Skocz do zawartości

Nowe nabytki

eye_lip

Rekomendowane odpowiedzi

Jeżeli Twoim zdaniem zbyt wpada w róż polecam stosować do pielęgnacji krem Sapphira Pommadier (87 - suszona śliwka / prune) - po 2-3 zabiegach pielęgnacyjnych powinien trochę ściemnieć i wpaść w ciemne wino. Stosowanie kremu o innym kolorze potrafi naprawdę zmienić odcień buta, a jak się nie spodoba to renovatorem można zetrzeć wręcz do naturalnego odcienia i spróbować czegoś innego.

Kolor jest rzeczywiście bardzo ładny, ale... nie dla mnie.

Mam dziwne skojarzenie z tym kolorem.

-landrynka, lizak itp.

Na stronie producenta jest bardziej wiśniowy i klasyczny.

Takie bym jeszcze założył.

Docelowo miały być czarne. Nie było już rozmiaru.

Będę miał naukę patynacji. Jak nie wyjdzie to co zamierzam, zrobię je na czarno.

W tych butach nie podoba mi się:

-za duży medalion i jego kształt -na dole powinien być węższy. Jest tak rozciągnięty że nie widać kształtu i wygląda jak sito.

-kawałek skóry wszyty pod pierwszym rzędem sznurowadeł (na przyszwie).

Jeżeli Twoim zdaniem zbyt wpada w róż polecam stosować do pielęgnacji krem Sapphira Pommadier (87 - suszona śliwka / prune) - po 2-3 zabiegach pielęgnacyjnych powinien trochę ściemnieć i wpaść w ciemne wino. Stosowanie kremu o innym kolorze potrafi naprawdę zmienić odcień buta, a jak się nie spodoba to renovatorem można zetrzeć wręcz do naturalnego odcienia i spróbować czegoś innego.

Dziękuję za informacje.

Robię drastyczną zmianę koloru.

Zrobię je na szaro, choć to złe określenie tego koloru który chcę uzyskać....

Massimo Dutti, zakupione przed chwilą.

Dołączona grafika

Szkoda że fabrycznie są czymś wysmarowane czuby bo też bym je z chęcią przytulił :]

Jak będę miał chwilę czasu to mogę Ci jeszcze w tym tygodniu podesłać fotki jak się buty prezentują na żywo i ostatecznie ocenisz czy warto kupić ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.