Kamilek Napisano 22 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2016 Dziękuje bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vaolin Napisano 23 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2016 https://www.zalando.pl/sisley-slim-fit-marynarka-7si22b009-c11.htmlWarto? zastanawiam sie czy ta faktura nadaje sie do zestwienia z kratka lub drobnymi prążkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werdzo88 Napisano 24 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2016 http://eu.suitsupply.com/pl/jackets/havana-granatowy-g%C5%82adki/C4760.htmlczy to ,że ten garnitur ma takie kieszenie a nie inny całkowicie dyskwalifikuje go np na wesele jako gość itp ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ladek22 Napisano 24 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2016 Mam krótkie pytanie, a właściwie dwa pytania Za trzy tygodnie, w sobotę wieczorem, idę do Teatru, a w niedzielę do Filharmonii na specjalny koncert http://mimowszystko.org/pl/projekty/koncerty-charytatywne/o-projekcie/2493,O-projekcie.html Muszę się odpowiednio ubrać. Chcę ubrać czarny garnitur i muszkę. Teraz pytanie: Jakiego koloru ma to być muszka? Czarna, biała czy też innego koloru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 24 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2016 https://www.zalando.pl/sisley-slim-fit-marynarka-7si22b009-c11.htmlWarto? zastanawiam sie czy ta faktura nadaje sie do zestwienia z kratka lub drobnymi prążkami? Wolałbym dołożyć do wełny, jak lubisz kieszenie do których moża włożyć laptopa to czemu nie...Widać też, że jest przykrótka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzejl Napisano 24 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2016 http://eu.suitsupply.com/pl/jackets/havana-granatowy-g%C5%82adki/C4760.htmlczy to ,że ten garnitur ma takie kieszenie a nie inny całkowicie dyskwalifikuje go np na wesele jako gość itp ?. Ale to nie jest garnitur... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 24 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2016 Ale to nie jest garnitur... Jest, tylko można oddzielnie dobrać spodnie i marynarkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h8r3d Napisano 24 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2016 Witam!Potrzebuję waszej opinii nt. długości tych spodni. Młodzieniec wybiera się na studniówkę i odparł że "jeszcze pomyśli" w sprawie wg. mnie książkowej długości. Zatem może opinie ekspertów z tego forum będą bardziej przekonujące Z góry dziękuję i przepraszam za jakość zdjęć.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 24 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2016 Wg. mnie jest ok 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 24 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2016 Wg. mnie jest ok Według mnie też. Jeżeli chodzi o długość spodni, bo jeżeli chodzi o buty, to nie za bardzo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 24 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2016 Uprzedziłeś mnie, tez miałem to napisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 24 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2016 Zgaduję, że młodzieniec jest zdania, że za krótkie? Spodnie jak najbardziej OK, buty do wymiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hot Dog Napisano 24 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2016 @Zajac Poziomka, @lubo69, co dokładnie Panom nie odpowiada w tych butach? Według mnie są zupełnie normalne, może w świetle flasha trochę za bardzo się świecą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 24 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2016 Kolega pytał tylko o długość spodni. Że młodzieńcowi dołożyć do yanko powinien, wie pewnie sam. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Egonax Napisano 24 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2016 @ Hot Dog: Buty mają nieciekawe kopyto. Są płaskie i szerokie, przypominają dziób "Dziobaka" . Ponadto, są za duźe. Zwróć uwagę na miejsca zagięć. "Pracują" blisko podbicia. O bocznych przeszyciach przy obcasie wspomnę z kronikarskiego obowiązku. Jesteś na forum od pół roku i powinieneś już trafić na posty traktujące o butach (dla poprawności, mam podobny staż ) a w szczególności o tych bardziej i mniej urodziwych . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo84 Napisano 24 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2016 http://eu.suitsupply.com/pl/jackets/havana-granatowy-g%C5%82adki/C4760.htmlczy to ,że ten garnitur ma takie kieszenie a nie inny całkowicie dyskwalifikuje go np na wesele jako gość itp ?.Dobry wieczór.Pozwolę sobie zabrać głos mimo, że nie mam dużego doświadczenia na forum. Ostatnio zamówiłem tę marynarkę, brałem pod uwagę również opcję ze spodniami jako garnitur na różne okazje, w tym śluby w charakterze gościa i zagłębiłem się nieco w temat. Garnitury z nakładanymi kieszeniami marynarki nie są najlepszym wyborem na tego typu okazję (mają niski stopień formalności). Myślę jednak, że na większości polskich wesel w dobrze skrojonym garniturze tego typu i tak byłbyś jednym z najlepiej ubranych gości. Osobiście zamówiłem samą marynarkę do wykorzystania na mniej formalne okazje, a na śluby rozważam zakup garnituru Florence z Bytom'ia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hot Dog Napisano 24 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2016 @Egonax dziękuję za pierwszą część odpowiedzi, ale proszę sobie darować ten protekcjonalny ton z drugiej - Forum jest miejscem do wymiany poglądów, a nie tylko rzucania w siebie wytartymi aksjomatami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h8r3d Napisano 24 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2016 Drodzy Panowie, pytanie było o spodnie ale oczywiście cieszę się za nadgorliwość w sprawie butów,jako członek rodziny robię jedynie za konsultanta ale obawiam się czy młodemu pokazywać ten temat w obawie o wpędzenie rodziców w ewentualne wydatki Co do wielkości buta i ogólnie buta, są takie jakie sobie wybrał jakiś czas temu, myślę że jest na tyle dorosły aby swobodnie umieć określić czy są na niego za duże czy nie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Egonax Napisano 24 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2016 @Egonax dziękuję za pierwszą część odpowiedzi, ale proszę sobie darować ten protekcjonalny ton z drugiej - Forum jest miejscem do wymiany poglądów, a nie tylko rzucania w siebie wytartymi aksjomatami. Nie było moim zamiarem pouczanie Ciebie. W tekście zastosowałem emotikony, które ostatecznie nie zostały wyświetlone (piszę z tabletu) ;(. Jeżeli poczułeś sie urażony to przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hot Dog Napisano 24 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2016 Nie było moim zamiarem pouczanie Ciebie. W tekście zastosowałem emotikony, które ostatecznie nie zostały wyświetlone (piszę z tabletu) ;(. Jeżeli poczułeś sie urażony to przepraszam. W takim razie cofam zastrzeżenie i myślę, że moderator może usunąć nasz drobny offtop, który wyniknął z nieporozumienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 24 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2016 Mam krótkie pytanie, a właściwie dwa pytania Za trzy tygodnie, w sobotę wieczorem, idę do Teatru, a w niedzielę do Filharmonii na specjalny koncert http://mimowszystko.org/pl/projekty/koncerty-charytatywne/o-projekcie/2493,O-projekcie.html Muszę się odpowiednio ubrać. Chcę ubrać czarny garnitur i muszkę. Teraz pytanie: Jakiego koloru ma to być muszka? Czarna, biała czy też innego koloru? Zupełnie nie znam się na tych sprawach, więc proszę o radę. Marudziarzy i złośliwców proszę o niekomentowanie Po to jest forum, aby pytać!! Czarna. Choć lepszym rozwiązaniem byłoby założenie ciemnogranatowego garnituru. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 24 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2016 Co do wielkości buta i ogólnie buta, są takie jakie sobie wybrał jakiś czas temu, myślę że jest na tyle dorosły aby swobodnie umieć określić czy są na niego za duże czy nie wbrew pozorom nie jest to oczywiste... ja przez wiele lat kupowałem buty w rozmiarze 44, a dziś najczęściej wybieram 42.5 buty zbyt małe szybko się ujawniają, ze zbyt dużymi nie jest już tak prosto 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h8r3d Napisano 24 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2016 Najlepiej kupować takie w których jest nam wygodnie, takie jest moje zdanie Ja przykładowo mam 40-42, zależy od typu obuwia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szpila Napisano 24 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2016 Poza tym te buty to derby. Na okazję taką jak studniówka to raczej czarne cap-toe oxfordy wypadało by założyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vaolin Napisano 24 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2016 Czy koszule z kieszonka na piersi w kratkę vichy można założyć do zestawów koordynowanych? Chodzi mi głownie o to czy kieszonka nie będzie sie gryźć z marynarka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi