proceleusmatyk Napisano 3 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2011 Ciekawostką jest podszewka, która jest wykonana w 100% z ponownie przetworzonych butelek plastikowych, która bardzo szybko wysycha. Natomiast podeszwa wykonana w 42% z ponownie przetworzonych opon samochodowych, zapewnia przyczepność na każdym gruncie. Dodatkowy komfort zapewnia wyściełany kołnierz wokół kostki. Cholewka: 100% skóra naturalna z garbarni klasy Silver, podszewka 100% poliester z przetworzonych butelek plastikowych Membrana GoretexPodeszwa: w 42% z opon samochodowych http://e-timberland.pl/timberland-carls ... 0556.bhtml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 9 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2011 Berluti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbadwoof Napisano 9 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2011 pozatym, że są pewnie drogie, to... eeee... nie wiem jak to ująć... frankenstein style? makabra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 9 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2011 pozatym, że są pewnie drogie, to... eeee... nie wiem jak to ująć... frankenstein style? makabra... Czemu zaraz mieszać do tego kolegę Frankiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbadwoof Napisano 9 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2011 przepraszam. miałem na myśli "victor frankenstein style" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 10 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2011 pozatym, że są pewnie drogie, to... eeee... nie wiem jak to ująć... frankenstein style? makabra... Czemu zaraz mieszać do tego kolegę Frankiego? Dziękuję za ochronę i obronę mojego dobrego imienia. przepraszam. miałem na myśli "victor frankenstein style" Nie podejrzewałem Ciebie o złe intencje, ale dziękuję za wyjaśnienie. Pozdrawiam Kolegów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 10 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2011 Ktos zna, czytuje: http://carreducker.blogspot.com/ ? Az mnie korci, zeby pojsc na kurs robienia obuwia:) Pozdrawiam, dsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 10 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2011 No, no - najpierw maszyna, teraz to. Niedługo będziesz full self-bespoke man Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slamacek Napisano 10 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2011 Ktos zna, czytuje: http://carreducker.blogspot.com/? Az mnie korci, zeby pojsc na kurs robienia obuwia:) regularnie ale dorzuć do tego co powuyżej – jeszcze to: http://handmadeshoes.wordpress.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 10 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2011 Jeszcze, zeby byl czas uzywac:) ale ale, zaczynam juz niedlugo od prostych przerobek, jak tylko lektury dotra:) Dzieki za link slamacek! Pozdrawiam, dsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 11 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2011 # Meqoq Rzeczywiście bardzo ładne te monki. Chciałbym je obejrzeć kiedyś na żywo. Bardzo ładny longwing od EG, moim zdaniem jest to but bliski ideału. Proszę zwrócić uwagę na perfekcyjny sposób zszycia cholewki z tyłu buta na pięcie. Dodatkowo dodany jest bardzo dyskretny medalion, co w tym miejscu jest rzadkością, właśnie ze względu na uproszczenia w procesie produkcji butów oraz oszczędność materiałów. Bartek, zdjęcia się przestały wyświetlać Jest szansa, żebyś wstawił linki z innego źródła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 11 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2011 Az mnie korci, zeby pojsc na kurs robienia obuwia:) Pozdrawiam, dsc. No, no - najpierw maszyna, teraz to. Niedługo będziesz full self-bespoke man Idą ciężkie czasy. Chłopak nauczy się jeszcze samodział tkać i nas wszystkich ubierze. Będzie bespoke czasu kryzysu. Mądrze robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojvv Napisano 11 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2011 (...) jeszcze to: http://handmadeshoes.wordpress.com/ Wypatrzyłem bardzo ładne kołkowane buty na tej stronie: Szkoda, że p. Duranc tak równo nie rozmieszcza kołków. Pozdr, wojvv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 12 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2011 Az mnie korci, zeby pojsc na kurs robienia obuwia:) Pozdrawiam, dsc. No, no - najpierw maszyna, teraz to. Niedługo będziesz full self-bespoke man Idą ciężkie czasy. Chłopak nauczy się jeszcze samodział tkać i nas wszystkich ubierze. Będzie bespoke czasu kryzysu. Mądrze robi. Home-spoke:) Pozdrawiam, dsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 13 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2011 Fratelli Rossetti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fingor Napisano 13 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2011 Wiedenki bardzo ładne, ale rozpływam się nad jodhpur boots Wspaniałe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 13 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2011 Az mnie korci, zeby pojsc na kurs robienia obuwia:) Pozdrawiam, dsc. No, no - najpierw maszyna, teraz to. Niedługo będziesz full self-bespoke man Idą ciężkie czasy. Chłopak nauczy się jeszcze samodział tkać i nas wszystkich ubierze. Będzie bespoke czasu kryzysu. Mądrze robi. Home-spoke:) Pozdrawiam, dsc. I powiedzenie: "bierze mnie szewska pasja" nabierze dla Ciebie zgoła innego znaczenia PS "Szewska pasja" dobra nazwa na firmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemau Napisano 14 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2011 PS "Szewska pasja" dobra nazwa na firmę Na Grochowie w bloku dwaj mili panowie w suterenie też tak uznali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 28 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2011 http://www.spartoo.com/Fericelli-LOIS-x86060.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 28 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2011 Trochę zbyt włoskie kopyto jak na mój gust. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 28 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2011 Ten but jest ohydny, ale jednocześnie bardzo interesujący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 28 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2011 Ochydna to jest jego jakość wykończenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jabbero Napisano 29 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2011 Koledzy, a dlaczego ten but się Wam nie podoba? Mnie, niewiernemu laikowi, przypadł do gustu....sic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 29 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2011 Koledzy, a dlaczego ten but się Wam nie podoba? Mnie, niewiernemu laikowi, przypadł do gustu....sic! Nie słuchaj się ich oni mają spaczony gust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 29 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2011 Koledzy, a dlaczego ten but się Wam nie podoba? Mnie, niewiernemu laikowi, przypadł do gustu....sic! bo jest niepokojąco kapciowaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi