Hargin Napisano 16 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2016 tak, że rozmiar S pomnożony przez dwa daje M (np. 27 x 2 = 54) przy L już nie ma takiej prawidłowości natomast jak się przyjrzeć tabeli rozmiarów SuSu to przy L występują jednak większe odchylenia na krańcach rozmiarówki. jednak reasumując oznaczenie rozmiarów jest względne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 17 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2016 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vaolin Napisano 17 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2016 Czy ktoś moze wie jak TM Lewin mierzy długość rękawów? Zgodnie z ich tabela najmniejszy rozmiar ma 86 cm, to dla mnie trudne do zrozumienia. Jak dobrać tam rozmiar? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 17 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2016 SLEEVE LENGTH Measure from the centre back of the neck to the shoulder then from the shoulder down to the wrist bone. http://www.tmlewin.co.uk/Size-Chart-Tabs/Size-Chart-Tabs,en_GB,pg.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadam Napisano 18 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2016 Hej, zbliża się kolejne wesele. Chce założyć granatowy garnitur i kontrastową marynarkę (dość formalnie jak na gościa), czy taki krawat będzie zbyt nieformalny do tego stroju? http://republicofties.com/pl/p/Krawat-jedwabny-lisy-braz/56 A może nada się taki który mam z tą różnicą , że wstawki są granatowe zamiast bordo? http://www.poszetka.com/product-pol-2440-KRAWAT-LUXURY-JEDWAB-WELNA.html Mam 6 folda granatowego w grochy/kropki ale byłem w nim tez osttatnio i chętnie bym zmienił. Coś takiego:http://www.poszetka.com/product-pol-2830-KRAWAT-jedwabny-SIX-FOLD.html . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 18 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2016 Jak dla mnie oba są stanowczo zbyt mało formalne. Zarówno w materiale jak i wzorze. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 18 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2016 Ten ostatni jest jedynym, który nadaje się na taką okazję. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JD! Napisano 20 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2016 Na pewno było poruszane... Czy da się stworzyć trwały mankiet w spodniach sklepowych, typu chino? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 20 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2016 Dnia 18.10.2016 o 14:59, Tadam napisał: Chce założyć granatowy garnitur i kontrastową marynarkę htt Że jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 20 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2016 trzeba użyć wyobraźni... o kamizelkę chodziło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadam Napisano 21 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2016 Ach no tak.. człowiek przez to forum tylko myśli o kolejnych zakupach i tak się kończy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 24 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2016 Kiedyś w CT można było zamówić spodnie z manszetem. Nie mogę jakoś teraz znaleźć tej opcji, czyżby zniknęła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neule Napisano 24 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2016 Hej ! Interesuję się od jakiegoś czasu modą męską. Chciałbym zamówic sobie ze 2 marynarki w niskiej cenie (studencki budżet). Niestety nie mam w swoim miescie żadnego TK Maxxa, wiec chce zamowic przez internet. Znalazłem dosyć fajne i tanie marynarki na zalando. Chcialbym zapytac co o nich myślicie. Czy lepsze sa takie 100% bawełniane, czy moze z dodatkiem elastanu? https://www.zalando.pl/pier-one-marynarka-beige-pi922ba0d-b11.html https://www.zalando.pl/kiomi-marynarka-blue-k4422ba0e-k11.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 24 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2016 Tak na szybko: Pierwsza - kołnierz szalowy w marynarce bawełnianej/casualowej - niedobrze; Druga - rękawy wyraźnie dłuższe niż marynarka - to już jest 'żakiecik' (niedobrze). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kostek Napisano 24 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2016 Albo zacznij odkładać powoli pieniążki, albo zacznij odwiedzać second handy (albo jedno i drugie, bo w sumie czemu nie?). Wiem, że na pewnym blogu można było niedawno przeczytać, że poliester nie jest zły, ale to po prostu dyrdymały. Druga sprawa – te marynarki są po prostu brzydkie (no, ta beżowa może by jeszcze jakoś wyglądała gdyby nie kołnierz szalowy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 24 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2016 Nie chcesz żadnej z nich.Poszukaj granatowej z otwartymi, normalnej szerokości, klapami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neule Napisano 24 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2016 Okej a moglibyście mi pokazać jakieś dobrze wykonane klapy marynarki? Nie bardzo wiem jaka powinny miec prawidłową szerokość. Chce aby ta marynarka byla taka casualowa, do spodni, koszulki/koszuli na codzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oran Napisano 24 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2016 Czy podpinka do kurtki barbour w rozmiarze c34 do kurtki c36 nie będzie całkowicie pasować? Chodzi mi o to czy piny są na innych wysokościach i nie pokryją się z tymi na kurtce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kostek Napisano 26 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2016 Dnia 24.10.2016 o 19:05, Neule napisał: Okej a moglibyście mi pokazać jakieś dobrze wykonane klapy marynarki? Nie bardzo wiem jaka powinny miec prawidłową szerokość. Chce aby ta marynarka byla taka casualowa, do spodni, koszulki/koszuli na codzien Szerokość – dobrze jest, jeśli klapy w najszerszym punkcie sięgają mniej więcej środka ramienia (jeśli potrzebujesz zdjęcia, zerknij na wątek "Co mam dziś na sobie"). Kołnierze szalowe natomiast zostawmy dla smokingów, bonżurek, kardiganów czy szlafroków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hinderyt Napisano 26 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2016 Czy wie ktoś, czy obecnie w Katowicach w RC są jakieś promocje na garnitury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 26 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2016 Wcisne stopę w buty na kopycie 024 i 026 loake w rozmiarze 8.5 f ? Hiro meermina jest dobre w rozmiarze 8.5/9 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dublekil Napisano 26 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2016 024 będzie pasować, przymierzałem buty na tym kopycie, 026 w szerokości f nie wiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 26 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2016 026 jest bardzo krótkie, wiec zależy od tego jak Ci na długość pasuje 8,5 Hiro. Jezeli na styk, to Loake mogą być odrobinę zbyt krótkie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RetroMike Napisano 26 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2016 Dnia 24.10.2016 o 19:05, Neule napisał: Okej a moglibyście mi pokazać jakieś dobrze wykonane klapy marynarki? Nie bardzo wiem jaka powinny miec prawidłową szerokość. Chce aby ta marynarka byla taka casualowa, do spodni, koszulki/koszuli na codzien Zerknij na te http://eu.suitsupply.com/pl/jackets?srule=PriceAsc ( i nie chodzi mi cenę lecz o "wizualizację") lub "bliżej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hackett Napisano 27 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2016 Dnia 24.10.2016 o 17:16, Neule napisał: Hej ! Interesuję się od jakiegoś czasu modą męską. Chciałbym zamówic sobie ze 2 marynarki w niskiej cenie (studencki budżet). Niestety nie mam w swoim miescie żadnego TK Maxxa, wiec chce zamowic przez internet. Znalazłem dosyć fajne i tanie marynarki na zalando. Chcialbym zapytac co o nich myślicie. Czy lepsze sa takie 100% bawełniane, czy moze z dodatkiem elastanu? https://www.zalando.pl/pier-one-marynarka-beige-pi922ba0d-b11.html https://www.zalando.pl/kiomi-marynarka-blue-k4422ba0e-k11.html Dużo fajniejsze i tańsze marynarki znajdziesz w lumpie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi