PinCollar Napisano 2 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2015 Czy jest możliwość wymiany sprzączki w monkach? Np. ze srebrnej na złotą? Czy szewcy są skłonni zrobić taką wymianę? Myślę że tak. Ja kiedyś skracałem pasek który mocuje sprzączkę. Jeśli będziesz miał swoje sprzączki to pewnie bez problemu wstawią nowe. Gorzej może być jedynie z dostępnością sprzączek u szewca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PinCollar Napisano 2 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2015 Panowie, do czego można zaaranżować czarną koszule? Mam jedną ze starych czasów, zastanawiam się do czego można ją wykorzystać Elegancki materiał, klasyczny kołnierzyk. Oraz co sądzicie o tych butach? http://e-timberland.pl/timberland-ek-boat-2-eye-mezczyzni-buty-buty-casual,plec,MM,B,BC,29328678.bhtml?rek=Inne+z+kategorii Czarna elegancka koszula to nie za bardzo. Zdecydowanie polecam koszule w jaśniejszych kolorach. Buty całkiem fajne, klasyczne boat shoes i do tego dobra firma. Szkoda tylko że rzemieni nie da się wiązać, wnioskując ze zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sayyed Napisano 2 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2015 Szkoda tylko że rzemieni nie da się wiązać, wnioskując ze zdjęcia. Da się, tak są poprzeplatane tylko na zdjęciu, że nie widać końcówek (schowane) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djmakus Napisano 3 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2015 zastanawiam się czy ich lekkie zwężenie nie spowodowałoby, że będą się lepiej układały na bucie. wg mnie układają się całkiem ładnie (patrząc z boku) a ich zwężenie spowoduje, że będą się bardziej opierały na bucie (a nie go "pokrywały" jak obecnie) a więc spowoduje to więcej załamań Panowie, do czego można zaaranżować czarną koszule? chyba tylko do zestawów casual z jasnymi spodniami bez marynarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panam Napisano 3 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2015 @mr_archey - ile masz w pasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 3 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2015 Witam Panowie, potrzebna opinia na temat spodni od garnituru ślubnego. Proszę o opinie na temat długości oraz szerokości nogawek. Spodnie były skracane, ale zastanawiam się czy ich lekkie zwężenie nie spowodowałoby, że będą się lepiej układały na bucie. Spodnie Lazio SS rozmiar 44. Nogawki trochę za szerokie w górnej części ud, dół OK, o ile dobrze widzę. Do ślubu pozbądź się tego paska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr_archey Napisano 3 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2015 Dzięki za rady. Myślę że jakbym miał zwężać to pewnie na całej długości. Do ślubu zostają tylko spodnie i buty (z paska i koszulki zrezygnuję ). W pasie mam 81 ale z krawcowa popuściła w spodniach do 83 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monkiusz Napisano 3 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2015 Najgorzej w kroku to wygląda, prawie jak baggy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 3 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2015 Panowie, do czego można zaaranżować czarną koszule? Do grupy rekonstrukcyjnej włoskiej milicji faszystowskiej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolekcjoner21 Napisano 3 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2015 Można także na mecz Polonii Warszawa, choć nie jest to konieczne : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 3 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2015 Panowie, do czego można zaaranżować czarną koszule? Mam jedną ze starych czasów, zastanawiam się do czego można ją wykorzystać Elegancki materiał, klasyczny kołnierzyk. Biały, szary, camelowy, bordowy, żółty granatowy garnitur, koszula rozpięta, czarne buty i poszetka. W zestawach koordynowanych np. marynarka biała/szara/bordowa/żółta/czarno biała pepitka, czarne spodnie, czarne buty i poszetka, koszula rozpięta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Odie111 Napisano 3 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2015 A jestes typem latynoskiego macho, o czarnych wlosach i oczach oraz sniadej cerze? Jesli tak - stylizuj Ale jesli masz jasna skore i jasniejsze wlosy / jestes nieopalony / jestes blondynem - raczej odpusc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vaolin Napisano 3 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2015 http://vistula.pl/garnitury/garnitur,id-68929 Co sądzicie o tym garniturze? Zastanawia mnie ilość guzików w mankietach - pięć, czy to poprawna ilość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 3 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2015 5 to taki koszmarek stylistyczny Lantiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 3 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2015 Albo do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiC Napisano 3 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2015 Panowie, czy taki garnitur w kratę księcia walii będzie odpowiedni na ślub i wesele w ogrodzie?czy za mało formalny?jakie zestawienie byłoby optymalne?myślałem o brązowych oksfordkach, biała jedwabna poszetka i mucha, tylko no właśnie jaka?uroczystość już w tą sobotę, więc mało czasu proszę o jakieś sugestie.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 4 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2015 Wg mnie na ślub i wesele - chyba najbardziej uroczystą okazję w życiu typowego mężczyzny - należy założyć ciemny, gładki garnitur i czarne buty. Niezależnie od tego, czy to nasz własny ślub, czy jesteśmy tylko gościem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 4 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2015 Moim zdaniem ten garnitur nie jest specjalnie ładny, poza tym klapy są wąziutkie modą sprzed kilku lat. Poza tym mosze ma oczywiście rację. Poza tym oksfordki to neologizm rodem z Zalando, powinno być oksfordy/wiedenki. Czyli to samo co na zdjęciu, tylko: garnitur gładki, buty czarne, krawat szerszy, klapy szersze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vaolin Napisano 4 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2015 Przepraszam za moją nadpobudliwość, ale skąd polecacie kupić w miarę dobry garnitur do ok. 1000 złotych? Gdzie patrzę tam podszewka zła, tam pięć guzików w mankiecie, tam klapy wąskie... Massimo Dutti, SS, Vistula? Jestem dość szczupły więc niektóre sklepy nie maja nawet dla mnie rozmiaru (noszę włoski 46 slim) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 4 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2015 @Vaolin - niezmiennie SuitSupply - w tym budżecie masz Blue Line (model Napoli). Jednakże z rozmiarówką musisz się sam zmierzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monkiusz Napisano 4 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2015 To jest jakiś żal, że w kraju nie ma miejsca do kupienia porządnego garnituru za rozsądne pieniądze, a trzeba sprowadzać lub szyć na zamówienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 4 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2015 W tej chwili świat jest otwarty, przesyłka z Ameryki idzie szybciej niż przesyłka poczta polską z drugiego końca miasta, więc jeżeli coś jest w tyle za konkurencją, olewa się to 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 4 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2015 W tej chwili świat jest otwarty, przesyłka z Ameryki idzie szybciej niż przesyłka poczta polską z drugiego końca miasta, więc jeżeli coś jest w tyle za konkurencją, olewa się to Lot z Księżyca trwa krócej niż przesyłka z Bytomia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monkiusz Napisano 4 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2015 W tej chwili świat jest otwarty, przesyłka z Ameryki idzie szybciej niż przesyłka poczta polską z drugiego końca miasta, więc jeżeli coś jest w tyle za konkurencją, olewa się to Jakoś nie wierzę w to bym był w stanie wybrać właściwy rozmiar garnituru dla siebie przez internet. Na 100% byłoby dużo odsyłania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Odie111 Napisano 4 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2015 I dlatego powinienes wybierac takie sklepy gdzie wysylka i zwrot sa darmowe Poza tym - ja bym sie nie nastawial ze rozmiar z internetu bedzie 100% trafiony. Wazne zeby w ramionach pasowal i byl dobry na dlugosc. Reszta przerobek - taliowanie, spodnie, itp. sa latwe i stosunkowo niedrogie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi