zaki Napisano 23 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2012 To straszne i piękne, że dobre rękawiczki szyte na miarę są w cenie tych z Zary. http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/s ... %83CZENIEM Swoje bordowe (zamsz, skóra licowa, biała podszewka) odbieram na początku miesiąca. Nieunikniona chyba jest podwyżka tak jak z garniturami bespoke. Zamsz bordo na białym - bardzo dandy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr.Consigliere Napisano 23 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2012 Wykraczecie tą podwyżkę. Mam nadzieję, że dla p. Jamrozińskiego to naturalny trend - wzrastająca ilość zamówień przed zimą i nie kalkuluje w zaciszu kantorka jak tu wykorzystać swoją, być może zaskakującą dla niego samego, nagłą popularność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 23 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2012 Zeszłej zimy, przy atakach mrozu rzędu -20C, normalne ocieplenie można było o kant tyłka potłuc, dlatego polecam z futerkiem w środku, które oferuje Jamroziński: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 23 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2012 Tylko dodaj, że to rada dla tych komunikacyjnie publicznych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 23 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2012 Albo komunikacyjnie pieszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 24 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2012 Zeszłej zimy, przy atakach mrozu rzędu -20C, normalne ocieplenie można było o kant tyłka potłuc, dlatego polecam z futerkiem w środku, które oferuje Jamroziński: Coś mi się kojarzą z rękawiczkami woźnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 24 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2012 Nie pamiętam, żeby adres tej strony był już publikowany na forum. Swoją drogą przyzwoita domena. Wiadomo co, wiadomo gdzie . http://www.rekawiczki.waw.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 24 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2012 Zeszłej zimy, przy atakach mrozu rzędu -20C, normalne ocieplenie można było o kant tyłka potłuc, dlatego polecam z futerkiem w środku, które oferuje Jamroziński: Coś mi się kojarzą z rękawiczkami woźnicy. Przy -20C będziesz modlił się o takie rękawice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QuaD Napisano 24 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2012 Miejmy nadzieję, że nie będzie -20 tej zimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 24 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2012 @capo pamiętam zimy w PL poniżej -30 stopni, a rąk nigdy sobie nie odmroziłem. Grubsza skóra z dobrym wkładem ocieplającym i w mieście jest OK. Osobiście, lubię ostre zimy, a nie jekieś chlapy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 24 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2012 Nie myślałem, że rękawiczki mogą tak dobrze leżeć. Od jakiegoś czasu chciałem kupić takie właśnie rękawiczki samochodowe, nie ukrywam jednak, że nie tylko z myślą o prowadzeniu auta, ale też do codziennego noszenia w chłodne dni, gdy jednak grubsze rękawiczki nie są konieczne. W sklepach niestety nie ma nic poza czarnym i brązowym w śmiesznych cenach (129,90 zł w H&M np.). Pan Jamroziński zrobił mi takie cudeńka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stw Napisano 24 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2012 (...)Pan Jamroziński zrobił mi takie cudeńka.(...)No ładnie. U p. Jamrozińskiego od piątku czeka już dla mnie odłożony kawałek wiśniowej skóry, a ja szukam w sieci inspiracji na rękawiczki samochodowe z kontrastowym obszyciem. I teraz będę kombinował, jak zrobić to samo, ale jednak nie kopiować bezczelnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 25 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2012 (...)Pan Jamroziński zrobił mi takie cudeńka.(...)No ładnie. U p. Jamrozińskiego od piątku czeka już dla mnie odłożony kawałek wiśniowej skóry, a ja szukam w sieci inspiracji na rękawiczki samochodowe z kontrastowym obszyciem. I teraz będę kombinował, jak zrobić to samo, ale jednak nie kopiować bezczelnie... Zrób szwy na zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 25 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2012 Mają coś fajnego w sobie te rękawiczki, nie wiem do jakich zestawów nosiłbym je, ale są super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 25 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2012 Ja zastosowałem zapięcie od wewnęrznej strony nadgarstka. Dzięki temu elementy zapięcia nie rysują zegarka. ps. Rękawiczki - Pan Cz. J. Koszula - Emmanuel Berg P&C Pasek do zegarka - bespoke by Filip (eye_lip) Klamra do zegarka - bespoke z innego forum przepraszam za źle odwzorowane kolory ale w biurze dysponowałem jedynie pseudoaparatem w telefonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whale Napisano 25 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2012 Swoją drogą, czym pielęgnować takie rękawiczki? Dubbinem? Może podzielicie się swoimi doświadczeniami w tej kwesti? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 25 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2012 Czyżbyśmy wystawiali forumową reprezentację na Monte Carlo Historique ? Sportowego nie mam, ani na tyle starego, żeby wrzucać do forumowego tematu, ale klasykiem raczej można go nazywać, rękawiczki będą pasować. Myślę jeszcze, żeby zrobić drugie, w kolorze skóry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karczmarz Napisano 25 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2012 Z tego co się dowiedziałem, Pan Cz. 12 listopada jedzie uzupełnić zapasy skór i można się podpiąć pod nietypowe zamówienia (sam poprosiłem, aby sprowadził jakiś ciekawy niebieski dla mnie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreatywny Napisano 27 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2012 Dziś odebrałem rękawiczki. Pierwsze wrażenia, jak najbardziej pozytywne. Jutro postaram się wrzucić zdjęcia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 31 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2012 Bordo, skóra licowa i zamsz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 5 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2012 Misza, nie za szerokie w dłoni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 3 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2012 "Overall, a very impressive fit and an extremely good value at about £30. You just need to get to Warsaw to be measured." http://www.permanentstyle.co.uk/2012/12 ... loves.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karczmarz Napisano 3 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2012 Jakis czas temu odebralem swoja pare od Pana Cz.J i musze powiedziec, ze nie do konca jestem zadowolony z dopasowania. Tzn pogobnie jak Simon uwazam ze za ta cene jest niezle, ale nie idealne. W moim przypadku skrocilbym o kilka 2-3mm kciuk i palec wskazujacy oraz sporo zmniejszyl w nadgarstku - choc trzeba uczciwie przyznac, ze ten efekt uczucia niedopasowania glownie jest spowodowany tym, ze pozostale palce leza jak ulal i tym bardziej czuc kontrast tam gdzie jest nadmiar skory. W standardowych rekawiczkach, gdzie kazdy palec byl niedopasowany nie kulo to tak bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 3 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2012 A moje samochodówki się trochę rozciągnęły, zwłaszcza w nadgarstku, jest na to jakaś rada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreatywny Napisano 3 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2012 Jak odbierałem swoje rękawiczki to Pan Czesław powiedział że wrazie rozciągnięcia się skóry, on je delikatnie zwęzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi