Embassy of Elegance Napisano 9 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2017 @Wuj dziwna sprawa - pierwszy raz zaistniał taki problem. Być może, jakieś chwilowe "niedomaganie" hostingu. Spróbuj za jakąś chwilę. Jeśli problem się powtórzy to postaram się, jak najszybciej go rozwiązać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 9 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2017 A skoro już temat podbity - może na horyzoncie majaczą się nowe jedwabie drukowane, a już zwłaszcza we wzory kwiatopodobne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 9 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2017 @Kyle majaczą, majaczą . Zamówiłem i powinny być koniec przyszłego tygodnia. Dam znać, jak będę miał je na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 9 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2017 Może jakieś nieformalne, matowe materiały? Np. len, mieszanka lnu i wełny? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 10 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2017 Niedługo się dowiemy. Na pewno będzie pięknie Nieformalnych krawatów nigdy za wiele, oczywiście, ale u mnie ostatnio krawaty z wełny (melanż) praktycznie nie schodzą z szyi (mam niebieski i purporowy). Pięknie się wiążą i w ogóle miodzio. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 10 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2017 14 godzin temu, Aron napisał: Może jakieś nieformalne, matowe materiały? Np. len, mieszanka lnu i wełny? Na chwilę obecną, nie jestem wstanie nic konkretnego obiecać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 17 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2017 Drukowane jedwabie są już dostępne w sklepie https://embassyofelegance.com/pl/c/DRUKOWANY-JEDWAB/94 Będą jeszcze dwie tkaniny w kolorze ciemnozielonym oraz pastelowy niebieski. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 17 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2017 44 minuty temu, Embassy of Elegance napisał: Będą jeszcze dwie tkaniny w kolorze ciemnozielonym oraz pastelowy niebieski. Też w duże wzory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 17 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2017 Nie, to będą drobne wzory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Embassy of Elegance Napisano 18 Luty 2017 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2017 Pracowity weekend - poniżej mała próbka z nowych tkanin 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 18 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2017 17 minut temu, Embassy of Elegance napisał: Pracowity weekend - poniżej mała próbka z nowych tkanin Piękne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Steppenwolf Napisano 18 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2017 Pierwszy raz od dłuższego czasu widzę bardzo ładny paisley. Świetne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 19 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2017 Dzięki Panowie - krawat na żywo robią wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 22 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2017 Bardzo ładne te nowe drukowane jedwabie Tylko czemu wszystkie, które mi się podobają, mają czerowne lub pomarańczowe akcenty, dla mnie bardzo nietwarzowe Co zrobić, czekam dalej, jeszcze nie koniec świata. W każdym razie paisleye piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 27 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2017 Dzięki za opinie. Tymczasem powróciła bordowa fina i grossa. Dodatkowo wełna challis dostępna w standardowej ofercie:https://embassyofelegance.com/pl/c/WELNA-CHALLIS/136 jak również Prince of Wales i Shepherd's check:https://embassyofelegance.com/pl/c/SLUBNE/138 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siata Napisano 24 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2017 Właśnie doszło do mnie pierwsze zamówienie z EoE - krawaty robią niesamowite wrażenie, od samego opakowania po jakość jedwabiu. Po raz kolejny żałuję, że wszedłem na to forum 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 24 Maj 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2017 Dzięki za miłe słowa! Nie ma co żałować - niech się dobrze noszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 25 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2017 Piękne. Ten górny - to ten? https://embassyofelegance.com/pl/p/Drukowany-jedwab-Macclesfield/870 A tego środkowego nie ma już w ofercie? Bo go nie widzę, a jeszcze ładniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siata Napisano 25 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2017 54 minuty temu, Miro napisał: Piękne. Ten górny - to ten? https://embassyofelegance.com/pl/p/Drukowany-jedwab-Macclesfield/870 A tego środkowego nie ma już w ofercie? Bo go nie widzę, a jeszcze ładniejszy. Tak, ten górny to ten podany przez Ciebie w linku. Tego środkowego faktycznie nie ma już w ofercie, chyba wziąłem ostatni. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 26 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2017 Do mnie również dotarł krawat z czerwonej grenadyny. Z pewnością nie będzie to moje ostatnie zamówienie, natomiast chyba przejdę od razy poziom wyżej i przeniosę się na bespoke. W związku z tym mam parę pytań: 1. Czy wypełnienie w kupionym przeze mnie modelu https://embassyofelegance.com/pl/p/Krawat-z-grenadyny-fina/148 jest wypełnieniem "lekkim" czy "bardzo lekkim"? Czy jest jakaś znacząca różnica w wiązaniu przy tych wypełnieniach? 2. Czy przy zamówieniu krawata krótszego niż 150 cm (powiedzmy ok. 140 cm, przy szerokości 8,5 cm) jest on jakoś proporcjonalnie zwężany? Tj. w czy w tym miejscu w którym wiąże się krawat następuje jakieś zwężenie szerokości, czy po prostu ucinacie Państwo ileś cm od tej węższej końcówki, zachowując przy tym oryginalny szablon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 26 Maj 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2017 Wypełnienie jest lekkie - tak, jak w opisie. Różnica jest, ale nie nazwałbym jej "znaczącą". Co do drugiego pytania, to wszystko zależy od indywidualnych preferencji Zamawiającego. Dwóch Klientów, zamawiających krawaty o tej samej długości, mogą mieć różne wymagania co do kształtu krawata. Przed zamówieniem proszę o kontakt mailowy lub na PW, w celu dogadania szczegółów. Pozdrawiam, Paweł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friedman Napisano 27 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2017 @wallyMogę Cię zapewnić, że bespoke to będzie faktycznie bespoke . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 30 Czerwiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2017 Dzisiaj dotarła druga i raczej nie ostatnia wełna challis w mojej kolekcji 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astaroth Napisano 8 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2017 Dzień dobry, Kiedy można się spodziewać burgundowej grenadyny fina ? https://embassyofelegance.com/pl/p/GRENADYNA-FINA/409 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 8 Sierpień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2017 Dzień dobry, myślę, że druga połowa września. Pozdrawiam, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi