meqoq Napisano 21 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2012 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 21 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2012 -A w męskim kolorze nie mieli? -mojego rozmiaru nie... dlatego zrobię im krzywdę : http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ3H5VIC726x4Av2yjM9eF4t3McOM-ArpgaKQZihznKMRSHt33R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 21 Lipiec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2012 Ten kolor jest super, sam mam takie - uwielbiam te buty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 21 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2012 Potwierdzam, kolor jest świetny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 21 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2012 Jeżeli Twoim zdaniem zbyt wpada w róż polecam stosować do pielęgnacji krem Sapphira Pommadier (87 - suszona śliwka / prune) - po 2-3 zabiegach pielęgnacyjnych powinien trochę ściemnieć i wpaść w ciemne wino. Stosowanie kremu o innym kolorze potrafi naprawdę zmienić odcień buta, a jak się nie spodoba to renovatorem można zetrzeć wręcz do naturalnego odcienia i spróbować czegoś innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 21 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2012 Kolor jest rzeczywiście bardzo ładny, ale... nie dla mnie. Mam dziwne skojarzenie z tym kolorem. -landrynka, lizak itp. Na stronie producenta jest bardziej wiśniowy i klasyczny. Takie bym jeszcze założył. Docelowo miały być czarne. Nie było już rozmiaru. Będę miał naukę patynacji. Jak nie wyjdzie to co zamierzam, zrobię je na czarno. W tych butach nie podoba mi się: -za duży medalion i jego kształt -na dole powinien być węższy. Jest tak rozciągnięty że nie widać kształtu i wygląda jak sito. -kawałek skóry wszyty pod pierwszym rzędem sznurowadeł (na przyszwie). Jeżeli Twoim zdaniem zbyt wpada w róż polecam stosować do pielęgnacji krem Sapphira Pommadier (87 - suszona śliwka / prune) - po 2-3 zabiegach pielęgnacyjnych powinien trochę ściemnieć i wpaść w ciemne wino. Stosowanie kremu o innym kolorze potrafi naprawdę zmienić odcień buta, a jak się nie spodoba to renovatorem można zetrzeć wręcz do naturalnego odcienia i spróbować czegoś innego. Dziękuję za informacje. Robię drastyczną zmianę koloru. Zrobię je na szaro, choć to złe określenie tego koloru który chcę uzyskać.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 21 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2012 Ciekawy jestem czy ktoś z Was wie w jakim celu wszywa się/zostawia ten "dziwny i nieestetyczny" kawałek skóry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 21 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2012 Pewnie po to by się skóra nie zaczęła rozdzierać (albo chociaż rozchodzić na boki) wskutek zdejmowania i wkładania buta jest tam dość gęsto pleciona nić, a ten kawałek skóry ją zasłania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 21 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2012 Ten kawałek skóry nie rzucałaby się tak w oczy gdyby był czarny. O to mi chodziło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miszel Napisano 21 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2012 Sperry top-siders, granatowy zamsz. Bardzo wygodne. Mówisz że przyjemnie się je nosi a dla mnie to i tak samo wyglądają :] Jak z rozmiarem i długością twojej stopy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 21 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2012 Rozmiar stopy - jak sądzę, mam 27 cm, choć nigdy nie jestem tego pewien. noszę rozmiary około 41,5 do 42, w zależności od tęgości kopyta. Jeśli chodzi o Sperry, 42 było ciut za ciasne, 42,5 jest idealne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 21 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2012 Massimo Dutti: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karczmarz Napisano 21 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2012 Przepraszam, nie mogłem się powstrzymać... no bo przecież jest elegancko.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 21 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2012 Mr.V, musisz to pokazać na sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David Napisano 23 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2012 CT shoes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 23 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2012 Massimo Dutti, zakupione przed chwilą. SWETEREK 99 ZŁ Z 249 zł buty 159 zł z 399 zł apaszka 47 zł z 159 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnTheRun Napisano 23 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2012 Już jedzie do mnie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miszel Napisano 23 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2012 Massimo Dutti, zakupione przed chwilą. Szkoda że fabrycznie są czymś wysmarowane czuby bo też bym je z chęcią przytulił :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 23 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2012 Skąd jedzie? Bardzo ładna. http://www.bpallen.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h8r3d Napisano 23 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2012 Massimo Dutti, zakupione przed chwilą. Szkoda że fabrycznie są czymś wysmarowane czuby bo też bym je z chęcią przytulił :] Jak będę miał chwilę czasu to mogę Ci jeszcze w tym tygodniu podesłać fotki jak się buty prezentują na żywo i ostatecznie ocenisz czy warto kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h8r3d Napisano 23 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2012 Skąd jedzie? Bardzo ładna. http://www.bpallen.com/ po linku też do tego doszedłem, ale chyba nie tędy droga... Tutaj trochę dokładniejszy link: http://www.bpallen.com/b2b/luggage_and_travel_bags/1/venezia_leather_briefcase_13.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pocoto Napisano 23 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2012 Skąd jedzie? Bardzo ładna. Tutaj masz bardzo podobną: http://allegro.pl/teczka-meska-skorzana-wloska-torba-aktowka-skora-i2490324897.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 23 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2012 ja bym powiedział, że to dość wierna kopia ... tylko trochę jakby mniej dokładnie wykonana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 23 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2012 Te paski na gazetę albo parasol są świetne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h8r3d Napisano 23 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2012 To samo pomyślałem i wyobraził mi się gentleman idący ulicą, elegancko ubrany, w kapeluszu z laską w jednej ręce, torbą w drugiej i z gazetą przyczepioną tymi paskami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi