Adam Pers Napisano 20 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2015 1. Baker + 1 2. waski3. maciato4. Hargin5. Bażant + 16. arsen7. Skalpel +18. Blekit9. Michalina P. +110. a.tyburska11. Serwacy12. Giacco13. Konrad W.14. eye_lip + 1 15. KubaS1 16. mmfilabul 17. Adam Pers + 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. saphir.pl Napisano 21 Czerwiec 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2015 Założymy klub skrzywdzonych przez los... Mam jednak nadzieję na obfitą dokumentację foto-wideo! Na razie jakość telefoniczna, ale za to prawie LIVE ... tuż przed rozpoczęciem 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 21 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2015 Bardzo dziękuję za spotkanie i miło spędzony czas. Do zobaczenia! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 22 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2015 Po łącznie, prawie 18 godzinach spędzonych w pociągu musze powiedzieć jedno, warto było jechać! Dziekuje za fantastyczną atmosferę spotkania, za możliwość poznania wielu członków naszej społeczności osobiście, za ciekawe dyskusje i wymianę poglądów jak i za ciekawy "afterek" Do następnego spotkania! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 22 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2015 Dziękuję wszystkim za spotkanie i wspaniałą atmosferę, kto nie był niech żałuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 22 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2015 Rowniez dziekuje za swietnie przygotowane i przebiegajace w bardzo przyjemnej atmosferze spotkanie. To byl moj debiut, ale na pewno w miare mozliwosci bede sie staral przybywac na kolejne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 22 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2015 Dziękuję wszystkim za spotkanie i wspaniałą atmosferę, kto nie był niech żałuje. Żałuje, żałuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.tyburska Napisano 22 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2015 Ja również żałuję, że nie dotarłam na imprezę. Zatrzymały mnie sprawy rodzinne. Czekam na relację foto/wideo i mam nadzieję, że na następne spotkanie trafię już bez przeszkód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 22 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2015 Również dziękuję za spotkanie, jak zwykle było za krótkie! Pogoda dopisała, hotel piękny, partnerzy przygotowani. Frekwencja mogła być z powodzeniem większa bo dysponowaliśmy całym parterem hotelu (i tarasem na dachu; widok!). W konkursie wizytówkowym mieliśmy do rozdysponowania 30+ nagród od partnerów wydarzenia: buty, torbę weekendową BwB, książki o modzie, książki o zegarkach, portfele, poszetki, krawaty, etui przeróżne, kosmetyki do skór, egzemplarze magazynu o dużych prędkościach, i inne. Koneserzy whisky mogli cieszyć się ciekawostkami przygotowanymi na envent przez sami wiecie kogo Uczestnicy mogli również ocenić osobiście nasz krawat forumowy BwB. Na evencie byli obecni zarówno starzy bywalcy TMK jak również nowe osoby, które dotychczas znaliśmy tylko z forum. Na tej edycji zdecydowanie poprawił się wskaźnik płci pięknej do płci pod krawatem Ze spotkania będzie relacja video i foto, jak tylko dostaniemy pierwsze zdjęcia zostaną opublikowane tutaj w temacie. pozdrawiam! D 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 22 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2015 Dziękuję wszystkim za spotkanie. Poznań jest super, tylko czasu mało Pozdrawiam Filip 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 22 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2015 Dzięki Panowie i Panie za spotkanie, chociaż dopiero do domu dotarłem, było warto 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 22 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2015 @arsen, taki dobry after był, że dopiero dotarłeś? Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 22 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2015 Historyczne zdjęcie z Tylko Męska Klasyka w Poznaniu. Od prawej: mistrz Henryk Krupa ( Krupa & Rzeszutko - Krawiectwo Miarowe ), Roman Zaczkiewicz ( Szarmant.pl - antropologia męskiej elegancji ) oraz mistrz Karol Rzeszutko (pracownia jak wyżej) podziwiają vintage'owy kupon wełny Scabal z rocznika misji Apollo 13, przywieziony przez Romana z Pitti Uomo. Z lotniska Poznań-Ławica (lot z Florencji bez opóźnień) Roman dostał się do Hotelu Kolegiackiego czerwonym Tarpanem udostępnionym przez jednego ze sponsorów imprezy, Magazyn Wiraże ! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 22 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2015 Ja również dziękuję wszystkim za dobrze spędzony czas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krupa & Rzeszutko Napisano 22 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2015 Tak prywatnie, jak i zawodowo! Dziękujemy... - Stowarzyszeniu But w Butonierce za stworzenie sposobności w Poznaniu, do aktywnego uczestnictwa w tak ciekawym dla nas wydarzeniu, - Damianowi za jego solidne zaangażowanie w sprawy organizacyjne i opiekę nad przebiegiem całego spotkania, - Partnerom Stowarzyszenia za prezentację swoich rzemieślniczych pasji, wyrobów oraz towarów, - całej obecnej społeczności Forum, - oraz wszystkim przybyłym gościom. Dziękujemy również opiekunom użyczonego nam wnętrza Hotelu Kolegiackiego! Po kolejnym tak dosłownym skonfrontowaniu naszej sztuki tworzenia ubioru, z Waszą szeroko pojętą znajomością tematu elegancji, jesteśmy bardzo pozytywnie "naszpilkowani" nową energią do pracy i do dalszego rozwoju krawiectwa miarowego na naszym podwórku. Poniżej kilka fotografii, które udało nam się zrobić jeszcze przed przybyciem pierwszych gości... (proszę wybaczyć jakość zdjęć Serdecznie pozdrawiamy, Krawiectwo Miarowe Krupa i Rzeszutko www.kruparzeszutko.pl www.facebook.com/kruparzeszutko www.instagram.com/kruparzeszutko 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 23 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2015 Koleżanki i Koledzy, pierwsze zdjęcia z imprezy: 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalina Panfil Napisano 24 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2015 Dziękuję za spotkanie. Mam nadzieję, że będzie szansa się kiedyś spotkać na Podgórnej Przypadkiem lub celowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krupa & Rzeszutko Napisano 24 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2015 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 25 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2015 Pisałem już w innym wątku, że to tkanina nie dla mnie - ale pięknie prezentuje się na twórcy to solaro. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 27 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2015 jutro kolejna porcja zdjęć, dzisiaj jedno ciekawe ujęcie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Papiernik Napisano 27 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2015 Świetne ujęcia Żałuję, że nie mogłem się pojawić - mam nadzieję, że przy kolejnym spotkaniu nadarzy się okazja. Przy okazji mam pytanie, które nasunęło mi się po przejrzeniu zdjęć. Czy jest jakiś powód, dla którego Pan Henryk Krupa ma stosunkowo długie rękawy swojej bordowej marynarki z jednym guzikiem, które niemal na żadnym ze zdjęć publikowanych w różnych wątkach na forum nie odsłaniają mankietów? Będąc przekonanym, że nic w strojach Pana Karola i Pana Henryka nie jest dziełem przypadku, zaintrygowało mnie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cergi Napisano 27 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2015 Nie widziałem na żywo, ale na tych zdjęciach garnitur z Solaro robi piorunujące wrażenie. Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 28 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2015 To musiało być niezwykłe wydarzenie... Zdjęcia są świetne! Czy jest jakiś powód, dla którego Pan Henryk Krupa ma stosunkowo długie rękawy swojej bordowej marynarki z jednym guzikiem, Cóż, nie zastanawiam się nad powodem. Jak widzę tak ubranego Mistrza, to mam ochotę "zapuścić" rękawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 29 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2015 Relacja z imprezy Tylko Męska Klasyka na www.GentlemansChoice.pl http://gentlemanschoice.pl/tylko-meska-klasyka/ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 29 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2015 Kolejna porcja zdjęć: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi