Mateusz Papiernik Napisano 28 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2015 Świetnie to wygląda. Chyba już wiem, skąd sobie sprawię pierwszą grenadynę Btw, nie mogę się dopatrzyć na stronie - w opcji bespoke widzę krawaty 150cm i niemal dowolnie dłuższe. Jak ma się kwestia zamówień krawatów krótszych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 28 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2015 Jest też do wyboru opcja 140 cm (najkrótszy). Jeżeli chcesz jeszcze mniej, to nie ma problemu. Wpisujesz w komentarzu do zamówienia wymaganą długość. Zamawiałem grenadynę na 135 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Papiernik Napisano 28 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2015 Super, dzięki. Musiałem przeoczyć 140cm, bo nigdzie nie widziałem mniej niż 150 - ale najwyżej załatwię sprawę mailowo/komentarzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roj Napisano 11 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2016 zamówiona pierwsza grenadyna grossa. Parametry standardowe - zobaczymy czy będzie ok. Aron - krawat mistrz i ogólnie cała kompozycja na zdjęciu wygląda świetnie! Z drobnych uwag - po przeklikaniu zamówienia nie można sprawdzić co się zamówiło (albo nie potrafię znaleźć). Jest tylko opis np. "Krawat z grenadyny grossa" w kolumnie NAZWA. Może dałoby się wprowadzić możliwość kliknięcia w link do danego produktu lub ponazywać wzory/kolory numerami i mieć np. "Krawat z grenadyny grossa 04" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albinos Napisano 11 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2016 Też tak myślałem, ale jeśli w wyszukiwarce na stronie sklepu wkleisz numerek z zamówienia, np.:"D5F9-616F3", wówczas zostanie wyświetlony odpowiedni artykuł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roj Napisano 11 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2016 Działa Podziękował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowoanglik Napisano 15 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2016 Przepraszam za opóżnienie z pokazywaniem nowej wełny od EoE. To moje ulubione teraz z tweedami – czyli mój dyżurny strój. Rewelacyjnie się wiążą. plaidtie1.pdf plaidtie2.close.pdf 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 20 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2016 Orientujecie się może, czy strona firmy działa czy też problem tkwi po mojej stronie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 20 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2016 U mnie wyświetla się komunikat, że trwa przerwa techniczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 20 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2016 No to ok. Zachęciliście mnie do pierwszego zakupu krawatu z grenadyny. Początkowo byłem zdecydowany dokonać zakupu na Poszetka.com. Po prześledzeniu tego tematu uznałem, że krawat EoE będzie jednak lepszym wyborem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 20 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2016 Dziękujemy za miłe słowa:) Przerwa potrwa prawdopodobnie do piątku. Będę informował na bieżąco. Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Micappo Napisano 21 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2016 Czy i kiedy pojawią się nowe krawaty albo materiały do krawatów bespoke z jedwabiu drukowanego? Wydaje mi sie, że od dłuższego czasu asortyment nie był zmieniany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 21 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2016 Nowe tkaniny z drukowanego jedwabiu planujemy na drugą połowę lutego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Embassy of Elegance Napisano 22 Styczeń 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2016 Drodzy Forumowicze, Informuję, iż sklep został ponownie uruchomiony. Chciałbym Was oficjalnie poinformować o kilku szczegółach dotyczących EoE, choć niektórzy z Was wiedzieli o tym już wcześniej. Na dzień dzisiejszy EoE jest prowadzone przeze mnie (Paweł) oraz moją Żonę (Magda). Ja odpowiadam za wszystko:), a moja druga połowa szyje dla Was piękne krawaty i muchy:) oraz jest właścicielem całego "biznesu";). Niestety, ale mieliśmy trochę "perturbacji" przez ostatnie miesiące, co wpłynęło na nasz dalszy rozwój. Na dzień dzisiejszy będziemy małą manufakturą, której celem jest szycie dla Was najwyższej jakości krawatów oraz much. Możecie być pewni, że największym priorytetem dla nas jest jakość produktów oraz obsługi. Co przyniesie przyszłość tego nie wiemy, ale mamy nadzieję, że jeszcze Was nieraz zaskoczymy:). Dodatkowo, chciałbym Wam serdecznie podziękować za to, że kupujecie nasze produkty, za wsparcie z waszej strony i to, iż doceniacie jakość, którą oferujemy. Nie chcę, aby to zabrzmiało górnolotnie, ale wasze zadowolenie z zakupionych krawatów, much , czy poszetek, o którym mnie informujecie mailowo, telefonicznie, czy też na PM dodaje nam sił i utwierdza w tym, że warto. Pozdrawiam, Paweł 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 22 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2016 Jedna osoba szyje ręcznie każdą rzecz?! W takim razie czas realizacji zamówienia bespoke jest bardzo szybki w mojej ocenie. Mam nadzieję, że te "perturbacje" nie wpłyną na Wasze postanowienie o prowadzeniu manufaktury . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 22 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2016 Na dzień dzisiejszy będziemy małą manufakturą, której celem jest szycie dla Was najwyższej jakości krawatów oraz much Jeżeli wszystko robi jedna osoba, to nie jesteście manufakturą Istotą manufaktury jest podział skomplikowanej pracy na etapy, wykonywane przez różne, wyspecjalizowane osoby. A tak poza tym, to życzę powodzenia i trzymam kciuki! I podziękuj ode mnie żonie za wspaniałe krawaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 22 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2016 Jedna osoba szyje ręcznie każdą rzecz?! W takim razie czas realizacji zamówienia bespoke jest bardzo szybki w mojej ocenie. Mam nadzieję, że te "perturbacje" nie wpłyną na Wasze postanowienie o prowadzeniu manufaktury . Przy krawatach bespoke, ja również pomagam, a w szczególności odpowiadam za szablony i odpowiednie "wyprofilowanie" kształtu krawatów:). Dodatkowo, aby usprawnić realizację zamówień pracujemy 7 dni w tygodniu, czasami do późnych godzin wieczornych. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 22 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2016 Pawle, warto, wierz mi ! Jakiekolwiek były to perturbacje nie poddawajcie się. Wykonujecie kawał świetnej roboty. Krawaty od Was są najlepszymi krawatami jakie mam, a obsługa klienta na najwyższym poziomie. Trzymam kciuki za rozwój firmy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 22 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2016 Jeżeli wszystko robi jedna osoba, to nie jesteście manufakturą Istotą manufaktury jest podział skomplikowanej pracy na etapy, wykonywane przez różne, wyspecjalizowane osoby. A tak poza tym, to życzę powodzenia i trzymam kciuki! I podziękuj ode mnie żonie za wspaniałe krawaty Zburzyłeś mój świat:(. Zatem nie wiem kim jesteśmy;). Dzięki za miłe słowa - żona pewnie przeczyta wątek:), ale podziękuję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 22 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2016 Pawle, warto, wierz mi ! Jakiekolwiek były to perturbacje nie poddawajcie się. Wykonujecie kawał świetnej roboty. Krawaty od Was są najlepszymi krawatami jakie mam, a obsługa klienta na najwyższym poziomie. Trzymam kciuki za rozwój firmy. Dzięki Krystian. Damy z siebie wszystko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 22 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2016 Krawaty EoE muszą stanowić integralną część mojego świata przez najbliższe ćwierć wieku (później będzie mi wszystko jedno). (napisane zza biurka w krawacie EoE) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 22 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2016 Lubo, dałem plusa ale jeszcze napiszę, żeby Pawłowi nie przyszło czasami coś głupiego do głowy. Mojego też 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 22 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2016 Dzięki. Poprawiłeś mi humor tym wpisem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 22 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2016 Właśnie liczę, z ilu butelek musiałbym zrezygnować, żeby mieć butelkową grenadynę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 22 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2016 Ja też mam dzisiaj EoE, aż wkleję, choć zwykle nie wklejam zdjęć na tym forum (casual friday u mnie, do tego mam bordowe sztruksy i granatowe skarpety do brązowych brogsów: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi