123 Napisano 11 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2013 Nie prawda, nie można kupić wszystkiego. Szukałem paska do spodni, który by nie brudził koszul. Nie znalazłem .Nie żartuj, w zeszłym tygodniu kupiłem tam pasek ale jeszcze go nie nosiłem, mam nadzieję, że mój nie brudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QuaD Napisano 11 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2013 Buty z Tchibo były swego czasu słynne na forum, więc nie ma co się dziwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 11 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2013 Mają fajne rzeczy typowo casualowe (kupuję tam głównie tshirty z bawełny organicznej, bieliznę i jakieś sportowe różności, raz skusiłem się na flanelową koszulę), ale wszelkiej maści skórzane akcesoria, które miałem okazje pomacać były raczej kiepskiej jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidetoo Napisano 11 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2013 Oglądałem dzisiaj ten pasek w tchibo ale martwię się, że jak ktoś już wspomniał będzie brudził koszulę. Niestety nie udało mi się dzisiaj dotrzeć do Hali Targowej. Planuję jutro się tam wybrać. Chyba że polecicie mi coś ze sklepów internetowych jeszcze trochę czasu na zamówienie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 12 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2013 ale wszelkiej maści skórzane akcesoria, które miałem okazje pomacać były raczej kiepskiej jakości.Tu się nie zgodzę, posiadam kosmetyczkę ze skóry bydlęcej (dostałem w prezencie) i złego słowa o jakości wykonania i materiale nie mogę powiedzieć. Jestem z niej zadowolony w 100%. Oglądałem dzisiaj ten pasek w tchibo ale martwię się, że jak ktoś już wspomniał będzie brudził koszulę. Niestety nie udało mi się dzisiaj dotrzeć do Hali Targowej. Planuję jutro się tam wybrać. Chyba że polecicie mi coś ze sklepów internetowych jeszcze trochę czasu na zamówienie mam.Może tu coś znajdziesz: http://www.eleganckipan.com.pl/pl/c/Paski-meskie/19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mista Napisano 14 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2013 Zna ktoś aktualną cenę butów (oksfordy standardowe) u Pana Duranca? Może ktoś wie jak pod względem jakosci wypada ich porównanie z butami Gordon & Bros? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 14 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2013 Pod względem jakości nie mogę się wypowiedzieć bo nie obcowałem z butami Pana Duranca organoleptycznie jednak pod względem stylistyki, jak i dopracowania szcególów i wykończenia buty Gordon & Bros biją Durancowe na 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 14 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2013 Lepsze Gordon Brosy tak o rzad wielkosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mixerro Napisano 15 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2013 Hej, Jakis czas temu kupilem na miejscowym targu garnitur, jednak pozwolilem sobie wcisnac o conajmniej rozmiar za duzy. Garnitur kosztowal ok 300zl i stad pytanie. Czy warto zanosic go do krawca w celu taliowania, skrocenia? Ile takie przerobki moga kosztowac? pozdrawiam M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 15 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2013 Nie odniosę się do "targu.." około 100 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 15 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2013 Hej, Jakis czas temu kupilem na miejscowym targu garnitur, jednak pozwolilem sobie wcisnac o conajmniej rozmiar za duzy. Garnitur kosztowal ok 300zl i stad pytanie. Czy warto zanosic go do krawca w celu taliowania, skrocenia? Ile takie przerobki moga kosztowac? pozdrawiam M Może się okazać że ok 100 PLN tak jak napisał Constantin ale równie dobrze może to być więcej a efekt może być słaby (szczególnie w przypadku próby skracania marynarki). Jeżeli za nowy(?) garnitur zapłaciłeś 300 zł to prawdopodobnie jest z poliestru. Trzy razy zastanowiłbym się nad pakowaniem pieniędzy w jego przeróbki. Może lepiej będzie przeboleć stratę tych 300 zł i za jakiś czas kupić porządniejszy garnitur? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 15 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2013 Hej, Jakis czas temu kupilem na miejscowym targu garnitur, jednak pozwolilem sobie wcisnac o conajmniej rozmiar za duzy. Garnitur kosztowal ok 300zl i stad pytanie. Czy warto zanosic go do krawca w celu taliowania, skrocenia? Ile takie przerobki moga kosztowac? pozdrawiam M Może się okazać że ok 100 PLN tak jak napisał Constantin ale równie dobrze może to być więcej a efekt może być słaby (szczególnie w przypadku próby skracania marynarki). Jeżeli za nowy(?) garnitur zapłaciłeś 300 zł to prawdopodobnie jest z poliestru. Trzy razy zastanowiłbym się nad pakowaniem pieniędzy w jego przeróbki. Może lepiej będzie przeboleć stratę tych 300 zł i za jakiś czas kupić porządniejszy garnitur? Nie chciałem rozwijać tematu...zapewne materiał...po drugie bez zdjęcia...same gdybanie niestety.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 15 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2013 A może po prostu wymiana na mniejszy rozmiar ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 15 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2013 Bułgara który mu to sprzedał deportowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mista Napisano 15 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2013 Caporegime, Skalpel - dzięki za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 15 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2013 Bułgara który mu to sprzedał deportowali.Pozostaje jeszcze pralka + program "gotowanie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbadwoof Napisano 15 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2013 Bułgara który mu to sprzedał deportowali.Pozostaje jeszcze pralka + program "gotowanie". Bułgara? Że niby za karę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mista Napisano 16 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2013 To jeszcze jedno szybkie pytanie Dwa zdjęcia - które buty są "bardziej" formalne? O ile dobrze się wgryzłem w temat, to z pierwszego zdjęcia, ale proszę o opinię: 1. 2. Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 16 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2013 Dobrze się wgryzłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoshi Napisano 16 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2013 Czy ktoś kupował w Zalando ? Czytałem skrajne opinie o nich, jedni chwalą a inni posądzają o handel podróbkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 16 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2013 To jeszcze jedno szybkie pytanie Dwa zdjęcia - które buty są "bardziej" formalne? O ile dobrze się wgryzłem w temat, to z pierwszego zdjęcia, ale proszę o opinię: 1. 2. Z góry dzięki. Pierwsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 16 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2013 Dla mnie pierwsze. Poza tym drugie mają cokolwiek włoskie nosy, nie każdy to lubi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 16 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2013 Pierwsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 16 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2013 W Zalando kupowałem chinosy. Z jakości jestem zadowolony, z czasu realizacji już nie. Od momentu złożenia (i opłacenia) zamówienia do chwili dostawy (kurierem) minęło 10 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 16 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2013 a patrzyłeś skąd szły? Ja jak zamawiałem topsidery ze spartoo to też trochę czekałem ale tylko dlatego, że szły aż z Francji a nie z magazynu w PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi