constantin Napisano 2 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2013 Chce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 2 Styczeń 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2013 Bardzo ładna. To flanela?Na taką wygląda, opisana jako 100% wełna owcza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam Granville Napisano 2 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2013 Wzorowa pod każdym względem. Biorąc przykład z księcia Karola, zapinałbym dolny guzik, gdyż to nie jest jednorzędówka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 2 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2013 marzenie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 2 Styczeń 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2013 Wzorowa pod każdym względem. Biorąc przykład z księcia Karola, zapinałbym dolny guzik, gdyż to nie jest jednorzędówka. Może poza brakiem drugiej butonierki. A propos rodziny królewskiej, w książce Roetzla na 105 stronie jest zdjęcie księcia Windsoru z dwurzędówką która ma górny guzik rozpięty, a dolny zapięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David Napisano 2 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2013 Bardzo ładna, do mnie dzisiaj też dotarła dwurzędówka ale skromniejsza bo z Suit Supply . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 2 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2013 A jak oceniasz rozmiarówkę Suit Supply w stosunku do znanych marek dostępnych w kraju (Massimo Dutti, Vistula)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 2 Styczeń 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2013 To pewnie podobny poziom cenowy jeśli mówimy o cenach sugerowanych. Wrzuć proszę zdjęcia swojej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 2 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2013 Ale ja o rozmiarówce, a nie o cenach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 2 Styczeń 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2013 A ja do Davida bez cytowania i tak wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 2 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2013 Też poproszę o refleksję nad rozmiarówką Suit Supply w porównaniu do np. Vistuli . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David Napisano 2 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2013 A jak oceniasz rozmiarówkę Suit Supply w stosunku do znanych marek dostępnych w kraju (Massimo Dutti, Vistula)? Moim zdaniem ich rozmiarówka jest bardziej logiczna i łatwiej jest znaleźć ubranie pod sylwetkę typu V, skok długości rękawa też jest bardziej przystępny i przede wszystkim podany dla każdego rozmiaru z dokładnością do mm. Gdybym chciał taką długość rękawa mieć w marynarce z Vistuli to musiał bym kupić za krótką marynarkę. Z Vistuli posiadam marynarkę w rozmiarze 176/100 Super Slim i o ile fit jest bardzo dobry to mam w niej za długie rękawy o jakieś 3cm. (według strony Vistuli rękaw ma 63 (+/- 1)cm W dwurzędówce z SS rękawy mają idealną dla mnie długość (według producenta 61,2 cm), leży jak druga skóra. Jutro postaram się o lepsze zdjęcia, na tym można ocenić najwyżej dopasowanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 2 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2013 Spodnie slim by się przydały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David Napisano 2 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2013 Spodnie slim by się przydały Spodnie to szare Wranglery do tego dzwony , no i bez butów byłem. Zamierzam ją nosić ze szarymi wełnianymi spodniami w kratę księcia Walii zamówionymi w MD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 2 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2013 zamówionymi w MD. Te z kaszmirem z kolekcji NYC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David Napisano 2 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2013 zamówionymi w MD. Te z kaszmirem z kolekcji NYC? Niestety już nie załapałem się na mój rozmiar, te: http://www.massimodutti.com/webapp/wcs/ ... TAILORING# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 2 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2013 Niestety, MD ma tylko dziecięce rozmiary Ja potrzebuję 106... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojvv Napisano 2 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2013 Kilka słynnych myśliwców na krawacie: http://img13.allegroimg.pl/photos/oryginal/28/61/02/67/2861026749 Gdyby ktoś wyprodukował krawat z PZL P-1, P-6 czy P-11, Łosiem albo challange`owymi RWD bardzo chętnie bym taki nabył. A tu zwierzyna płowa w ogrodzie różanym: http://img13.allegroimg.pl/photos/oryginal/27/94/69/90/2794699062 Wzór na drugim krawacie moim zdaniem jest podobny do wzorów na perskich pasach noszonych jako pasy kontuszowe i to mi się w nim spodobało. Pozdr, wojvv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 3 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2013 Ręcznie robiona, własnie zakupiona w sieci. Na sklep natknąłem się w komentarzach na blogu MR. V. Zobaczymy, jak będzie się prezentowała na żywo... http://www.robotyreczne.com/ Poniżej prezentuję zdjęcie zamówionego produktu. Wybrałem opcję opakowania ekologicznego. Zabójczo złota koperta, kartonowe opakowanie z logo producenta. Na metkach "Luxury & premium quality hand knitted in Poland". Fajnie, że się chwalą Polską . Ostatnia pozycja w info o użytkowaniu i praniu: "Kochaj mnie". Czapka kupiona na te momenty w polskiej zimie, kiedy odpadają uszy i kaszkiet, to za mało. Trudno mi ocenić jakość, ale jak miałbym sobie wyobrazić premium quality, to chyba tak właśnie by wyglądała . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 3 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2013 a mógłbyś wrzucić zdjęcie z założoną na głowę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 3 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2013 Jak tylko będzie okazja - wrzucę fotkę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 3 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2013 ciekawie się zapowiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 3 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2013 A jaki skład tej czapki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 3 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2013 Wełna owcza. http://www.robotyreczne.com/115-neveren ... -blue.html Swoją drogą właśnie zwróciłem uwagę na to, że podnieśli cenę. Kilka dni temu kupiłem ją po 160 zł. Teraz 180. Czas wyprzedaży... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 3 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2013 albo przeczytali na blogu narzekania na czapki sklepowe:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi