damiance Napisano 5 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2018 9 godzin temu, figo napisał: @damiance Przepiękny. Z którego roku? dzięki! nie mam papierów. Odkupiłem od kolegi z KMZiZ w 2008 lub 2009 roku. Kryzys go przycisnął i wystawił na sprzedaż. Z tego co pamiętam to on go sprowadził z Azji a zegarek wyprodukowany pod koniec lat 90' 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 6 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2018 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 7 Marzec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2018 Sub 11 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 8 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2018 Samuraj na pasku od Mroovy ([‘]). A w tle Lintony, mój hicior późnej zimy :). 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 8 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2018 Marcin dzięki Twojemu zestawowi przeniosłem się w 2006 rok.. To były pionierskie czasy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 8 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2018 1 godzinę temu, eye_lip napisał: Marcin dzięki Twojemu zestawowi przeniosłem się w 2006 rok.. To były pionierskie czasy. Wczoraj mnie naszło, znalazłem ten pasek i zdjąłem bransoletę. Też miałem chwilę westchnień. Ale to minęło, tamto forum KMZiZ i te zjazdy to już tylko trzeba w głowie przechowywać :). Ale zobacz, pasek - taki drobiazg, a Mroova, choć teoretycznie obcy mi człowiek, ale na powierzchnię pamięci wypływa - twarz, jakieś sytuacje z Bolka i Lolka z Pól Mokotowskich 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figo Napisano 8 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2018 Seiko Presage Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 8 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2018 Dzięki działaniu @Krzysiek_W odświeżyłem kolejne wspomnienie ubiegłego wieku! 3 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 9 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2018 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 9 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2018 @Zajac Poziomka - Srogo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanin Napisano 9 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2018 Po długiej przerwie powrót na forum z piątkowym Tagiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figo Napisano 10 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2018 Zegarek niemiecki, to i dog niemiecki Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Subaryta Napisano 10 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2018 z takim inzynierkiem się ostatnio polubilismyWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 10 Marzec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2018 Na niebiesko. 6 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 10 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2018 @eye_lip Dałem plusa, ale według mnie na bransolecie mu dużo lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jash Napisano 11 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2018 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 11 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2018 2 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 11 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2018 z wczoraj 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikołaj.J Napisano 12 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2018 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wimon Napisano 13 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2018 Pierwszy moonphase. 3 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamizelka Napisano 14 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2018 Zegarek raczej marny, ale pasek prezentuje się bardzo fajnie. 😉 Dziękuję @Krzysiek_W 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wimon Napisano 14 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2018 @Pepo skóra pięknie żyje i nabiera charakteru, z miesiąca na miesiąc podoba mi się coraz bardziej 3 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 14 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2018 @wimon, świetnie się prezenetuje dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maderski Napisano 14 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2018 Powiew retro, na bogato w złocie ;p 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikołaj.J Napisano 14 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2018 1970 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi