swordfishtrombone Napisano 17 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2016 TV fold. I tak dużo nie będzie widać. Albo ten, no, mountain fold three point. Bye nie jakiś fikuśny fold 3D, bo wyłóg go przyciśnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
50groszy Napisano 17 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2016 Czy jeśli mam bordowe szelki to krawat też może być bordowy? Czy np bordowe szelki i granatowy krawat? i na odwrót szelki granatowe i bordowy krawat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 17 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2016 22 minuty temu, 50groszy napisał: Czy jeśli mam bordowe szelki to krawat też może być bordowy? Czy np bordowe szelki i granatowy krawat? i na odwrót szelki granatowe i bordowy krawat? Wszystkie opcje są ok. Szelki zazwyczaj są niewidoczne pod marynarką, więc mogą być nawet tęczowe. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 19 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2016 Czy wełna wielbłądzia (baby camelhair) ma podobne właściwości jak owcza? Czy jasny camelowy płaszcz będzie się brudził łatwiej, tak samo czy trudniej niż jasny płaszcz wełniany? I w ogóle czy płaszcz w takim kolorze nie kojarzy się nieco z czasami minionymi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zixart Napisano 19 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2016 23 minuty temu, lubo69 napisał: I w ogóle czy płaszcz w takim kolorze nie kojarzy się nieco z czasami minionymi? W zeszłym roku można było zaobserwować duży powrót camelowych płaszczy. Wg mnie piękny kolor, wbrew pozorom bardzo uniwersalny i nie przywołuje wspomnień minionych czasów 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMax Napisano 20 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2016 Czy ktoś z uczestników forum użytkuje koszule Bytom z kolekcji całorocznej: Warsaw, London, Monaco? Link do kolekcji całorocznej z wymienionymi koszulami: http://bytom.com.pl/kolekcja-caloroczna-124-k Czy warto je kupić, czy są dużo lepsze od bardzo przeciętnych koszul Bytom za cenę około 100 zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 21 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2016 Ja mam monaco, jestem zadowolony. Dobre, mięsiste, dwuskrętna bawełna. Brakuje tylko innych kolorów Koszule Bytom za 100 zł to inna "klasa" i tych nie lubię. A, jedna uwaga. Nie kupuj w Bytomiu za cenę nominalną, czekaj na promocję 2 koszule za 300 zł, sa dość czesto, czasem nazywa się to "druga koszula za 50" ale i tak każdy wie o co chodzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zodiak Napisano 22 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2016 Panowie, potrzebuje pomocy, zakupiłem dzisiaj buty Berwicka 1707 w KB i mam teraz wątpliwości. To był mój pierwszy zakup butów GYW. Czy przy dobrze układają się przy sznurowadłach? Mam wysokie podbicie, sprzedawca zapewniał że but leży dobrze a ten element powinien się rozejść i będzie wyglądać dobrze.Wiem że są nowe i się rozejdzie skóra ale wole być pewny niżeli później mam wyglądać co najmniej śmiesznie w takich butach. Z góry dziękuje za podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 22 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2016 Mi w KB polecili za małe buty, żałuję że się posłuchałem, no ale to był mój pierwszy zakup. Już pal licho nieschodzącą się przyszwę, ale dwie godziny to max jaki mogę w nich spędzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 22 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2016 To jest tzw. "rozwarcie na dwa palce" (spotykane także w innych sytuacjach;-)) i jako takie słusznie budzi Twój niepokój. Przyszwa się trochę zejdzie, ale oba skrzydła raczej nie zetkną się ze sobą przy takim podbiciu. Jeżeli buty są wygodne i nie spadają (wyglądają jakby były kiepsko zawiązane?) to zostaw i się nie przejmuj. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 22 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2016 Powiedzieć, że są za wąskie to jakby nic nie powiedzieć. Proszę spójrz na swoje ostatnie zdjęcie o oceń grubość kostki i nienaturalnie opiętej stopy. Następnie pomyśl czy warto męczyć stopy jak młoda Chinka na cesarskim dworze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zodiak Napisano 22 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2016 Rzeczywiście związałem je ciaśniej ale nadal trochę wygląda jakby baleron owijały od góry. Z wygodą to ciężko stwierdzić bo są sztywne i mocno czuć je na nodze. Mierzyłem 3110 ale odradzili mi je względu na zbyt duży luz w okolicach śródstopia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 22 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2016 Wedlu mnie wygląda to fatalnie. To nie jest kopyto dopasowane do Twoich stóp. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zodiak Napisano 22 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2016 Czyli zwrot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vaolin Napisano 23 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2016 Drodzy koledzy, co sądzicie o takiej długości spodni? Mam możliwość wydłużenia, aczkolwiek trudno mi ocenić samemu. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombar Napisano 23 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2016 Czy ma ktoś z kolegów doświadczenia ze skórą z kangura (rozważam zakup butów z takowej)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 23 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horalbet Napisano 23 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2016 @Zodiak buty ewidentnie za ciasne w podbiciu. Przyszwa zejdzie się trochę, ale do zamknięcia wiele jej brakuje (z reguły schodzi się nie więcej niż 0,5-1cm). Po załamaniach widać, że długość nawet trafiona, ale tęgość raczej nie. Odeślij, nie warto.@Vaolin jak na chinosy, dla mnie długość okej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chwp Napisano 23 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2016 Panowie, która z tych dwóch kamizelek będzie lepiej pasowała kolorystycznie do garnituru Athletic od SS (http://eu.suitsupply.com/pl/suits/athletic-niebieski-gładki/P2529A.html?cgid=Suits&prefn1=styleFit&prefv1=Klasyczne-Athletic): http://www.ctshirts.com/uk/charcoal-british-panama-luxury-suit-waistcoat/SUL0162CHA.html http://www.ctshirts.com/uk/grey-morning-suit-waistcoat/SUW0003DGY.html Jak uważacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 24 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2016 Saxony - co to za tkanina, jak się nazywa po polsku? Byłbyż to rodzaj (cieńszej) flaneli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulo99 Napisano 24 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2016 Witam, co doświadczeni koledzy sądzą o takich butach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zixart Napisano 24 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2016 Moim zdaniem fatalny mix lotników i brogsów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinJarosz Napisano 26 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2016 Czy ktoś może użytkuje spodnie marki Gurteen i mógłby coś powiedzieć o tej marce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosiareks Napisano 26 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2016 A czy ktoś mógłby podać adresy sklepów internetowych (poza szarmantem, milerem i rzeszutkiem), w których można nabyć guziki z rogu bawolego / orzecha corozo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 26 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2016 tkaniny.net ebay.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi