TomekB Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Carmina. http://www.skoaktiebolaget.se/news/carm ... grey-suede Cytuj
damiance Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2013 musimy poważnie porozmawiać z Romanem Cytuj
maciato Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Myślałem nad krótkimi balmoralami gdzie górna część miałaby być z materiału. Tylko na ile takie rozwiązanie jest trwałe ? Często od środka w nogawce jest wszyta taśma która moim zdaniem szybko by przetarła materiał podczas chodzenia ocierając się o but. Cytuj
andershep Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2013 ciekawostka zawsze myślałem, że buty w czołówce boardwalk empire były zrobione na potrzeby serialu.tymczasem może je kupić u Forzieri Cytuj
eye_lip Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Noo.. chyba nawet było o tym na forum. Cytuj
Pan Janusz Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Im dłużej patrzę na buty w takim kolorze, tym bardziej mi się podobają. Tutaj inny przykład: Tutaj fajnie połączenie kolorystyczne zamszu ze skórą licową: Cytuj
Breslauer Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Oto prawdziwe buty na letnie upały - Maftei Fotki zassane kiedyś z Claymoor's List. 1 Cytuj
kamil Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2013 Pierre Corthay bespoke, patynowany krokodyl z bocznym wiązaniem. 1 Cytuj
kamil Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2013 Pierre Corthay RTW (kolekcja jeszcze niedostępna w sprzedaży), patynowany zamsz (!). Podeszwa ze specjalnej, bardzo lekkiej gumy. 1 Cytuj
kamil Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2013 Pierre Corthay RTW (kolekcja jeszcze niedostępna w sprzedaży), niebieski zamsz celowo przetarty ('distressed'), choć buty są oczywiście fabrycznie nowe. Współwłaściciel firmy, z którym rozmawiałem, uznał za trafną analogię do przetartych dżinsów (z którymi te angielki nieźle by współgrały). Podeszwa taka sama, jak w patynowanych zamszakach powyżej. Cytuj
Secondhand Dandy Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2013 Justin FitzPatrick, znany jako The ShoeSnob i jego kolekcja dla Gieves & Hawkes. W mojej opinii świetny przykład na to, jak, przy pomocy kilku innowacji, można twórczo zinterpretować klasykę http://www.theshoesnobblog.com/p/classseparator-styleclear-both-text_21.html 1 Cytuj
Pan Janusz Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2013 http://www.gjcleverley.co.uk/our-shoes Cytuj
kamil Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2013 Pierre Corthay bespoke, patynowany golf. Cytuj
kamil Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2013 Kolejna nowość w ofercie RTW Corthay'a - buty ze skóry wielbłąda. Skóra ta ma opinię wyjątkowo miękkiej i wygodnej i cieszy się dużą popularnością wśród klientów z Bliskiego Wschodu. Cytuj
andershep Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2013 Pierre Corthay bespoke, patynowany golf. ten jest świetny, wygląda jak dobrze zachowany egzemplarz z lat 20-tych Cytuj
kamil Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2013 A teraz krótki spacer z 1 Rue Volnay (Corthay) do 14, rue Chauveau-Lagarde, gdzie z gościny C&J korzysta i ma tam swój warsztat Dimitri Gomez. Na początek bezszwowe lotniki, do których kiedyś już linkowałem w innym wątku. 1 Cytuj
proceleusmatyk Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2013 Oczy mi się śmieją gdy widzę podobieństwa w linii do monków od Kamińskiego. Cytuj
skar Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2013 A teraz krótki spacer z 1 Rue Volnay (Corthay) do 14, rue Chauveau-Lagarde, gdzie z gościny C&J korzysta i ma tam swój warsztat Dimitri Gomez. Na początek bezszwowe lotniki, do których kiedyś już linkowałem w innym wątku. poza podeszwą* - super!!! *i zapewne ceną Cytuj
kamil Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2013 Gomez cd., dla odmiany egzotycznie, pierwsza para ze specjalną dedykacją dla proca. Cytuj
kamil Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2013 A na koniec egzotyka dla naprawdę odważnych. Zdjęcie monka dedykuję Stylemanowi i ciekaw jestem Twojej opinii, Irek. BTW, na trzecim zdjęciu widać wyraźnie, że te monki nie mają lamówki. Cytuj
damiance Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2013 Nooo super sprawa - proszę napisz nam coś o cenach BTW - z pokazanych butów jednak tylko model z klamerka do mnie przemawia (cielęcy i krokodyl) a przeszycia cholewki przy podeszwie kompletnie mi nie podchodzą. dzięki za relację! D edit: Arca w wielbłądziej też ciekawa. Cytuj
kamil Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2013 Corthay RTW - 1200 EUR, o inne nie pytałem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi