pablocito Napisano 24 Wrzesień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2023 Aksamitny smoking (cały) nadaje się najwyżej na imprezę z dziewczynami o uszach i ogonkach króliczków, a nie na oficjalne wyjścia. Aksamitna marynarka (tylko jeśli ma szalowy kołnierz, z jedwabnymi wykończeniami- klapy, guziki, lamówka kieszeni) do smokingowych spodni jeszcze ujdzie na elegancką, acz nieoficjalną, kolację w rodzinnym gronie. Kamizelka nie nadaje się na żadną z tych okazji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Epaminondas Napisano 24 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2023 Czy ktoś z Was miał może do czynienia z marką Bleu de Chauffe? Szukam dobrej skórzanej torby - a może lepiej będzie skorzystać z usług jakiegoś rzemieślnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombar Napisano 24 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2023 2 hours ago, Epaminondas said: skorzystać z usług jakiegoś rzemieślnika? Jonatan Staniec 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Epaminondas Napisano 24 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2023 1 godzinę temu, tombar napisał: Jonatan Staniec Dzięki - czy zamawiałeś u niego torbę/aktówkę lub coś podobnego? Jeśli tak, to czy mógłbyś napisać nieco więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombar Napisano 24 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2023 Ta ze zdjęcia z 31 marca 2023 r.. Wybrałem skórę, zamek i podesłałem zdjęcie do teczki z Bentley's. Jonatan skontaktował się z Bentley's. Uzgodnił szczegóły teczki (nie ma problemu z proporcjami i funkcjonalnością np. bez problemu zapina się zamek co nie jest tak oczywiste jak by się mogło wydawać, co potwierdzają niektóre zamówienia u uznanych rzemieślników. Zaproponował lepsze rozwiązanie z wykończenie wnętrza (szew). Mam zamiar zamówić kolejne w innym kolorze. Polecam uwadze skóry sedgwick traditional bridle 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Epaminondas Napisano 25 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2023 Bardzo fajna teczka - nie miałbym nic przeciwko temu, by moja była trochę podobna Gdzie kupiłeś zamek, jeśli można zapytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombar Napisano 25 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2023 Zakup jeszcze dzięki pomocy Darka Niestroja. Ale Jonatan może też pomoc (tak miałem z kalamrą do paska) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyt Napisano 25 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2023 @Epaminondas zapraszam do kontaktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paczuch Napisano 29 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2023 Czy ktoś ma może wiedzę czy strona https://www.brooksbrotherspolska.com/ jest legalna? Troche mi zalatuje scam-em…. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynu Napisano 29 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2023 Na moje oko scam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 29 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2023 Scam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paczuch Napisano 29 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2023 Dziekuje. Tak myślałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Epaminondas Napisano 2 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2023 Od jakichś dwóch miesięcy strona internetowa Royal Collection jest w przebudowie - na FB widzę, że nadal działają, więc to chyba nie jest zapowiedź jakichś problemów/zamknięcia sklepu online? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 2 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2023 Wg mnie to słaby znak, coś musi być nie tak/jakieś kłopoty, na pewno nie trzeba zawieszać strony na 2 miesiące ze względów technicznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajdowskip Napisano 2 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2023 https://www.gowork.pl/opinie_czytaj,67664 tu sporo opinii na temat obecnych kłopotów tej firmy. Jest też wątek sklepu internetowego 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coven Napisano 4 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2023 Panowie, Czy gryząca wełna to zawsze oznaka niskiej jakości / gatunku surowca? Zamówiłem ostatnio marynarkę SuSu z 100% "undyed wool" od tkalni Marling & Evans i o ile nie przeszkadza mi to, że jest nieco szorstka (w końcu to marynarka), tak jestem ciekaw Waszej opinii na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 4 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2023 Merynos nie gryzie, bo w Australii jest ciepło i owieczki mają delikatne runo; poza tym są grzeczne (a może boją się wielkich jak talerz pająków i szybko biegających węży) i nie szwendają się po krzakach. Szetland gryzie, bo szkockie owce się szwendają (chodzą na whisky?) i mają szorstkie futro. To tak w uproszczeniu. W praktyce, golf Smedley mogę nosić non stop, po goleniu itd.; golf z tzw. żywej wełny najczęściej gryzie mnie do żywej skóry. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 5 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2023 Hej , ma ktoś z Was może jakiś "promo code" na Yoox'a ? 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Epaminondas Napisano 9 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2023 W dniu 5.11.2023 o 12:16, Szydlowsky napisał: Hej , ma ktoś z Was może jakiś "promo code" na Yoox'a ? 🙂 Od dawna nie wysyłali żadnych, a przynajmniej ja nic nie dostałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 9 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2023 Teraz jest 20-25% off na sporo rzeczy, bez kodu, do 11.11. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 9 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2023 Widziałem , niestety to co miałem zamiar wziąć zniknęło przed promocją . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nebhe Napisano 11 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2023 Forumowicze, do kogo zabralibyście kurtkę barbour na przeróbki (Warszawa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ws22 Napisano 12 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2023 https://shop.permanentstyle.com Mam na oku płaszcz od Simona. Kojarzycie, czy tutaj zdarzają się jakieś wyprzedaże? Na przykład przy okazji Black Friday. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 12 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2023 Simon chyba nie ma wyprzedaży, ale producent większości jego płaszczy (Private White) owszem. Zwróć uwagę, że w sklepie Simona są ceny netto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ws22 Napisano 12 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2023 11 minut temu, lubo69 napisał: Simon chyba nie ma wyprzedaży, ale producent większości jego płaszczy (Private White) owszem. Zwróć uwagę, że w sklepie Simona są ceny netto. Dzięki. Sklep PWVC znam i faktycznie w ostatnich miesiącach sporo tam promocji. Ale wydawało mi się, że projekty wspólne z Simonem rzadko są spektakularnie przecenione. Poza tym płaszcz, który mam na oku (Donegal Overcoat, szaro-czarny, rozmiar 4) na stronie PWVC jest już niedostępny w moim rozmiarze. Będę szukał dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi