djdomin Napisano 30 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2012 mięta i mięta pieprzowaMięta i mięta pieprzowa? To tak, jakby napisać: do picia jest wino i wino białe... PS. A na lato to klasyczna woda kolońska ma moim zdaniem najlepszą nutę: albo Farina 1709, albo 4711. Odświeża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2012 mięta i mięta pieprzowaMięta i mięta pieprzowa? To tak, jakby napisać: do picia jest wino i wino białe... PS. A na lato to klasyczna woda kolońska ma moim zdaniem najlepszą nutę: albo Farina 1709, albo 4711. Odświeża. Występują różne gatunki mięty. Gdzie zdobyłeś EDC Farina Gegenueber 1709? Od dłuższego czasu szukam jej w Polsce po całkowitej wyprzedaży w monachijskim Manufactum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 1 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2012 mięta i mięta pieprzowaMięta i mięta pieprzowa? To tak, jakby napisać: do picia jest wino i wino białe... PS. A na lato to klasyczna woda kolońska ma moim zdaniem najlepszą nutę: albo Farina 1709, albo 4711. Odświeża. http://www.basenotes.net/ID26130582.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djdomin Napisano 1 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2012 mięta i mięta pieprzowaMięta i mięta pieprzowa? To tak, jakby napisać: do picia jest wino i wino białe... Występują różne gatunki mięty. No właśnie o to chodzi. Jako botanika krew mnie zalewa na takie określenia. Skoro jeden zapach to mięta pieprzowa, to ta druga jaka jest? PS. A na lato to klasyczna woda kolońska ma moim zdaniem najlepszą nutę: albo Farina 1709, albo 4711. Odświeża.Gdzie zdobyłeś EDC Farina Gegenueber 1709? Od dłuższego czasu szukam jej w Polsce po całkowitej wyprzedaży w monachijskim Manufactum.U producenta, zamówiłem przez internet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lvk4s Napisano 7 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2012 Witam, Po przeczytaniu 21 stron zabrakło mi jeszcze jednego zapachu mianowicie Azzaro Chrome. Na pewno mniej popularny niż inne reklamowane produkty. Idealny na pogodę za oknem - odświeżający. Z zależności od typu skóry po kilku godzinach, może być zmysłowy albo po prostu nijaki. Najlepiej zacząć od próbki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 8 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2012 http://www.wiocha.pl/218144,Prowadzacy_ ... _ja_tez%27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 8 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2012 http://www.wiocha.pl/218144,Prowadzacy_nie_wytrzymal__ja_tez%27 materiał filmowy przypomina mi półki w perfumerii Quality:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NastyKanasta Napisano 9 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2012 U mnie na topie od zawsze jest Santa Maria Novella Patchouli cologne. Niesamowity zapach. Jedyna właściwa paczula na rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudson Napisano 9 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2012 Mam bardzo suchą skórę i mimo nawilżenia kremem przed aplikacją perfum, bardzo szybko zapach przestaje być wyczuwalny. Czy ktoś z was ma podobny problem lub są na to jakieś sposoby ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NastyKanasta Napisano 9 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2012 To nie zależy od skóry tylko od PH. Ja mam skórę raczej tłustą i zapachy parują ze mnie w 2-3 godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 10 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2012 Oto parę zapachów z mojej polki. Straight to heaven -ujecie na schodach Acqua di Parma -essenza ,ostatni nabytek podczas pobytu na Pitti. Black Afgano- nazywany czarnym haszyszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NastyKanasta Napisano 10 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2012 Black Afgano- nazywany czarnym haszyszem ...który z zapachem haszyszu ma niewiele wspólnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 10 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2012 Na bogato : ) Nasomatto Pardon Pan zna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 10 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2012 Na bogato : ) Nasomatto Pardon Pan zna? Raczej na przyjemnie .Z produktów Nasomatto tylko Black Afgano przypadł mi do gustu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 10 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2012 Na bogato : ) Nasomatto Pardon Pan zna? Raczej na przyjemnie .Z produktów Nasomatto tylko Black Afgano przypadł mi do gustu. Pozdrawiam Dzień dobry, a używał Pan Kiplinga by Weil? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 10 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2012 Na bogato : ) Nasomatto Pardon Pan zna? Raczej na przyjemnie .Z produktów Nasomatto tylko Black Afgano przypadł mi do gustu. Pozdrawiam Dzień dobry, a używał Pan Kiplinga by Weil?Niestety nie uzywalem ale zapach znam jakoś nie przypadł mi do gustu . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 10 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2012 Dzień dobry, a używał Pan Kiplinga by Weil? Niestety nie uzywalem ale zapach znam jakoś nie przypadł mi do gustu . Pozdrawiam Ja jako pacholę oczarowany byłem tym zapachem... ostatnio zamówiłem dwa flakony w Stanach i rozczarowanie... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 10 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2012 Czasy sie zmieniają odczucie zapachów rownież . Nie raz decyduje chwila aby zapach przypadł nam do gustu a innym razem poznajemy zapach nawet kilka lat i wreszcie sie na niego decydujemy ja tak miałem z Acqua di Parma ile razy będąc we Florencji go obwachiwalem a teraz wszedłem jedno zapoznanie i cieszę sie nim cały czas . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 10 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2012 Albo i zapach się zmienił, kilka lat, coś było "nieekologiczne", albo nieopłacalne, zmienili technologię i zmienił się też sam zapach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 23 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2012 A czy któryś z Panów miał stycznośc z tym zapachem? Chętnie poznam opinie na jego temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viggen Napisano 25 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2012 ja na codzien uzywam Aspen, cena raczej niska w porownaniu do armanich i diorow, ale zapach mi w 100% odpowiada z perfumeria.pl: Nuta głowy: cytryna, mięta pieprzowa. Nuta serca: lawenda, wetiwer, przyprawy. Nuta podstawowa: mech dębu, ambra, piżmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 26 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2012 Kurcze, 100 lat tego nie widziałem, myślałem nawet, że już Aspena nie produkują. Wspomnienie studenckich czasów, łza się w oku kręci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 26 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2012 Ja w końcu się zdecydowałem i nabyłem A-men T. Muglera . Jak dla mnie zapach- poezja. Jest po prostu piękny i niespotykany na każdym kroku jak np. Boss, Armani; CH 212 itp. Moim zdaniem spokojnie można postawić na półce z innymi "eleganckimi" rzeczami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 26 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2012 Ja w końcu się zdecydowałem i nabyłem A-men T. Muglera . Jak dla mnie zapach- poezja. Jest po prostu piękny i niespotykany na każdym kroku jak np. Boss, Armani; CH 212 itp. Moim zdaniem spokojnie można postawić na półce z innymi "eleganckimi" rzeczami. Niespotykany? Przecież to bardzo popularny zapach, stąd tyle rozmaitych wersji. Do tego ciężki, słodki (mamy lato!) i bardzo lubiany przez kobiety. Jako ciekawostka i jeden z wielu na półce - tak. Jako zapach na co dzień - nie. To są oczywiście tylko moje przemyślenia i moja opinia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 26 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2012 Masz rację, ciężki, słodki trochę dymny i na pewno nie na codzień ale np. już na wieczorne wyjście w garniaku moim zdaniem jak najbardzej. Na codzień do biura kupiłem sobie Moschino Uomo? ten jest zdecydowanie lżejszym zapachem. Jednak w A-menie się po prostu zakochałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi