Misza Napisano 20 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2012 Panie i Panowie, wątek w temacie zamykam, a posty usuwam. Jednocześnie proszę o szacunek dla forumowiczów, co objawia się TAKŻE nie kasowaniem merytorycznej zawartości postów, bez której dyskusja traci sens. Wszelkie ew. komentarze i uwagi w PW. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zw1920 Napisano 28 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2012 No i stało się... nieszczęście. Odpadła w czarnych carminach czarna podeszwa od obcasa. Jak uważacie, czy mogę podejść z tym butem do któregoś z szewców, czy wysyłać do salonu. Wydaje mi się to drobnostką i czy warto za taki drobiazg płacić duże pieniądze. A jeśli szewc to który? Oczywiście w Warszawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 28 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2012 czy to są damskie Carminy, rozumiem, że żony? Uuu to niedobrze ja bym wysłał zdjęcie z komentarzem do producenta z pytaniem o jakość - zakładając, że ta usterka nie nastąpiła w nietypowej sytuacji związanej z użytkowaniem butów ... Ale organizacyjnie to nie opłaca się wysyłać za granice tylko pójść z butami np. do TJ ... chyba że żona chce czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zw1920 Napisano 28 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2012 To zdjęcie zrobione na gorąco. Wydaje mi się, że najlepiej będzie, jak wybierzemy się do szewca. Damiance, dziękuję za szybką i pomocną odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 28 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2012 Ja bym wziął młoteczek i gwoździk albo butapren i załatwił sprawę po cichu w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zw1920 Napisano 29 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2012 [attachment=0]Carmina_po_wypadku.jpg[/attachment] To zdjęcie zrobione na gorąco. Wydaje mi się, że najlepiej będzie, jak wybierzemy się do szewca. Damiance, dziękuję za szybką i pomocną odpowiedź Czy Carmina nie weźmie na siebie kosztów przesyłek? W końcu to gwarancja. Jedyny feler, że potrwałoby dłużej. Tak do końca to nie jestem pewien, czy akurat uznaliby to za rzecz, którą należy naprawić w ramach usługi gwarancyjnej. Natomiast, faktycznie, bierzemy pod uwagę że wysyłka, czas oczekiwania i powrót buta mogłoby zająć dużo czasu, tym bardziej że zbliża się gorącu okres świąteczny. Dlatego pójdę za radą Jana, ale oddam but w profesjonalne ręce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 29 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2012 W jaki sposob ta czesc podeszwy byla przymocowana do reszty buta? Zgaduje, ze jesli w butach meskich bija na gwozdki tylna czesc piety, to podobnie czynia w butach damskich. Problem w tym, ze na zdjeciach nie widac zadnych dodatkowych elementow laczenia, wyglada jakby calosc sie poprostu odkleila od obcasa. Czy tak faktycznie bylo? Pozdrawiam, dsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zw1920 Napisano 29 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2012 Faktycznie zdjęcie nie pokazuje elementów łączących. Poza klejem są to niewielkie gwoździki, naprawdę mikroskopijne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 31 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2012 Nowy nabytek mojej Żony. Dziś we Wrocławiu kapelusz kupiony na niezwykłym stanowisku w centrum handlowym "Na Podwalu". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grucha Napisano 12 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2013 Cześć, wiem, że temat dość dziwny, ale chciałem się poradzić gdzie kupujecie, Wasze kobiety kupują takie rzeczy w Warszawie? Moja Dziewczyna szuka jesionki, ale ku mojemu zmartwieniu chodzi tylko po galeriach (Złote Tarasy, Arkadia, Galeria Mokotów). Tam oczywiście Zara i inne masówki, gdzie jakość nijak ma się do ceny. Nie chodzi mi o super ekskluzywne towary, ale jeśli za coś trzeba zapłacić 200,300 czy 600zł to chciałbym, żeby przynajmniej materiał i wykonanie było trochę lepsze niż z chińskiej fabryki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 13 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2013 Cześć, wiem, że temat dość dziwny, ale chciałem się poradzić gdzie kupujecie, Wasze kobiety kupują takie rzeczy w Warszawie? Moja Dziewczyna szuka jesionki, ale ku mojemu zmartwieniu chodzi tylko po galeriach (Złote Tarasy, Arkadia, Galeria Mokotów). Tam oczywiście Zara i inne masówki, gdzie jakość nijak ma się do ceny. Nie chodzi mi o super ekskluzywne towary, ale jeśli za coś trzeba zapłacić 200,300 czy 600zł to chciałbym, żeby przynajmniej materiał i wykonanie było trochę lepsze niż z chińskiej fabryki. Po pierwsze, w galeriach to się ogląda np. obrazy, a nie kupuje jesionki Po drugie, 200-600 zł to cena za chińską fabrykę, jeśli kupujesz w sklepie stacjonarnym, więc albo trzeba się z tym pogodzić, albo szukać okazji na ebay.com lub w sklepach internetowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 30 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2013 Panowie, szukam pióra dla mojej Żony. Smukłe, eleganckie, trwałe (parker noszony w torebce zaczął się wycierać). Budżet: kilkaset zł. Możecie coś polecić w oparciu np o doświadczenia Waszych Pań? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 31 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2013 Klasyką to nie jest, ale bardzo przyjemnie się prezentuje Pani w wełnianych ogrodniczkach z zakładkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 31 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2013 Panowie, szukam pióra dla mojej Żony. Smukłe, eleganckie, trwałe (parker noszony w torebce zaczął się wycierać). Budżet: kilkaset zł. Możecie coś polecić w oparciu np o doświadczenia Waszych Pań? Może coś z Sheaffera? Moje prelude ma już prawie 10 lat i nieźle się trzyma. Poza tym linia prelude ma dożywotnią gwarancję http://www.sheaffer.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 31 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2013 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 6 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2013 Takie jakieś hipsterskie wariacje, ale z tweedem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 6 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2013 Nawet fajne te skrajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 16 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2013 stąd: http://laragosta.tumblr.com/post/43232529509 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 1 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 21 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R0bert Napisano 17 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2013 W temacie zdjęć powyżej - Wiecej na: http://tsbmen.com/27049/she-bespoke-feat-amber-doyle/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 17 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2013 Niesamowite! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 14 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2013 Temat wyodrębniony: http://forum.butwbutonierce.pl/topic/1810-sebastian-%C5%BCukowski-garnitur-damska-elegancja/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 30 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2013 http://www.mygentlelook.blogspot.com/2013/05/pierwsza-miara-sukienka-biznesowa-iwona.html Nieodzownym elementem profesjonalnego stroju kobiety są sukienki. Jest szereg zalet tego typu ubioru. Według mnie warto nosić sukienki, ponieważ: podkreślają kobiecość kształtują sylwetkę czynią poranny dobór stroju bardzo prostym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mygentlelook Napisano 31 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2013 http://www.mygentlelook.blogspot.com/2013/05/pierwsza-miara-sukienka-biznesowa-iwona.html Nieodzownym elementem profesjonalnego stroju kobiety są sukienki. Jest szereg zalet tego typu ubioru. Według mnie warto nosić sukienki, ponieważ: podkreślają kobiecość kształtują sylwetkę czynią poranny dobór stroju bardzo prostym! Ostatnio otrzymałam trochę uwag, że moje stylizacje są zbyt męskie. Liczyłam się z tym idąc do męskiego krawca i szyjąc garnitur. Co nie znaczy, że na co dzien nie doceniam spódnic czy sukienek. Trochę będzie teraz o tym na blogu, chociaż kolejny garnitur u p. Sebastiana się szyje i już wkrótce pierwsza przymiarka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi