Gość gccg Napisano 22 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2011 Wyobrazmy sobie, ze wrocilismy do domu po prozaicznym dniu pracy, ktory nie byl ani zly, ani dobry. Ku naszemu zdziwieniu zastalismy na automatycznej sekretarce informacje, iz miejscowy notariusz bardzo chce sie z nami skontaktowac. Otrzymal on wlasnie dokumenty swiadczace o tym, ze jestesmy spadkobiercami majatku przyslowiowego "bogatego wujka z Ameryki". Po odliczeniu podatkow etc. otrzymamy ok $ 20 milionow. Wujek ekscentryk postawil tylko jeden warunek. Musimy kupic klasyczne auto (starsze niz 25 lat) i przynajmniej raz w tygodniu go uzywac. Jakie auto wybierzemy? Ja kupilbym tego Rolls Royce'a - Rolls-Royce Silver Cloud III, 1963, LHD. Na parkingu pod Lidlem badz Biedronka bylby prawdziwa sensacja! Jego cena 55 000 euro a mozna go kupic tutaj http://www.braboparts.com/cs_car_list.p ... expected=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bondepart Napisano 22 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2011 Rewelacja. Tez jestem fanem tej marki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 22 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2011 A ja bym chciał ten samochodzik - syrena sport, niestety wykonano tylko modele prototypowe, wielki brat zakazał produkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 22 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2011 I ja wsiadam do Syreny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 22 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2011 Na parkingu pod Lidlem badz Biedronka bylby prawdziwa sensacja!Śmieszna historia, bo w zeszłe wakacje, byłem świadkiem takiej sytuacji. Wyszedłem z marketu Carrefour Express (taki właśnie jak lidl i biedronka) - i zauważyłem, że na parking przed sklepem podjeżdża klient Rolls-Royce'em z lat 70/80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simon Napisano 22 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2011 Ta Syrenka jest boska! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gccg Napisano 22 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2011 Piekne auto ta Syrenka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gccg Napisano 22 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2011 Syrenka przejawia wloskie "ciagotki" . Zatem nalezaloby ubrac sie do niej a la "La Dolce Vita" , nastepnie namowic jakas niewiaste, aby podobnie sie ubrala ... i pojechac do ... supermarketu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fingor Napisano 22 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2011 Oldsmobile Cutlass Convertible Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemau Napisano 22 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2011 ech... Wybrałem taki, żeby spełniał dokładnie kryterium wieku, a poza tym, to w zasadzie pierwszy z brzegu saab Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 22 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2011 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemau Napisano 22 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2011 Obawiałem się, że prędzej czy później padnie tu mustang. Ale tego pistacjowego czegoś się naprawdę nie spodziewałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 22 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2011 Którys z tych by mnie zadowolił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 22 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2011 Nie wiem, czy koniecznie kabriolet, nie mniej jednak kolor i model (a raczej ogólny wygląd) mi się podobają. Pozdrawiam, Dr P.S. Z tym, że chyba tylko czarny nadaje się do stroju wieczorowego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 22 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2011 Ha, też zawsze uważałem Rolls Royce'a Silver Cloud'a III za ideał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 22 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2011 kolega z klasy dostał od ojca na 18 urodziny taka gablotkę ... do remontu. Humber Super Snipe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 22 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2011 1. Za wygląd, dźwięk i absurdalnie duży silnik: 2. Bardziej realny ale jeszcze nie teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m.z. Napisano 22 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2011 Małe sportowe porsche 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 22 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2011 Klasyczne porsche są piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m.z. Napisano 22 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2011 to prawda, przymierzam się biernie, przerażają mnie potencjalne problemy z utrzymaniem ;/ no, i mieszkam w centrum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reamon13 Napisano 22 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2011 1. Za wygląd, dźwięk i absurdalnie duży silnik: 2. Bardziej realny ale jeszcze nie teraz Kryzys wieku średniego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 22 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2011 Chyba nie. Jakieś 10-15 lat za wcześnie na to . W challengerze zakochałem się dawno temu po obejrzeniu Vanishing Point a spitfire lubię bo jest w sumie bardzo zwyczajnym ale zgrabnym samochodzikiem a nie jakimś potwornie drogim cudem techniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m.z. Napisano 22 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2011 te samochody urzekają pięknem od razu. na kryzys potrzeba czegoś, co umożliwia poderwanie 20letniej, niezbyt inteligentnej studentki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reamon13 Napisano 22 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2011 Chyba nie. Jakieś 10-15 lat za wcześnie na to . W challengerze zakochałem się dawno temu po obejrzeniu Vanishing Point a spitfire lubię bo jest w sumie bardzo zwyczajnym ale zgrabnym samochodzikiem a nie jakimś potwornie drogim cudem techniki. Czy kolor ma znaczenie? Wydaje mi się, że oba są niebieskie (granatowe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 22 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2011 Nie zastanawiałem się nad kolorem ale faktycznie oba w tym się świetnie prezentują. W przypadku spitfire wchodzi w grę jeszcze czerwień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi