Skocz do zawartości

Embassy of Elegance

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 weeks later...

zamówiona pierwsza grenadyna grossa. Parametry standardowe - zobaczymy czy będzie ok.

Aron - krawat mistrz i ogólnie cała kompozycja na zdjęciu wygląda świetnie!

Z drobnych uwag - po przeklikaniu zamówienia nie można sprawdzić co się zamówiło (albo nie potrafię znaleźć). Jest tylko opis np. "Krawat z grenadyny grossa" w kolumnie NAZWA.

Może dałoby się wprowadzić możliwość kliknięcia w link do danego produktu lub ponazywać wzory/kolory numerami i mieć np. "Krawat z grenadyny grossa 04"

Na dzień dzisiejszy będziemy małą manufakturą, której celem jest szycie dla Was najwyższej jakości krawatów oraz much

Jeżeli wszystko robi jedna osoba, to nie jesteście manufakturą :) Istotą manufaktury jest podział skomplikowanej pracy na etapy, wykonywane przez różne, wyspecjalizowane osoby.

A tak poza tym, to życzę powodzenia i trzymam kciuki! I podziękuj ode mnie żonie za wspaniałe krawaty :)

Jedna osoba szyje ręcznie każdą rzecz?! W takim razie czas realizacji zamówienia bespoke jest bardzo szybki w mojej ocenie. Mam nadzieję, że te "perturbacje" nie wpłyną na Wasze postanowienie o prowadzeniu manufaktury :).

Przy krawatach bespoke, ja również pomagam, a w szczególności odpowiadam za szablony i odpowiednie "wyprofilowanie" kształtu krawatów:). Dodatkowo, aby usprawnić realizację zamówień pracujemy 7 dni w tygodniu, czasami do późnych godzin wieczornych.

• Oceniam pozytywnie 2

Jeżeli wszystko robi jedna osoba, to nie jesteście manufakturą :) Istotą manufaktury jest podział skomplikowanej pracy na etapy, wykonywane przez różne, wyspecjalizowane osoby.

A tak poza tym, to życzę powodzenia i trzymam kciuki! I podziękuj ode mnie żonie za wspaniałe krawaty :)

Zburzyłeś mój świat:(. Zatem nie wiem kim jesteśmy;).

Dzięki za miłe słowa - żona pewnie przeczyta wątek:), ale podziękuję.

• Oceniam pozytywnie 1

Pawle, warto, wierz mi ! Jakiekolwiek były to perturbacje nie poddawajcie się. Wykonujecie kawał świetnej roboty. Krawaty od Was są najlepszymi krawatami jakie mam, a obsługa klienta na najwyższym poziomie. Trzymam kciuki za rozwój firmy.

Dzięki Krystian. Damy z siebie wszystko:)