Miler Spirits&Style Napisano 7 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2016 Swetry MILER już w sprzedaży! Wpis na blogu: http://milerszyje.pl/jak-rozpoznac-dobry-sweter.html Swetry są wykonane w 100% z wełny merynosowej. Przędza była farbowana jeszcze przed rozpoczęciem procesu dziania, dzięki czemu na naszych swetrach jest dostrzegalny piękny, subtelny melanż. Zdecydowaliśmy się również na pewne zmiany w standardowym kroju: pogłębiliśmy serek, aby uniknąć efektu "duszenia się" węzła, dodaliśmy karczek zapobiegający rozciąganiu się ramion oraz skróciliśmy swetry na tyle, aby ładnie podzielić sylwetkę noszącego na pół i wyeksponować pasek Mimo że serek jest pogłębiony, śwetnie wygląda nie tylko z krawatem, o czym możecie przekonać się poniżej: Swetry są dostępne w cenie 399zł i przez 7 dni będą dostępne w promocji "2+1 gratis" - kupując dwa swetry trzeci jest dodawany jako gratis! Zapraszamy do zakupów: http://shopmiler.com/pl/kategoria/swetry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 7 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2016 Eksponowanie paska i przy okazji komórki w kieszeni dżinsów... hmmm... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 7 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2016 Eksponowanie paska i przy okazji komórki w kieszeni dżinsów... hmmm... u pewnej części populacji, taka długość ujawni wylewającą się samarkę więc komórka to pikuś lepsze jest często wrogiem dobrego... podzielenie sylwetki, lub optymalizacja użytego materiału 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 7 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2016 Mam pytanie - czy sweter nie jest przykrótki? Podczas codziennej aktywności będzie się on nieco podnosić. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Napisano 7 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2016 Najbardziej zastanawia mnie zdjęcie z bloga. Czy to nie ten sam sweter? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 7 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2016 Pewnie tak tylko na zdjęciu po prawej bardziej naciągnięty na plecy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djmakus Napisano 8 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2016 Zdecydowaliśmy się również na pewne zmiany w standardowym kroju: pogłębiliśmy serek, aby uniknąć efektu "duszenia się" węzła, dodaliśmy karczek zapobiegający rozciąganiu się ramion oraz skróciliśmy swetry na tyle, aby ładnie podzielić sylwetkę noszącego na pół i wyeksponować pasek najgorsze co mogło spotkać sweter to skrócenie go do paska....wygląda jakby się w praniu skurczył....już sobie wyobrażam, że musiałbym go poprawiać co 10 minut przy lekkim podniesieniu ręki czy zmianie pozycji z siedzącej na stojącą....słaaabo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 8 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2016 Według mnie też jest zbyt krótki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 8 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2016 Zgodzę się co do długości. Trochę pod bardzo wysoki stan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojvv Napisano 8 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2016 A mnie bardzo cieszy pomysł wyprodukowania krótkich swetrów. Właściwie przestałem nosić swetry (ciepła jesień i zima w tym pomaga), bo typowe swetry są dla mnie od 6 do kilkunastu cm za długie. Niestety jak dla mnie "przedobrzono" dodatkowo powiększając wykrój pod szyją. Zgadzam się z opinią djmarkusa zamieszczoną 3 wpisy powyżej, że ten krótki sweter z "rozciągniętym" otworem pod szyją niestety wygląda jak nieprawidłowo prany używany sweter (z secondhandu?). Ale krótki sweter z "normalnym" wykrojem pod szyją kupiłbym b. chętnie Może swetry MTM? Pozdr, wojvv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulro Napisano 8 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2016 Zgadzam się z opinią djmarkusa zamieszczoną 3 wpisy powyżej, że ten krótki sweter z "rozciągniętym" otworem pod szyją niestety wygląda jak nieprawidłowo prany używany sweter (z secondhandu?). Ale krótki sweter z "normalnym" wykrojem pod szyją kupiłbym b. chętnie To właśnie ten rozciągnięty V-neck jest normalny. Po to, by wyeksponować krawat. Zobacz na przykład tu, jak głęboko wycięte swetry nosi Dan: http://articlesofstyle.com/36007/deepen-your-v-neck-sweater/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_b Napisano 8 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2016 O ile rozumiem krytykę braku informacji co do producenta tkanin, o tyle Panowie, czy mierzyliście ten sweter? Jeżeli nie, to całość opinii opiera się o zdjęcia jednego modela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 8 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2016 Ulro, obawiam się że swetry Dana (kiedyś jego serwis inaczej się nazywał)) są jednak niestandardowe. P_b, chcesz powiedzieć że proporcje się zmieniają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_b Napisano 8 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2016 Myślę, że sweter może wyglądać inaczej zależnie od sylwetki. Nie na każdym garnitur z katalogu SS, czy Vistuli leży dokładnie tak jak na modelach z kampanii reklamowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 8 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2016 Tu się zgadzam, ja, na ten przykład, przód mam dłuższy od tyłu Stąd wnioskuję że o ile na szczupłym modelu sweter kończy sie na klamerce paska o tyle na mnie pewnie gdzieś pod mostkiem... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 8 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2016 Wycięcie super, ale faktycznie krótki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_b Napisano 8 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2016 To, że masz przód dłuższy od tyłu to akurat dobrze o Tobie świadczy Szczęśliwie, ja również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 8 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2016 Pomijając sprawy kroju etc , co powiecie na cene ? Dla mnie to nieporozumienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_b Napisano 8 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2016 Uwzględniając promocję chyba jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 8 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2016 O ile rozumiem krytykę braku informacji co do producenta tkanin, o tyle Panowie, czy mierzyliście ten sweter? Jeżeli nie, to całość opinii opiera się o zdjęcia jednego modela. i właśnie na modelu powinien leżeć modelowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_b Napisano 8 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2016 Patrząc na niektóre kampanie reklamowe to wcale nie takie oczywiste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 8 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2016 Patrząc na niektóre kampanie reklamowe to wcale nie takie oczywiste chyba nie o to chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sayyed Napisano 8 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2016 Mnie tylko jedno zastanawia i interesuje, co różni moje dwa swetry ze Springfield z wełny merynosowej za 1/8 ceny za sztukę z którymi nic się nie dzieje niepokojącego (mają dwa lata) a tymi od Millera? Pytam poważnie, bez złośliwości. Wełna wełnie nierówna, no ale może jakieś argumenty na plus? Co otrzymuję w zamian, namacalnie, bo jedyne co widzę, to pogłębiony serek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orlin Napisano 8 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2016 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 9 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2016 Renomowana! Więcej nie musisz wiedzieć! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi