Kubas Napisano 16 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2013 michalm1969 - http://www.poszetka.com/product-pol-537 ... y-len.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 16 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2013 Można kupić tam gdzie wskazał kolega Kubas, można znaleźć na allegro, można w innych sklepach internetowych, może zostać uszyta przez krawca (np. z nadwyżki materiału na koszulę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 16 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2013 Witam, wybieram sie na 'bal' polowinkowy wiadomo ze na taka imprezę nie ma określonego dress codu na zaproszeniu, więc zastanawiam sie jak mam sie ubrać. Czy dobrze bedzie wyglądał ciemno szary garnitur w kratkę z brazowymi chucka buts ponieważ podoba mi sie takie zestawienie. Czy jednak pójść dość klasycznie granatowy bądź czarny garnitur czarne ozfordy? Można ubrać sie mniej formalnie ? Nie wiem jak ubierają się dzisiaj studenci na połowinki, ale jeszcze kilka lat temu ubierali się tak jak na zwykłą imprezę. Mam nadzieję, że pomogłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 16 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2013 Za to kilkanaście lat temu (o Jezu jak dawno to było ) był 'strój wieczorowy'. Nie znając charakteru / programu imprezy trudno doradzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Calinoos Napisano 16 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2013 No wlasnie mimo wszystko wolalbym sie troszke wyroznic.Pozostane przy klasyce biała koszula ciemno szary, stalowy jakiś ciemny krawat (muszę popolowac) biała poszetka Oxfordy. Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 17 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2013 Ja z racji tego, że są to połowinki starałbym się wyróżnić jakimś ciekawym krawatem i poszetką zamiast ciemnoszarym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalm1969 Napisano 17 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2013 Dzięki za wskazówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kooba Napisano 17 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2013 Mam takie nietypowe może pytanie... Na ile strój MJ w kawałku Smooth Criminal jest klasyczny, a na ile popowy Z przyjemnością poznałbym czyjąś analizę jest dość klasyczny, ale z pewnymi (scenograficznymi) modyfikacjami. teledysk w jutubie jest słabej rozdzielczości, więc wypowiem się na podstawie znalezionych zdjęć. (...) - i po co ta opaska na ramieniu? To może być wariacja na temat sleeve garter, jako elementu dość charakterystycznego dla klimatu saloon'owego i gangsterskiego. Słowem -sprezzatura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 19 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2013 Orientujecie się Panowie, cóż w sklepie internetowym Vistuli oznacza status zamówienia: "OCZEKUJEMY NA DOSTAWĘ" Czy Vistula w e-sklepie nie handluje towarem, która ma? Spotkał się ktoś z taką sytuacją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 19 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2013 Oni zamawiają towar z magazynów głównych, jednakże "oczekujemy na dostawę" może oznaczać ze złożyli zapotrzebowanie na towar, co nie jest jednoznaczne z tym, że towar jest do nich w drodze. Najlepiej zadzwonić i zapytać o konkretny, interesujący nas produkt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_ Napisano 19 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2013 Orientujecie się Panowie, cóż w sklepie internetowym Vistuli oznacza status zamówienia: "OCZEKUJEMY NA DOSTAWĘ" Czy Vistula w e-sklepie nie handluje towarem, która ma? Spotkał się ktoś z taką sytuacją? Spotkałem się z taką sytuacją dwukrotnie podczas wyprzedaży. Wydaje mi się, że w takim przypadku towar jest dosyłany do centrali ze sklepów stacjonarnych (tak wywnioskowałem z dodatkowych metek, które były na opakowaniu garnituru). W moim przypadku trwało to 2-4 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 19 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2013 wybieram sie na 'bal' polowinkowy wiadomo ze na taka imprezę nie ma określonego dress codu na zaproszeniu Przepraszam za OT, ale całego wątku nie rozumiem. Co to jest bal połowinkowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paero123 Napisano 19 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2013 ^połowinki http://pl.wiktionary.org/wiki/po%C5%82owinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 19 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2013 to jakiś nowy zwyczaj z tymi balami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paero123 Napisano 19 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2013 Na studiach nie przypominam sobie ale w liceum w 1990 roku mielismy połowinki, moze nie bal ale impreza polowinkowa była Zorganizowane oddolnie, nauczyciele byli jako opiekunowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 19 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2013 Spotkałem się z taką sytuacją dwukrotnie podczas wyprzedaży. Wydaje mi się, że w takim przypadku towar jest dosyłany do centrali ze sklepów stacjonarnych (tak wywnioskowałem z dodatkowych metek, które były na opakowaniu garnituru). W moim przypadku trwało to 2-4 dni. dziękuję bardzo, faktycznie tak może być aczkolwiek rzeczona firma ma osobliwy łańcuch logistyczny, bo chyba mniejszym problemem byłaby wysyłka bezpośrednio ze sklepu (niższe koszty, krótszy czas dostawy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcim Napisano 19 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2013 Kiedy Vistula wprowadza nową kolekcję do sklepów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Calinoos Napisano 20 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2013 Na polowinkach celebruje sie ukończenie półmetku czyli po półtora roku studiów no niektórym zajmuje to półtora roku innym trochę dłużej właściwie to demokratycznie zdecydowaliśmy ze bedzie to bal była tez mowa o zwykłej imprezie ale jak cos uczcić to z klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czlowiekfinn Napisano 20 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2013 Panowie, nie znalazłem nic zadowalającego na ten temat na forum więc zapytam tutaj. Co sądzicie o kurtce M65? Jestem posiadaczem wiernej repliki takiej kurtki z tym, że kolor czarny. Co ubierać do tej kurtki? Na ile jest ona klasyczna, jeśli w ogóle jest (że legendarna to raczej wiadomo)? Jeśli casual to jaki zestaw? Osobiście nosze do niej miodowe chinosy, granatowy wełniany sweter w serek, pod spód koszule. Na nogi naciągam brązowe buty z wysoką cholewką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czlowiekfinn Napisano 20 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2013 Kurtka fajna, sam mam 20 letni oryginal ale czy na pewno chciales zadac pytanie na TYM forum? Wiem, że poruszane są tu także casualowe tematy więc chyba się nie mylę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo Napisano 20 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2013 Panowie, nie znalazłem nic zadowalającego na ten temat na forum więc zapytam tutaj. Co sądzicie o kurtce M65? Jestem posiadaczem wiernej repliki takiej kurtki z tym, że kolor czarny. Co ubierać do tej kurtki? Na ile jest ona klasyczna, jeśli w ogóle jest (że legendarna to raczej wiadomo)? Jeśli casual to jaki zestaw? Ja bym ją nosił jak Cybulski swoją M-kę (poprzedniczka M43), czyli z okularami z grubą oprawką i karabinem maszynowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 20 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2013 Z karabinem nosił ją ten drugi, Stallone chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 20 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2013 M65, fajna kurtka. Jaki kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 20 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2013 http://littlebitofstyle.tumblr.com/post ... ens-design Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 20 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2013 Co to za materiał koszul na zdjęciu? Drelich? http://2.bp.blogspot.com/-_dVNjDh0o8I/U ... WIBEHG.jpg Troche każualowe, ale może ktoś będzie wiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi