j@zzband Napisano 9 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2011 Bezpieczeństwo systemów IT - architektura i projektowanie. Audyt systemów informatycznych i audyt bezpieczeństwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Losaris Napisano 11 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2011 doradztwo podatkowe, w pełnym zakresie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 15 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2011 na bieżąco zarządzanie flotą firmowych samochodów w pełnym zakresie, wraz z analityką kosztów vs. przychody, na zlecenie marszałka ekspert ds oceny projektów infrastruktury drogowej (€ z EU) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamos Napisano 24 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2011 Drukarnia i wszystko z tym związane.Projekty graficzne, oprawy introligatorskie , druk wielkoformatowy. Specjalizacja druki akcydensowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek85 Napisano 26 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2011 Witajcie, a ja zajmuję się kredytami hipotecznymi, a także firmowymi. Jestem do dyspozycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2011 Wyposażenie łazienek (ceramika sanitarna, ekskluzywna armatura, płytki ceramiczne), instalacje sanitarne, centralnego ogrzewania, klimatyzacje; projekty wnętrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolf.tns Napisano 24 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2011 Witam, przy okazji mój pierwszy post więc wypada się przywitac Niezależny doradca finansowy w sprawach wyboru najbardziej korzystnych produktów finansowych dotyczących kredytów, ubezpieczeń na życie i majątkowych, inwestycji, poduszek pod kredyt, planowania finansów jako takich (emerytura, przyszłosc finansowa dzieci, etc) Najczęściej na terenie Warszawy, ale dostępny w całej Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juggler Napisano 26 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2011 Panowie, moją dziedziną jest prawo, a w szczególności międzynarodowe prawo handlowe i dodatkowo prawo handlowe i gospodarcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 27 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2011 Przypominam - jest to temat tylko na ogłoszenia. Wszystkie komentarze, zwłaszcza nieżyczliwe, będą usuwane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
holmes Napisano 10 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2012 Witam, nie pierwszy post ale również wypada się przywitać. Po obronie i starający się utrzymać z fotografii, najczęściej portrety ale też trochę live, dokument. Głównie współpracuję z częścią wrocławskiej sceny muzycznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pniklewicz Napisano 10 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2012 Witam wszystkich. Badania naukowe w dziedzinie chemii. Rozwój nowych technologii syntezy organicznej. Usługi dedykowane dla branży farmaceutycznej i fine chemicals. Własne portfolio katalizatorów. Oprócz tego doradztwo w zakresie transportu drogowego materiałów niebezpiecznych (uprawnienia doradcy ADR). pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NastyKanasta Napisano 11 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2012 @pniklewicz - Breaking Bad? PS. witamy na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamola Napisano 16 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2012 Witam wszystkich szanownych Panów. Może to trochę faux pas reklamowac się w tym dziale od razu pierwszym postem po rejestracji na forum,ale cóż- faux pas to moje drugie imię. Nie jest to obecnie moje główne i jedyne zajęcie,ale jeśli któryś z Panów(albo jego Pani) chciałby schudnąc,żeby oszczędzic na materiale na ten nowy bespoke to służę pomocą. Oferuję programy odchudzające z pełną opieką,doradztwem,produktami wspomagającymi i układaniem planu posiłków do rozkładu dnia. Cała Polska i cały świat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czerwek Napisano 17 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2012 Witam wszystkich, Specjalność nieruchomości - od zarządzania (komercyjnymi obiektami) do doradztwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekk Napisano 26 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2012 Witam, Zajmuje się prawem - jestem aplikantem adwokackim. Doradzam głównie w sprawach związanych ze spółkami oraz najmem powierzchni w galeriach handlowych. Nie jest mi obca problematyka sporów sądowych związanych z funkcjonowaniem podmiotów gospodarczych. Dziękuję, Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 26 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2012 [...] nie spodziewałem się jednak aż takiej ilości użytkowników zaczynających przygodę z forum od tego wątku Czy traktują to jako (prawie) jednorazowy wpis - ogłoszenie? Może być jeszcze inna przyczyna. To jeden z wątków w których mogą coś napisać koledzy którzy nie mają jeszcze wiedzy czy doświadczeń pozwalających na udzielanie się w bardziej merytorycznych wątkach. Pozwala na nastukanie postów potrzebnych chociażby do wyslania PM. Swoją drogą ze względu na powyższe może by usunąć ten temat, co myślicie?? IMO niech zostanie a to, że wpadanie na forum i zaczynanie od ogłoszeń to słabe posunięcie marketingowe pewnie odczują koledzy postępujący w ten sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemau Napisano 28 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2012 Niech zostanie choćby do celów statystycznych. Dzięki niemu wiemy, ile jest na forum elity narodu, a ile innego śmiecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemau Napisano 28 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2012 Ciekawe, co napisałem takiego, że poczuł się urażony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamola Napisano 1 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2012 To może ja się ustosunkuję do wypowiedzi kolegi xkoziol: że to trochę faux pas pisac tu na początek to wiem-o czym zresztą powiedziałem.(Że zdania nie powinno zaczynac się od "że" tez wiem-taki ze mnie mądrala ) Więc dlaczego to zrobiłem? Bardzo proste- zalogowałem się na nowym forum i chciałem coś napisac-a,że wypowiadac się na temat "statutowy" jeszcze nie mogłem to napisałem cos tutaj. Zdziwiłbym się niepomiernie gdyby z tego wpisu "wpadł" mi jakis klient i nie o reklame tak naprawde mi chodziło, tylko o jakies zagadanie. A potem znalazłem wątek o cygarach. Gdybym znalazł go wczesniej to tu bym pewnie nic nie wpisywał. I pewnie przynajmniej częśc z tych pierwszych postów w tym dziale jest tu z tego samego powodu- chociaż kto wie? Może bardzo się mylę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 1 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2012 A ja tak po prawdzie dopiero teraz po ponad pół roku bytności na forum "odkryłem" ten temat. (jakoś wcześniej nazwa mnie odrzucała ) Abstrahując już od moich wynurzeń - jeżeliby ktoś potrzebował pomocy prawnej jestem do usług. Uczciwie zastrzegam, że staż w zawodzie mam raczej niewielki - ot 2 lata. Zajmuje się głownie sprawami z szeroko pojętego prawa cywilnego (+ rodzinne). Budowlanka, umowy, spadki i zobowiązania; od czasu do czasu dla relaksu wykorzeniam słupy Enei i obalam zabytki ekologiczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbadwoof Napisano 2 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2012 A co to sa zabytki ekologiczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 4 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2012 A co to sa zabytki ekologiczne? 200 letnie dęby (póki co 2 na koncie) - oczywiście mowa o "drzewkach" zagrażających życiu i zdrowiu okolicznych mieszkańców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Kozlow Napisano 13 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2012 Panowie, Jako osoba tymczasowo bezrobotna poszukuję pracy. Jeśli któryś z was poszukuje obrotnej osoby na stanowisko związane z reklamą, marketingiem ostatecznie ze sprzedażą, lub kupnem, bardzo chętnie zgłoszę swoją aplikację Pozdrawiam, Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkrol Napisano 13 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2012 Jako osoba tymczasowo bezrobotna poszukuję pracy. Jeśli któryś z was poszukuje obrotnej osoby na stanowisko związane z reklamą, marketingiem ostatecznie ze sprzedażą, lub kupnem, bardzo chętnie zgłoszę swoją aplikacjęA skąd jesteś? Jeśli w Poznaniu, to moja dziewczyna szuka Junior Accounta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grucha Napisano 11 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2012 to i ja się tu dopisze, może nie w celach marketingowych ale dla czystej informacji: póki co jeszcze studiuję 2 specjalności na wydziale Inżynierii Lądowej Politechniki Warszawskiej. Inżynierię Komunikacyjna - została mi obrona magistra we wrześniu; Drogi szynowe - w lutym koniec; Od 2 lat pracuję w biurze projektowym jako asystent projektanta - najbardziej zajmuję się rozwiązaniami stałych i czasowych organizacji ruchu na czas budowy II odcinka metra w Warszawie. W razie potrzeby mogę zaoferować pomoc w przerysowaniu czegoś do Autocada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi