Wodzu Napisano 28 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2020 11 godzin temu, Koval napisał: @Wodzu, gdzieś Ty był jak z Żorżem i Wujem graliśmy to w 2017 i 2018? ... Zaglądam tu sporadycznie, to pewnie dlatego. O dziwo nie słyszałem ich wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 30 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2020 W dniu 28.11.2020 o 00:00, kichanadeta napisał: Pamiętam ile frajdy sprawił mi Olivier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdynianin Napisano 30 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2020 Jakby ktoś potrzebował trochę dodatkowej energii, to the Tambourine guy pewnie może pożyczyć swojej nadmiarowej 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 30 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2020 Dzięki @chylonczyk - zrobiłeś mi dzień! 😂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 2 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2020 Niedawne odkrycie za sprawą Rock-serwis, fani Floydów powinni polubić z marszu (w zasadzie całą płytę Hex polecam): 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 17 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2020 Lubię, bezwarunkowo... Czuć, że połączyła ich wspólna historia a nie producent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 18 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2020 A ja mam problem z takim djentowym graniem, czy metalcore. Próbowałem ich słuchać, jednak słabo było z melodyjnością i nie lubię krzykliwego growlu. Kwestia preferencji. Z moich klimatów, niedawno wyszła płyta Vanden Plas, jeden z niewielu zespołów, których płyty kupuję fizycznie. Plus nowy singiel Leprous. No i duży nius, Liquid Tension Experiment wyda nową płytę w przyszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 18 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2020 1 godzinę temu, Blondas napisał: Kwestia preferencji. ...No i duży nius, Liquid Tension Experiment wyda nową płytę w przyszłym roku. Prawda... np.. uwielbiam każdego z członków LTE oddzielnie, ale LTE jako zestawu nie kupuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 18 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2020 Prawda... np.. uwielbiam każdego z członków LTE oddzielnie, ale LTE jako zestawu nie kupuje A ja niektóre rzeczy tak. Ostatnio świetna płyta Petrucciego solo. Portnoy w kilku projektach. Z kolei Levine solo mi nie leży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 18 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2020 18 godzin temu, Whitesnake napisał: Lubię, bezwarunkowo... Czuć, że połączyła ich wspólna historia a nie producent. oj jak usłyszałem początek to mi się przypomniały młodzieńcze czasy RATM, DogEatDog, Cycomico itp, słuchane w poddziemnej kawiarence dla skate'ów, wśród gęstego dymu ze szklanych rurek w podobnym klimacie bardzo lubię ten kawałek - niby jeden wielki chaos, ale uwielbiam go słuchać głośno jak wyjeżdżam w dłuższą trasę z zapasem mocy pod prawą stopą... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 19 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2020 Właśnie usłyszane w radiu internetowymSwoją drogą jest fajna to stacja Prog Rock and Metal. Używam aplikacji Replaio, ale pewnie w innych też jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 19 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2020 Nic metalowego, a raczej drewno. Na wypadek, jeżeli ktoś jeszcze nie wie, ale byłby zainteresowany. 🙂 Najnowsze wyczyny Krystiana Zimermana - live https://www.dg-premium.com/dg-stage/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 19 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2020 Nic metalowego, a raczej drewno. Na wypadek, jeżeli ktoś jeszcze nie wie, ale byłby zainteresowany. Najnowsze wyczyny Krystiana Zimermana - live https://www.dg-premium.com/dg-stage/Normalnie telepatia, akurat gdy czytałem posta leci z Tidala, nowe wydawnictwo sprzed 2 dni, dokładnie Beethoven w wykonaniu Zimermana i orkiestry londyńskiej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 19 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2020 Niestety nie było to live. Ale Deutsche Grammophon tak trochę podpuszcza. Mimo wszystko było warto. Tych minimalnych, ale słyszalnych niedociągnięć orkiestry prawdopodobnie spowodowanych odstępem nie będzie już na płycie. 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forto Napisano 21 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2020 Hazy shade of winter... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 22 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2020 Można posłuchać i popatrzeć na Zuzię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 22 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 23 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2020 'Świeżynka' - jeszcze nie wiem czy mi się podoba... ...nie no - stary, dobry Iggy; się podoba! 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 23 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2020 10 godzin temu, Koval napisał: 'Świeżynka' - jeszcze nie wiem czy mi się podoba.. Dobre i nomen omen... zaraźliwe. Chodzi za mną od rana 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyt Napisano 18 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2021 fajnie bzyczy do poniedziałkowych działań... legendarna poison ivy na gitarze i jej analogowy reverb. Są tu jacyś gitarzyści? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyt Napisano 18 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2021 W dniu 23.12.2020 o 01:13, Koval napisał: 'Świeżynka' - jeszcze nie wiem czy mi się podoba... ...nie no - stary, dobry Iggy; się podoba! Po obejrzeniu 'To stay alive: a method' zmieniłem zdanie o typie. Iggy jest w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stanley Napisano 19 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2021 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 19 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2021 Są tu jacyś gitarzyści?Pewnie!Yanko, LTD 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyt Napisano 20 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2021 13 godzin temu, ciasteczkowy napisał: Pewnie! Yanko, LTD fajne wiosło, to volume pedal czy wahwah? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 20 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2021 Zapewne nie o takich gitarzystów Ci chodziło. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi