damiance Napisano 28 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2013 i podeszwa od Rendenbacha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 1 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2013 Pamiątka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChMR Napisano 3 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2013 http://www.zalando.pl/prime-shoes-roma- ... l-802.html Trafiłem przypadkowo przed chwilą, 509 zł to chyba dobra cena. Zastanwia mnie tylko wytrzymałość tej podeszwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 3 Luty 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2013 Zastanwia mnie tylko wytrzymałość tej podeszwy.Co masz dokładnie na myśli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChMR Napisano 3 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2013 Zastanwia mnie tylko wytrzymałość tej podeszwy.Co masz dokładnie na myśli? Wytrzymałość łączenia gumy ze skórą na podeszwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 3 Luty 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2013 Myślę, że nie powinieneś się obawiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edward Napisano 6 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2013 Nie moglem sie oprzec i kupilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 9 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2013 CJ Audlej Dark Brown Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreseczek Napisano 9 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2013 piekne buty . brawo . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 9 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2013 Także gratuluję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 10 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2013 Parmigiano, co to za kopyto? Pozdrawiam, dsc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 10 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2013 Kopyto 337 tutaj na stonce CJ http://www.crockettandjones.com/Product ... RfPDG924mI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 11 Luty 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vickson Napisano 12 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2013 Dzisiejszy nabytek Loake Ayr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 13 Luty 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2013 Borsuk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobe Napisano 13 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2013 Ciekawy zapach, dostałem na święta... szkoda tylko, że po 2 tygodniach używania dostałem uczulenia i poszedł na półkę A nigdy dotąd nie zdarzyło mi się nic takiego z żadną inną wodą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 13 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2013 A ja nie mogłem sobie odmówić i kupiłem Obsession Kleina z 99 zł w Rossmanie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 14 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2013 Nowy nabytek z Barboura. Czekam na przesyłkę, jak przyjdzie, pokażę szczegóły: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NastyKanasta Napisano 14 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2013 @Clovis - kupowałeś bezpośrednio, od resellera czy poprzez aukcję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 14 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2013 W sklepie Kafka w Aberdeen, przez ich stronę internetową. Przez aukcję musiałbym zapłacić, cóż, wiecej niż to jest dla mnie warte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 14 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2013 to ta słynna kurtka ze 'Skyfall'? zamierzasz poddać ją przeróbkom, żeby wyglądała jak w filmie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 14 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2013 Bruni, na miarę Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 14 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2013 Świetny. To wełna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 14 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2013 Tartanowy zawrót głowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 14 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2013 Świetny. To wełna? tak, dusza też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi