adamW Napisano 21 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2019 Myslisz ze jakosc zauwazalnie lepsza niz H&M, czyli w gruncie rzeczy ten sam koncern? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 21 Marzec 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2019 Proszę nie dublować. Nie ma odpowiedzi - być może nie ma zainteresowanych tematem lub trzeba jeszcze poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad91 Napisano 21 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2019 Jakość zarówno ubrań, jak i obuwia jest wyraźnie lepsza. Buty są produkowane zazwyczaj w Hiszpanii lub Potugalii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mango Napisano 21 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2019 Godzinę temu, bingobango napisał: Jakość zarówno ubrań, jak i obuwia jest wyraźnie lepsza. Buty są produkowane zazwyczaj w Hiszpanii lub Potugalii. W przyszłym tygodniu chętnie przejdę się do ich salonu w Klifie i dam znać jak to wygląda na żywo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 22 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2019 13 godzin temu, bingobango napisał: Moim zdaniem najlepszym miejscem na takie zakupy jest cos. dla przykładu https://www.cosstores.com/en_eur/men/sale/shoes/product.leather-sneakers-white.0534323003.html Zamówiłem ten model: https://www.cosstores.com/en_eur/men/shoes/product.thick-soled-leather-sneakers-white.0635823001.html Zobaczymy jak wypadną w porównaniu do: https://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0712058001.html https://eu.suitsupply.com/pl/shoes/biały-sneakersy/FW1404.html?cgid=Shoes&prefn1=model&prefv1=sneakers&pdp=true Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xxxx Napisano 26 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2019 Poszukuję męskich szali/chust jedwabnych w rozsądnej cenie. Czy polecacie jakieś firmy? Za czym się rozglądać? W spadku otrzymałem jednego Hackett'a (model ze zdjęcia), który jest prawdopodobnie vintage i bardzo go lubię, ale widzę, że ta firma nie produkuje już szali czysto jedwabnych. Raczej interesują mnie marki, które można znaleźć przecenione w sklepach internetowych. Najlepiej UK/DE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 2 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2019 Podbiję pytanie @Stasiak. Również szukam wiosennego szala i albo cena 400+zł albo kiepskie wzory. Przeglądałem ZackRoman, Poszetka, MacaroniTomato. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chaosu Napisano 2 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2019 W dniu 1.03.2019 o 23:03, Peri napisał: Mężczyzna wzrost 170. Czy są tutaj podobnie "wysocy"? Mam problem z kupieniem czegokolwiek poza koszulą lub spodniami. Np. nie widziałem jeszcze Bosmanki na mój wzrost. Czy znacie jakieś sklepy gdzie powinienem zajrzeć? Tak, jest nas więcej. Ja do tego jestem na tyle chudy że nie znajduję nawet koszul, tylko spodnie. Łączę się w bólu i polecam zaglądanie do TK Maxx, zawsze jest coś w rozmiarze XS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ramzes Napisano 3 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2019 Cześć. Szukam porady odnośnie zakupy białej koszuli na ślub (biała na spinki z twillu, kołnierz włoski lub półwłoski). Niestety nie mogę znaleźć nic fajnego. U Millera nie ma, u Zacka Romana też nie. Może ktoś zna jakiś sklep w Trójmieście? Jestem dość szeroki w barkach i niełatwo mi kupić koszule. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheMakowski Napisano 3 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2019 22 minuty temu, ramzes napisał: Cześć. Szukam porady odnośnie zakupy białej koszuli na ślub (biała na spinki z twillu, kołnierz włoski lub półwłoski). Niestety nie mogę znaleźć nic fajnego. U Millera nie ma, u Zacka Romana też nie. Może ktoś zna jakiś sklep w Trójmieście? Jestem dość szeroki w barkach i niełatwo mi kupić koszule. Może poszetka.com? Maja fenomenalne kroje https://www.poszetka.com/product-pol-4381-klasyczna-koszula-z-plisa-kryta-i-mankietem-na-spinki.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 3 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2019 1 minutę temu, TheMakowski napisał: Może poszetka.com? Maja fenomenalne kroje https://www.poszetka.com/product-pol-4381-klasyczna-koszula-z-plisa-kryta-i-mankietem-na-spinki.html Ale raczej dość wąskie. Ja jestem szczupły i o ile krój nie jest przesadnie fit, to przedramiona raczej nie mogą przypakować bo się w nie nie uda mi w wcisnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ramzes Napisano 3 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2019 1 godzinę temu, TheMakowski napisał: Może poszetka.com? Maja fenomenalne kroje https://www.poszetka.com/product-pol-4381-klasyczna-koszula-z-plisa-kryta-i-mankietem-na-spinki.html Dzięki ale to jest koszula z kryta plisą a ja chce założyć krawat (zapomniałem o tym napisać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 3 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2019 A w czym to przeszkadza? Nie działa to tylko w drugą stronę (muszka i widoczne guziki). 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 3 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2019 Gdzie znajdę tego typu knit (zig-zag): https://bergbergstore.com/collections/ties/products/zig-zag-knitted-tie-navy Najlepiej jakby miał 8cm, jak ten w Berg & Berg ale też żeby nie kosztował aż 80 euro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xxxx Napisano 3 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2019 W dniu 2.04.2019 o 13:04, alabuz napisał: Podbiję pytanie @Stasiak. Również szukam wiosennego szala i albo cena 400+zł albo kiepskie wzory. Przeglądałem ZackRoman, Poszetka, MacaroniTomato. Znalazłem coś! Jeśli masz znajomego w DE, który może odebrać i wysłać do Ciebie, to tu znajdują się ciekawe szale. Ascot jest w cenach ok. 400zł i ma relatywnie duży wybór szali z wzorem paisley. Widziałem Ascoty w P&C online, ale wybór jest niewielki. Miejmy nadzieję, że będą zwiększać ofertę. https://www.herrenausstatter.de/schals/seide/?sort=3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 3 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2019 @Stasiak, odnoszę wrażenie z wypowiedzi @alabuz, że cena 400zł jest właśnie problemem (dla mnie jest). Jeśli coś źle zrozumiałem to przepraszam. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 3 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2019 @Stasiak, tu są 3 paisleye: https://www.black.co.uk/collections/mens-silk-scarves Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xxxx Napisano 3 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2019 12 minut temu, adamW napisał: @Stasiak, odnoszę wrażenie z wypowiedzi @alabuz, że cena 400zł jest właśnie problemem (dla mnie jest). Jeśli coś źle zrozumiałem to przepraszam. A przepraszam, źle zrozumiałem. Jest tam kilka szali przecenionych do 60-70 eur. 250-300zł. Nadal nie jest to okazja życia, ale różnica będzie odczuwalna. Przy okazji znalazłem dobrą promocję na P&C. 150zł dwustronny jedwab/wełna @alabuz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ramzes Napisano 4 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2019 13 godzin temu, Servetch napisał: A w czym to przeszkadza? Nie działa to tylko w drugą stronę (muszka i widoczne guziki). Gdzieś czytałem że to nie jest ok Ale tak czy tak tam są za małe rozmiary w klatce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamrot Napisano 4 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2019 @ramzes w Trójmieście masz cztery salony E.Berga. Z wieszaka nic nie dostaniesz, ale polecam zamówić na wymiar. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sirvius Napisano 7 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2019 Cześć wszystkim, Szukam dwurzędowego garnituru w białą kratę windowpane, ale przynajmniej w polskich salonach i sklepach, oraz w SuSu, nie byłem w stanie nic znaleźć, ale może komuś rzucił się taki model w oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkk Napisano 9 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2019 Cześć, poszukuję tańsze białe nieformalne (ew. półformalne) koszule z długim rękawem pod sweter, znajdzie się coś takiego w sklepach o zadowalającej jakości w podanych pieniądzach by materiał nie był wyraźnie prześwitujący? Nie chcę wydać na koszulę wiecej niż 150 zł. Skoro pod sweter to kołnierzyk button down czy klasyczny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 9 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2019 @wkk w Tkmaxx nie powinieneś mieć większego problemu ze znalezieniem przyzwoitych jakościowo białych koszul w cenie 99 PLN. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dyjamentowski Napisano 12 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2019 Gdzie szukać zgrabnych, niezbyt delikatnych, ciemnobrązowych licowych chukka? Kupiłem kultowego Clarksa, ale po dwóch sezonach wyglądają jakbym je dziadkowi z szafy ukradł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 12 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2019 2 minuty temu, xkoziol napisał: Kultowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi