proceleusmatyk Napisano 28 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2012 Tomekb - widziałbym w nich jakiegoś odjechanego, ale klasycznie ubierającego się architekta Pirat - Monkochucknorris Świetne! Kto robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QuaD Napisano 28 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2012 http://leffot.com/2012/09/27/edward-green-olney/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 28 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2012 Church's Kaber - dla mnie mistrzostwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 28 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2012 Zaraz przyjdzie jakiś osobnik i powie że się czarnego z brązowym nie łączy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 28 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2012 To go potraktuje butami w kwiatki i juz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 29 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2012 Chyba nie warto w obrębie różnych części garderoby, ale tutaj faktycznie wygląda to mistrzowsko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NastyKanasta Napisano 29 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2012 Bardziej podobają mi się Shanghai'e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R0bert Napisano 4 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2012 Buty z GPSem http://www.rostyleandlife.com/ro/pl/hom ... -nawigacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 14 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2012 Damska zazdrość zawsze nas dogoni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 20 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2012 Już myślałem, że nasz Zaremba buty zaczął robić ... http://www.facebook.com/profile.php?id=1292210753 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 20 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2012 Już myślałem, że nasz Zaremba buty zaczął robić ... http://www.facebook.com/profile.php?id=1292210753 to but tego 'ruskiego' Zaremby? bo logo jest naszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 20 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2012 Na to wygląda. Właśnie zastanawiałem się czy wykorzystanie loga nie jest tutaj ... przegięciem ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 20 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2012 John Lobb Philip II. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 20 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2012 @kamil dałbyś ponad 1500 baksów za farbowanego Lobba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 21 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2012 @kamil dałbyś ponad 1500 baksów za farbowanego Lobba? W życiu bym nie dał. Za 40% tej ceny zamówiłbym wiedenki w tym stylu u Januszkiewicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej Zaremba Napisano 22 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2012 Już myślałem, że nasz Zaremba buty zaczął robić ... [attachment=0]zaremba.jpg[/attachment] http://www.facebook.com/profile.php?id=1292210753 Nic o tym nie wiem........hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekB Napisano 30 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2012 Znowu Cheaney: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 30 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2012 Buckshot! Co kto lubi, ale mnie osobiście bardziej podobają się "postrzelone" w wersji brogue. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 30 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2012 Karol G. - to byly kiedys normalne chelsea boots (sztyblety) ale kolejny ktos zaliczyl kolejna wtope, juz nie pamietam o co dokladnie chodzilo ale to bylo albo nieuwazne dokladanie do kominka, albo jakis nieudany gril - sek w tym ze rozgrzane wegle/ kawalki blizej nieokreslonego materialu spadly na te buty i stad te dziury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekB Napisano 31 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2012 Jak sama nazwa wskazuje legenda o genezie tego rodzaju butów to postrzelenie śrutem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 3 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 17 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 18 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2012 Church Burwood Metal studs polished binder sandalwood Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbadwoof Napisano 18 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2012 Church Burwood Metal studs polished binder sandalwood Widać, że to Prada Group Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 18 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2012 Church Burwood Metal studs polished binder sandalwood Widać, że to Prada Group Miałem dokładnie to samo na myśli. Teraz będzie testowanie na ile można "rozciągnąć" temat klasycznych butów - brogsy z nitami, brogsy z namalowanym ażurem, wiedenki na sportowej albo słomianej podeszwie itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi