nie to wracam do Zack Roman. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 5 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2017 Ja tak samo. Nic nie stoi mi na przeszkodzie wziąć po jednej od każdego producenta. Zależy od ceny. Nie miałem, nie używałem, opinie są różne. Na początek kontaktu z marką wolę nie ryzykować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariopol Napisano 6 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2017 Gdyby ktoś (w co wątpię) robił zamówienie w prochnik online to chetnie sie dolacze bo wpadł mi w oko krawat za śmieszne pieniadze jednak juz z ich ceną za przesyłke przestaje byc taki atrakcyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kily Napisano 7 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2017 Ktoś z Warszawy pisze się na jedną poszetkę od Osovskiego za 54,50 zł? Tyle to wyniesie przy zakupie dwóch (ja jestem zainteresowany jedną) z odbiorem osobistym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lantos Napisano 7 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2017 Ktoś chętny na koszulę od Osovskiego 1+1? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yacoob Napisano 7 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2017 @Kily ja wstępnie chętny, przejrzę na spokoju wzory i wieczorem dam odpowiedz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friedman Napisano 7 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2017 - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torunianin Napisano 9 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2017 Dnia 5.06.2017 o 16:27, torunianin napisał: Na teraz mamy łącznie 10-11 sztuk. Caporegime - 2 szt. FON -1 szt. Ataman - 1-2 szt. Polska400 - 1 szt. robertoo - 1 szt. Midlife-Crisis - 2 szt. Torunianin - 2 szt Odezwę się do Vel Venti, co są w stanie zaproponować przy takim zamówieniu i dam znać z prośbą o potwierdzenie. Mam odpowiedź od Vel Venti. Są w stanie dać 10%, ale przy zamówieniu 3 szt. przez jedną osobę. W tym układzie grupowe zamówienie przestaje mieć sens. Jeśli ktoś byłby zainteresowany zamówieniem 3 szt. jednorazowo, to zachęcam do bezpośredniego kontaktu z nimi. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 9 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2017 Mam odpowiedź od Vel Venti. Są w stanie dać 10%, ale przy zamówieniu 3 szt. przez jedną osobę. W tym układzie grupowe zamówienie przestaje mieć sens. Jeśli ktoś byłby zainteresowany zamówieniem 3 szt. jednorazowo, to zachęcam do bezpośredniego kontaktu z nimi. Dziękuję za informację i zaangażowanie w sprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 12 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2017 Grupowy zakup seconds z AS: 1. Fan: Fosters Leander, UK8, espresso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart87 Napisano 13 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2017 15 godzin temu, fan_dobrego_buta napisał: Grupowy zakup seconds z AS: 1. Fan: Fosters Leander, UK8, espresso Kolego @fan_dobrego_buta, czy to co zostało ustalone via priv również wpisywać na listę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 13 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2017 Bart87 - tak proszę dopisywać się na listę na Tablicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur S. Napisano 13 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2017 1. Fan: Fosters Leander, UK8, espresso2. Artur S.: Alfred Sargent Hunt 109F, UK7, chestnut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kappa Napisano 13 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2017 Chciałbym zamówić kilka koszul od TM Levin. Czy ktoś, najlepiej z W-wy, chciałby dołączyć do zamówienia i podzielić się kosztami przesyłki? Dla zachęty dodam, że sporo ładnych koszul można znaleźć po kilkanaście funtów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowoanglik Napisano 13 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2017 Kolejna oferta SJC: spodnie chino w stylu lat 30-ych, 1 para 125 GBP, ale 3 pary 250 GBP. Wyglądają świętnie i mają wszystkie dodatki – szlufki, guziki na szelki i side adjusters. Chyba zamawiam 2-3 pary, ale chętnie zorganizuję zbiorowe zamówienie. Koszt w przeliczeniu na PLN to trochę ponad 400 PLN, czyli w okolicach Benevento. Dostawa w połowie lipca, z tym, że trzeba liczyć na lekki poślizg (może do sierpnia). Informacja tu: http://www.simonjamescathcart.com/chinos/ Wiadomości na privie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yacoob Napisano 14 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2017 11 godzin temu, kappa napisał: Chciałbym zamówić kilka koszul od TM Levin. Czy ktoś, najlepiej z W-wy, chciałby dołączyć do zamówienia i podzielić się kosztami przesyłki? Dla zachęty dodam, że sporo ładnych koszul można znaleźć po kilkanaście funtów Ja wstępnie chętny, odezwę się popołudniu. Nie mam od nich koszul i musze zapoznać się z rozmiarówką. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abnegat Napisano 14 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2017 Godzinę temu, yacoob napisał: Ja wstępnie chętny, odezwę się popołudniu. Nie mam od nich koszul i musze zapoznać się z rozmiarówką. Ja też jestem zainteresowany, ale podobnie jak @yacoob, muszę sprawdzić wymiary. @kappa - do kiedy chcesz odpowiedź? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart87 Napisano 14 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2017 1. Fan: Fosters Leander, UK8, espresso 2. Artur S.: Alfred Sargent Hunt 109F, UK7, chestnut 3. Bart87: CHARLES II Black, 5 eyelet, cap, Oxford, UK9,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kappa Napisano 14 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2017 @abnegat chciałbym dziś wieczorem złożyć zamówienie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarkos30 Napisano 18 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2017 Gdyby ktoś planował zakupy w sklepie Charles Tyrwhitt to chętnie się dołączę . No i koszt wysyłki się zamortyzuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojKow Napisano 18 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2017 Jestem chętny na zakup jednej koszuli w CT. Znajdzie się ktoś, żeby uzbierać 4 sztuki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaKuba Napisano 18 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2017 5 godzin temu, WojKow napisał: Jestem chętny na zakup jednej koszuli w CT. Znajdzie się ktoś, żeby uzbierać 4 sztuki? Ja również - 2 sztuki Wwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 19 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2017 Na chwię obecną mamy następujących chętnych: 1. Fan: Fosters Leander, UK8, espresso2. Artur S.: Alfred Sargent Hunt 109F, UK7, chestnut3. Bart87: CHARLES II Black, 5 eyelet, cap, Oxford, UK9,5 Zamówienia zbieram do piątku. Kolejne zamówienie grupowe koniec litopada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 23 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2017 1. Fan: Fosters Leander, UK8, espresso2. Artur S.: Alfred Sargent Hunt 109F, UK7, chestnut3. Bart87: CHARLES II Black, 5 eyelet, cap, Oxford, UK9,5 4. Denior: AS Drayton UK7 G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichosza Napisano 23 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2017 1. Fan: Fosters Leander, UK8, espresso 2. Artur S.: Alfred Sargent Hunt 109F, UK7, chestnut 3. Bart87: CHARLES II Black, 5 eyelet, cap, Oxford, UK9,5 4. Denior: AS Drayton UK7 G 5. cichosza: ASBJORN DAGESTAD 20590-12 Black, UK8 6. cichosza: DUCKERS D004 Vintage Cherry, UK8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi