lubo69 Napisano 4 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2018 Mam drugą szansę?:-) Nie z EoE jest ten najgorszy i najmniej ulubiony;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kierzyk Napisano 4 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2018 Na drugim zdjęciu doliczyłem się tylko dziewiętnastu krawatów, także ten 20 nie jest z EoE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 4 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2018 @Whitesnake ciekawa sprawa, ja też od dłuższego czasu używam praktycznie tylko krawatów EoE, też mam ich całkiem sporo a naliczyłem chyba jedynke 3 takie same jak Twoje Zawsze wydawało mi się że mają bardzo ograniczony wybór ładnych dla oka tkanin, a tu proszę - wygląda na to że jednak to tylko złudzenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. wally Napisano 28 Maj 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2018 Ostatnio zamówiłem taki oto krawat bespoke z jedwabiu Macclesfield: wypełnienie bardzo lekkie, idealne na lato, chociaż następne zamówienie będzie już po prostu lekkie kwestia wiązania będzie wówczas ciut łatwiejsza, w tym wypadku łezkę uzyskuję za pierwszym razem, natomiast nie mam jeszcze wyczucia jak dobrać długość. Zresztą EoE zyskało kolejnego stałego klienta, pozdrawiam 1 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 29 Maj 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2018 Cieszę się @wally, że jesteś zadowolony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astaroth Napisano 29 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2018 Dlaczego przy lekkim wypełnieniu będzie łatwiej uzyskać łezkę ? Chyba że czegoś nie zrozumiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 29 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2018 @astaroth w moim przypadku (o czym zostałem lojalnie uprzedzony) wypełnienie bardzo lekkie jest naprawdę BARDZO lekkie i krawat praktycznie nie ma niczego w środku poza warstwą cieniutkiego płótna. To, wraz z jedwabiem na wierzchu powoduje że ślizga mi się on przy wiązaniu i nie mam na razie wyczucia żeby zawiązać go na docelowej długości za pierwszym razem. Kwestia praktyki. Wydaje mi się, że z trochę grubszym wkładem nauczyłbym się tego szybciej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harth Napisano 29 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2018 19 godzin temu, wally napisał: Ostatnio zamówiłem taki oto krawat bespoke z jedwabiu Macclesfield: @Embassy of Elegance Obecnie można jeszcze dostać krawat zrobiony z tej tkaniny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 29 Maj 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2018 @Harth przykro mi, ale nie mamy już tej tkaniny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Embassy of Elegance Napisano 23 Lipiec 2018 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2018 Drodzy Forumowicze! Z przyjemnością informujemy, że od dzisiaj istnieje możliwość kupienia naszych produktów na miejscu w naszej pracowni. Można również przyjść, wybrać tkaninę i zamówić krawat szyty na miarę. Póki co płatność tylko gotówką – jeszcze się urządzamy :). Jesteśmy dostępni w godzinach 12-19 od poniedziałku do piątku. Prosimy o wcześniejszy kontakt telefoniczny lub mailowy, w celu umówienia się na spotkanie. Jeśli ktoś nie będzie miał czasu, aby przyjść w tygodniu, to jest możliwość umówienia się w sobotę. Adres pracowni: Plac Nowy Rynek 3, piętro I 62-002 Suchy Las Pozdrawiamy, Paweł i Magda 7 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 23 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2018 Pachnie mi tu nowościami w palecie krawatów EoE... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 24 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2018 A mi tu pachnie rozszerzeniem asortymentu o inne kategorie! 😎 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 25 Lipiec 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2018 Na razie niczym innym nie pachnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grafa Napisano 25 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2018 W wątku dotyczącym krawatów opisałem wrażenia estetyczno-funkcjonalne z pierwszego zakupu krawatów EoE, więc nie będę tutaj tego powtarzał. Zdjęcie jednak wkleję, bo krawaty są urodziwe. Rady @Embassy of Elegance w kwestiach technicznych krawatów były konkretne, a kontakt wręcz natychmiastowy. Krótko pisząc - jestem zachwycony. Kupiłem 3 krawaty, każdy osobno, pięknie zapakowany. Pudełek żal wyrzucać, więc przy następnym zakupie poproszę o zapakowanie 2-3 krawatów razem. A może do tego czasu pojawi się opcja pakowania eko? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 25 Lipiec 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2018 @Grafa dziękuję za zamówienie i cieszę się, że krawaty przypadły Tobie do gustu. W niedalekiej przyszłości ogarniemy pudełka eko - myślę, że we wrześniu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gspl Napisano 26 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2018 W dniu 25.07.2018 o 10:44, Grafa napisał: @Embassy of EleganceW wątku dotyczącym krawatów opisałem wrażenia estetyczno-funkcjonalne z pierwszego zakupu krawatów EoE, więc nie będę tutaj tego powtarzał. Zdjęcie jednak wkleję, bo krawaty są urodziwe.(...) Zastanawiałem się nad środkowym, ale widzę, że rozwiązałeś mój problem, samemu zaopatrując się w to cudeńko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 30 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2018 Pochwale się, że kiedy przyszło wybierać krawat do wyjazdu służbowego na Jamajkę to wybór padł właśnie na EoE wybaczcie za paskudną smycz, ale trzeba było nosić. Kibicuje i czekam na powiększenie oferty oraz ceny na dotychczasowych poziomach 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 30 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2018 @Embassy of Elegance dziękuję! 4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 30 Październik 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2018 @phantom My również dziękujemy za zakup! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 22 Listopad 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2018 Black Friday pierwszy raz w Embassy of Elegance! - rabat 20% na wszystkie produkty - dotyczy również opcji BESPOKE - startujemy dziś, a kończymy w poniedziałek Kod rabatowy: BlackFriday20 Znakomita okazja do nabycia naszych produktów w super cenie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Castorp Napisano 6 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2018 Pierwsze i na pewno nie ostatnie bespoke. Wielkie dzięki Paweł! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 6 Grudzień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2018 Proszę bardzo @Castorp ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 25 Grudzień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2018 Jakiś czas temu EoE zdobyło serce nowego klienta! Zrobili to tak skutecznie, że chęć chodzenia w krawacie wszędzie i przy każdej okazji, wyhamowała dopiero pani w przedszkolu przed zajęciami plastycznymi. Kiedy nadchodzi jakakolwiek impreza, Franek ze swoim ulubionym krawatem jest pierwszy Wielkie dzięki za wsparcie trudów wychowawczych w tak efektywny sposób! @Embassy of Elegance 24 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 29 Grudzień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2018 Cała przyjemność po naszej stronie @Whitesnake Pozdrów Franka od nas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 21 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2019 @Embassy of Elegance Nie każdy ma Facebooka, nie zaniedbujcie powiadamiania o nowościach również w tym wątku Pytanie: czy te krawaty będą również dostępne w opcji bespoke? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi