The-Bigwig Napisano 7 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2015 O cholerka, faktycznie nie zajrzałem do poprzednich wpisów tutaj. Dzięki Arsen za naświetlenie sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 7 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2015 Problem jest zgłoszony informatykowi, będzie załatwiany na dniach. Za niedogodności przepraszam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał W. Napisano 11 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2015 Czy administracja, moderatorzy wyrażą zgodę na agitowanie w odpowiednich działach/tematach do zapisów na zegarek forumowy KMZiZ na inspirowany bauhausem? Projekt jest w zaawansowanej fazie, wersja limitowana 150 szt. Obecnie brakuje nam >40 chętnych. Oto linki do tematów: http://zegarkiclub.pl/forum/topic/97788-budżetowy-zegarek-forumowy-formmeister-w-stylistyce-bauhaus-ankieta-nr2/ http://zegarkiclub.pl/forum/topic/116819-zapisy-na-zegarek-forumowy-formmeister-bauhaus-automatyczny/ Nie mam w tym żadnego interesu, poza pomocą w zrealizowaniu wyjątkowego przedsięwzięcia, które trwa już 1,5 roku i jest kolektywnym wysiłkiem sporej części użytkowników powyższego forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 11 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2015 Michale, nie jestem ani administratorem ani członkiem Stowarzyszenia, na zegarek sam chciałem się zapisać (nawet sprawdzałem wątek dzisiaj) ale agitowanie tutaj chyba będzie zbyteczne. Wg mnie wystarczy chyba wątek o tym, że taka inicjatywa jest w toku (z linkiem do KMZiZ) a jeśli ktoś będzie zainteresowany to już niech działa przez KMZiZ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 11 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2015 cóż linki tylko dla zarejestrowanych użytkowników - może jakaś wersja dla "odwiedzających" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał W. Napisano 11 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2015 Może zdefiniuję słowo agitowanie. Post na subforum, baner w podpisie z odnośnikiem do listy zapisowej i...tyle. Nie miałem zamiaru pisać np: w CMDNS postów typu: "wiesz, do tego zestawu pasowałby Ci minimalistyczny zegarek, o taki co wkrótce powstanie na tym forum [tu link]";) Hargin, poruszę ten problem, dziękuję za zwrócenie uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 27 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2015 Jest jakiś dzienny limit punktów 'reputacji' / lajków do przyznania? Chyba za dużo dobrych zestawów i postów było ostatnio na forum i wyczerpałem limit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 27 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2015 tak - 10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 27 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2015 Wymuszona przerwa od bwb na iOS trwa w najlepsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 30 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2015 Pokusiła mnie zmiana domyślnej skórki w lewym dolnym rogu i klops. Odciąłem się zupełnie od forum (nie polecam nawet próbować). Mam jedynie poniższy błąd.Fatal error: Method cookieBar does not exist in shoutboxGlobalJs in /admin/sources/classes/output/publicOutput.php on line 4051Jeśli wyczyszczę cache przeglądarki to forum działa do momentu zalogowania (pewnie profil szablonu zostaje gdzie zapisany do użytkownika).Na obecną chwilę z forum mogę korzystać tylko za pomocą TapaTalk... edit: da się to naprawić uruchamiając forum w wersji mobilnej, później należy przełączyć się na pełną wersję gdzie wczytuje się domyślna skórka forum. Lepiej to jednak naprawić globalnie bo niejedna osoba może w tak prosty sposób się odciąć od forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 31 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2015 Serdeczna prośba do Stowarzyszenia o rozważenie pewnego czasowego ograniczenia dla nowozarejestrowanych (decyzję CZY wprowadzać oraz JAK pozostawiam w rękach Stowarzyszenia).Osobiście interesujący mógłby być otwarty wątek "Witam" oraz możliwość tylko czytania wątków głównych (sala klubowa z opcją pisania). Forum coraz wyżej stoi w wynikach wyszukiwania więc coraz bardziej kusi możliwość darmowego zareklamowania na forum przez podstawionych użytkowników. Mamy potem takie kwiatki: 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 1 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2015 Nie sądzę żeby zmiany systemowe były konieczne. Staramy się na bieżąco usuwać takie kwiatki. Zgłaszanie wątpliwych postów bardzo nam w tym pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 1 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2015 Ciekawe czy reklamowane firmy zdają sobie sprawę za jakie spustoszenie płacą agencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 1 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2015 Liczą się wyniki i pozycja w wyszukiwaniu Google. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vickson Napisano 16 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2015 Cześć. Nie wiem czy to tylko u mnie ale od rana mam taką akcję, że jak klikam "Wyświetl nową zawartość" to pokazuje mi wszystkie tematy. Przeczytane są zaszarzone a nieczytane nie. Wcześniej wyświetlało tylko nieczytane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 16 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2015 A jesteś zalogowany? Bo coś takiego pojawia się, kiedy użytkownik zostanie wylogowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vickson Napisano 16 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2015 Jestem zalogowany. Dla pewności wylogowałem się i zalogowałem ponownie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blue Napisano 23 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2015 Dobrą praktyką istniejącą(przynajmniej w założeniu) na niniejszym forum jest a w każdym razie winna być transparentność. Uprzejmie poproszę więc o wyjaśnienie jak podjęta przez Moderacje decyzja - o której pisze powyżej @Ernestson - ma się do II.3.g Regulaminu tj: "II. ......3. Niedopuszczalne jest zamieszczanie na forum: .....g)przekazów reklamowych w działach innych niż "Ogłoszenia Rzemieślników i Firm".... " ? Jednocześnie proszę Moderacje o usunięcie wszystkich postów naruszający postanowienia Regulaminu w tym II.6 oraz II.3.g Regulaminu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giacco Napisano 26 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2015 Nie wiem, czy to problem sytemowy u mnie czy globalny (forumowy), ale godziny publikacji postów pojawiają się w jakimś nieobowiązującym czasie. W moim przypadku o godzinę za wcześnie, zupełnie jaky ktoś zapomniał przestawić czas na letni.... Pozdrawiam dział administracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 26 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2015 @giacco - ustaw strefę czasową na "naszą" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halius Napisano 26 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2015 Miałem ten sam problem. U mnie pomogło wejście w ustawienia. Przy rubryce "Strefa czasowa" odznaczyłem "Automatycznie wykryj czy moja strefa czasowa używa czasu letniego" i zaznaczyłem opcję "Moja strefa czasowa używa teraz czasu letniego". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giacco Napisano 26 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2015 Ok, dzięki! Coś tak czułem, że żyję w trochę innych czasach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 22 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2015 Bardzo kuse te nowe limity ilości danych plusików… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Odie111 Napisano 29 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2015 Dzien Dobry, Czy ktos moglby mi powiedziec w jaki sposob wstawic zdjecia do postow na forum? Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 29 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2015 mam już gotową infografikę pierw wybierasz "Więcej opcji", a później: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi