mr.vintage Napisano 15 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2012 O Boże. Dodatek do Super Expressu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 15 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2012 Buty jak buty - pasują do reszty. Szkaradztwo wyjątkowej próby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 15 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2012 Zgadza sie, MH, styczeń 2012. Nie wiedziałem, gdzie to umieścić - może wątek "Smoking"? W sumie mają rację - połączenie marynarka smokingowa + dżinsy dają ogromny dystans do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jabberwocky Napisano 16 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2012 Dorzucę AS, bo też jakoś mnie nie przekonał: http://www.waltz-jp.com/waltz-blog/page/44/ Pozwolę sobie zapytać - co szkaradnego jest w tych ghillie brogues? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R0bert Napisano 3 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2012 Ciekawostka przyrodnicza. Inspirowane butami do biegania, teraz w wersji "garniturowej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekB Napisano 9 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2012 Joseph Cheaney. Conajmniej dziwne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 9 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2012 Buckshot brogues:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 9 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2012 Termit-edyszyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 9 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2012 Moim zdaniem bardziej pasują do "ciekawych butów". Zapewne te "bąble" mają do czegoś nawiązywać, coś przedstawiać. Jakiś okolicznościowy model. Mi się skojarzyły z bąbelkami wypuszczanymi przez płetwonurka. Na pewno nie są brzydkie, choć nie każdemu będą się podobać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 9 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2012 Misza, to jest ślad po strzale nabojem śrutowym - zapewne ciekawostka dla interesujących się polowaniami. Ja czekam na klasyczne buty, po których przejechała niskoprofilowa opona na feldze ultraleggera:) Cheaney nie jest jedyny: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 9 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2012 piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 9 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2012 Na kacu może ktoś był... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 9 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2012 Nakrecacie sie wzajemnie. Butom wiele brakuje do pokazanych wczesniej w tym watku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekB Napisano 9 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2012 Wahałem się gdzie wrzucić ale jednak buckshot do mnie nie przemawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 9 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2012 Moim zdaniem bardziej pasują do "ciekawych butów". Były, sam je wrzuciłem ponad rok temu viewtopic.php?f=9&t=614&p=30070&hilit=buckshot#p30070 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gonzor Napisano 10 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2012 Ciekawostka przyrodnicza. Inspirowane butami do biegania, teraz w wersji "garniturowej" Buty dla Froda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gonzor Napisano 10 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2012 Użytkownik nie powinien stać tak blisko spawanego elektrodą detalu, spadać może topnik, żużel, efekt widać. Ciekawe jak wygląda jego stopa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 25 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2012 po co szyć z krokodyla jeśli można go imitować? i sprzedać równie drogo. prada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 25 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2012 Kroko kroko, prada spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 4 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2012 Z innego tematu, idealna encyklopedia jakich butów nigdy nie należy kupować: http://www.logo24.pl/Logo24/1,85825,642 ... aznie.html Chyba nawet ten link powinien zostać podwieszony jako "Chcesz kupić pierwsze eleganckie buty? Sprawdź czy nie są podobne do któregoś z tego linku!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojvv Napisano 4 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2012 Prawdziwe potwory, zwane również na forum borsukami Tylko jedne z nich wyglądają w miarę normalnie (przynajmiej na obrazku i z daleka): Ale żeby nie było za dobrze, ich cena wygląda na próbę kradzieży zuchwałej. Pozdr, wojvv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojvv Napisano 4 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2012 Spojrzałem na obie ceny a napisałem o mojej ocenie ceny butów z nubuku Pozdr, wojvv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanys Napisano 11 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2012 Dla odważnych reszta zdjęć: http://allegro.pl/buty-meskie-i2610664110.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 11 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2012 Hard bulgarian gypsy style. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ard Napisano 11 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2012 Monkofile-heavymetalowcy, pędźcie do Zary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi