Vaolin Napisano 26 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2015 Widze od razu ze rękawy sa do skrócenia, z góry dziękuje za uwagi i pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 26 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2015 Gdzie zakupiłeś tą marynarkę? ps. Wydaje mi się, że mogłeś dodać jeszcze zdjęcie jak stoisz bokiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vaolin Napisano 26 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2015 W Prochniku - wieczorem jak wrócę dodam zdjęcie bokiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 26 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2015 W Prochniku - wieczorem jak wrócę dodam zdjęcie bokiem. Ma fajne szerokie klapy jak duże jest wypełnienie ramion? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 26 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2015 Klapy są w porządku. Rękawy skrócisz (dziurki nie są przypadkiem przecięte?) i będzie git. Nie leży jak bisopłk, ale da radę. Mnie osobiście wydaje się też jakaś taka może nie tyle krótka, co wąska na dole (może to przez szlice, które pewnie nadal są zaszyte?)... Generalnie nie jest źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrJacob Napisano 26 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2015 Lepiej to wygląda aniżeli na zdjęciu próchnika. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vaolin Napisano 26 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2015 W końcu to RTW - nie oczekuje efektu jak po bespoke, dziurki nie sa cięte wiec nie powinno byc problemów ze skróceniem. Szlice sa rozcięte ale to chyba efekt mojej figury, jest bardzo szczupły, marynarka to rozmiar 46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 26 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2015 Może to też kwestia postawy. Tak czy inaczej, nie jest źle. Marynarka bardzo tania nie była, szkoda, że ma sporo sztuczności, ale efekt końcowy jest całkiem dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apik Napisano 26 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2015 Konserwacja pasków do zegarków, pasków do spodni - czym najlepiej? Użyłem na pasku do zegarka Creme Universelle, niestety trochę zmatowił skórę. Czy powinienem używać do niej również kremu i potem polerować - żeby odnowić przy okazji kolor? Jak często wykonywać podobne zabiegi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 26 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2015 Nie wszystko co jest ze skóry trzeba natłuszczać - pasek do zegarka jak się już robi nieładny lepiej wymienić niż regenerować. Pasek w mniejszym, bądź większym stopniu chłonie ludzki pot, a tego nie usuniesz w żaden sposób. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 26 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2015 A gdyby tak nanoprotektorem od spodu, albo lakierem jakim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vaolin Napisano 26 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2015 Może to też kwestia postawy. Tak czy inaczej, nie jest źle. Marynarka bardzo tania nie była, szkoda, że ma sporo sztuczności, ale efekt końcowy jest całkiem dobry. Co rozumiesz ze przez sformułowanie ze ma sporo sztuczności? W składzie jest 100% wełny, to jedyne co mi przychodzi na myśl w tym aspekcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał W. Napisano 26 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2015 Vaolin, fałdka poznańska do usunięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 26 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2015 Co rozumiesz ze przez sformułowanie ze ma sporo sztuczności? W składzie jest 100% wełny, to jedyne co mi przychodzi na myśl w tym aspekcie. Przepraszam, pomyliłem się, wczoraj oglądałem na stronie Próchnika coś z 20% poliamidu. To był pewnie jakiś płaszcz. Z fałdą poznańską nie byłbym taki pewien, lepiej ją widać z boku. Możliwe, że to tylko takie drobne zmarszczki, których nie warto poprawiać, bo za duże ryzyko (trzeba wypruć kołnierz). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał W. Napisano 26 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2015 Przepraszam, pomyliłem się, wczoraj oglądałem na stronie Próchnika coś z 20% poliamidu. To był pewnie jakiś płaszcz. Z fałdą poznańską nie byłbym taki pewien, lepiej ją widać z boku. Możliwe, że to tylko takie drobne zmarszczki, których nie warto poprawiać, bo za duże ryzyko (trzeba wypruć kołnierz). Dlatego ostateczna konsultacja powinna nastąpić nie na forum a u krawca. Mój krawiec wpuszcza nadmiar materiału pod kołnierz. Podobno istnieje ryzyko, że naruszy się linię ramion. Nigdy mi się to nie przytrafiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 26 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2015 Mór krawiec jest asekurancki i mówi, że lepiej mieć centymetr za dużo na plecach, niż centymetr za mało. Jak jest malutko nadmiaru, to mówi, że lepiej nie ruszać. Na szczęście z fałdą poznańską mam rzadko problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 26 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2015 A gdyby tak nanoprotektorem od spodu, albo lakierem jakim? Nano by zeszło od tarcia, ale lakier o ile by skóra go tolerowała to ciekawa koncepcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał W. Napisano 26 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2015 Nano by zeszło od tarcia, ale lakier o ile by skóra go tolerowała to ciekawa koncepcja. raczej z kategorii shoesfiction;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 26 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2015 Ale ja tak dla żartu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 27 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2015 Panowie, oxfordy Vassa, nówki sztuki nieśmigane, w cenie 400 funtów, to dobra cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 27 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2015 Na ascot shoes na ebay na ogół kosztują koło 500 funtów, więc 400 to chyba nie tak źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 27 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2015 2430zł za RTW to żadna okazja. 2350zł (550eur) to cena za MTO bezpośrednio u Vassa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 27 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2015 Właśnie jest promo na Ascot shoes na niektóre modele;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pirx Napisano 28 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2015 Dzień dobry, czy ktoś się może orinetuję, czy sklep suitsupply, prowadził w poprzednich latach politykę obniżek/przecen w okresie przed/po świątecznym? Dziękuję i pozdrawiam, AK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 28 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2015 Nie, ale otwierają internetowy outlet. Wybór co najwyżej średni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi