Tadam Napisano 6 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2015 Panowie,jeszcze krótkie pytanie odnośnie sklepu z tkaninami pod kamizelkę (krata KW), najlepiej w Warszawie.Ktoś coś? Fajnie żeby cena była rozsądna. Chętnie zdecydowałbym się na zakup u Szarmanta, ale ceny są wysokie - przy czym zdecydowanie nie dyskredytuje takiego wyboru, pewnie za taką jakość trzeba płacić - jednak wolałbym znaleźć coś taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 6 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2015 Było na forum - Merino, ceny około 40 zł za metr. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartoszU Napisano 6 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2015 Warto poszukać pod tymi adresami:B. Z. Matysiakowie - ul. Puławska 7/9, Warszawa Orla 13 Tkaniny Włoskie - ul. Orla 13 (róg Al. Solidarności 95/99), W-wa Tkaniny Merino - Al. Jana Pawła II (przy Ogrodowej 1a), Warszawa Klan&Son - ul. Kolejowa 181, Łomianki Mi na przykład ta się podoba w ich ofercie: http://www.tkaniny-sklep.com.pl/mobile/pl/p/Welniana-tkanina-marynarkowa--kostiumowa/593 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał W. Napisano 7 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2015 Proces rekrutacyjny do EA jako cabin crew, granatowy garnitur, biała koszula full cutaway, czarne wiedenki. Czy jednolity krawat z szantungu (kasztanowy) lub grenadyny (zieleń butelkowa) nie będzie 'underdress'? Bardzo lubię krawaty i jednocześnie mam sporą awersję do klasycznych jedwabiów, nie ważne czy gładkich czy drukowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Blue Boy Napisano 7 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2015 Znajdź może coś nienachalnie podobnego do tego, co noszą stewardzi EK. O awersji do czegokolwiek postaraj się zapomnieć, jeśli Cię zatrudnią i tak będziesz musiał nosić to, co dostaniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał W. Napisano 10 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2015 interesująca sugestia, dziękuję za nią. Awersję mam w życiu prywatnym, w zawodowym to pracodawca wyznacza reguły. Tak wyglądają krawaty cabin crew EA: Znalazłem taki krawat: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Odie111 Napisano 13 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2015 Dzien Dobry, Mam takie pytanie - zastanawiam sie nad kupnem garnituru z SS na jesien / zime. Garnitur chcialem rozkompletowac i nosic osobno, a czasem (rzadko) razem. Marynarke nosilbym do chinosow lub jeansow - takie zestawy smart casualowe. Spodnie do marynarek (np niebieskiego tweedu) i swetrow. Pytanie - czy ten garnitur nie bedzie zbyt formalny do takiego rozkompletowania? Patrzac na zdjecia, welna nie wydaje sie blyszczaca. A co z krojem? Moze ktos juz taki ma i moglby sie wypowiedziec? http://eu.suitsupply.com/en/suits/lazio-light-grey-plain/P3946.html?cgid=Suits&prefn1=collection&prefv1=Fall%2fWinter Czy moze lepiej poczekac na pelna kolekcje F/W SS ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 13 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2015 Moim zdaniem fajnie nadaje się do rezkompletowania. To połączenie z jeansami może być trochę słabe, ale pozostałe opcje chyba będą dobrze wyglądały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 13 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2015 Ja do "rozkompletowania" wybrał model o bardziej wyrazistym wzorze na tkaninie. Jest kilka świetnych "kratek". Deseń na marynarce + gładkie chinosy lub jeansy to lepsze rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 13 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2015 Ale już z kracistymi spodniami to trochę będzie trudniej by łączyć z innymi ubraniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Odie111 Napisano 13 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2015 No to chyba jeszcze poczekam co SS pokaze na ten sezon z bardziej casualowych marynarek. Z zapowiedzi poki co najbardziej podoba mi sie niebieski Washington w kratke. Ale jedna niebieska juz mam, wiec sie bije z myslami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 16 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2015 Ale już z kracistymi spodniami to trochę będzie trudniej by łączyć z innymi ubraniami W drugą stronę identycznie - kraciaste spodnie i jednolita marynarka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadam Napisano 16 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2015 Cześć, Udało mi się dzisiaj o lepszego fotografa niż samowyzwalacz, dlatego też foty mojego pierwszego ss. Co sądzicie? Oczywiście spodnie do skrócenia. W większym rozmiarze bym się utopił (szczerze jeżeli ten jest nie odpowiedni to nie widzę innego odpowiedniego w modelu Napoli i Lazio) Marynarka rozjezdza się trochę na dole. Oprócz tego lekko obawiam się o barki.. Chociaż zważywszy na fakt ze jeszcze prawdopodobnie schudnę myślę że bd lepiej. Pod marynarkę pójdzie jeszcze szara kamizelka w kratę KW. Z góry dzięki za poświęcony czas i opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnrdov Napisano 16 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2015 obróć te zdjęcia, nie wymagaj od wszystkich gimnastyki karku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadam Napisano 16 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2015 Hej, ok garnitur idzie do zwrotu. Uzyskałem juz info. Spróbuję z Lazio, chyba 50 (Napoli był 48) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 18 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2015 Grunt to zdecydowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 19 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2015 Czy sądzicie, że wzór window pane na garniturze będzie źle wyglądał na szczupłej osobie? http://eu.suitsupply.com/en/suits/lazio-blue-check/P4742.html?vpid=P474204 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 19 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2015 A dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 19 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2015 Teoretycznie dobrze, bo będzie poszerzał, choć może przytłaczać, szczególnie bardzo młodą osobę. Jeżeli będziesz czuł się w nim dobrze to dobrze, jak źle to źle:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 19 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2015 A dlaczego? Czytałem , że szczupłe osoby powinny wybierać mniejsze wzory lub słabo zarysowane. Mam szare spodnie z tym wzorem i jest ok, ale biała krata na granatowym garniturze jest bardziej widoczna. Garnitur mi się bardzo podoba, a tu jeszcze moja żona z taką wątpliwością wystąpiła http://macaronitomato.blogspot.com/2010/05/proporcje-wzorow.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beren Napisano 19 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2015 Wydaje mi się, że taki wzór wygląda szczególnie dobrze na szczupłej sylwetce, a osobie z nadwagą ten wzór by tylko by dodał paru kg. Tak mi się wyjadę. Zresztą, szczupłemu we wszystkim dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 24 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2015 Przyszedł do mnie dzisiaj garnitur z SuSu, według mnie nie wygląda to najlepiej, ale może uda się to jakoś uratować przeróbkami? Co o tym myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 24 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2015 Za wąski w talii. Poszerzyć dasz radę max. 2-4 cm. Może lepiej większy rozmiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 24 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2015 Nie będzie wtedy za szeroki w ramionach? Bo już teraz w plecach jest chyba trochę materiału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 24 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2015 to jest rozmiar REGULAR? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi