Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zawsze może to być ekstrawagancka poszetka 1,6m na 1,6m, gdzie wedle najnowszej mody nadmiar materiału zwisałby swobodnie z przodu ;)

Tak aby sie mozna bylo nim przepasac a w razie potrzeby zastosowac jako odzienie zastepujace spodnie ;)
Opublikowano

Zdeprawowany przez Kolegów :D zostałem fetyszystą butów :lol:, przez ostatnie trzy miesiące kupiłem sobie cztery pary, jak szaleć to szaleć.

1 : Ryłko.

2 : Aldo (taki sam fason mam też brązowy, ale są u szewca teraz)

3 :Wittchen

post-396-13658919899441_thumb.jpg

post-396-13658919899664_thumb.jpg

post-396-13658919899855_thumb.jpg

Opublikowano

Ja kupiłem 7 w ostatnich kilku miesiacach i czuję, że dopiero się zaczyna.

Bardzo ładnie wyglądają te wittcheny.

Witaj w klubie ;):D
Opublikowano

Zdeprawowany przez Kolegów :D zostałem fetyszystą butów :lol:, przez ostatnie trzy miesiące kupiłem sobie cztery pary, jak szaleć to szaleć.

1 : Ryłko.

2 : Aldo (taki sam fason mam też brązowy, ale są u szewca teraz)

3 :Wittchen

Buty, to podstawa meskiego stroju nie tylko w sensie doslownym. Zaden z jego elementow nie posiada owej magicznej sily przyciagania uwagi jak i rozpalanie zadzy posiadania jak buty :!::D Wiem ... jestem butofilem ... i calkiem dobrze sie z tym czuje ... moja karta kredytowa troche mniej ... ale to przeciez jej problem ;):lol:

Opublikowano

Ja dopiero 2 - Bexley i Loake, ale 4 kolejne na celowniku :)

gccg - to wszystko przez Ciebie :)

pozdrawiam

Ja Bexley jeszcze nie zamowilem ... ale uczynie to z pewnoscia w najblizszym czasie....jako, ze .... uleglem zadzy posiadania :oops: ....i zamowilem ... New and Lingwood Butterfly Loafers .... :geek:

Opublikowano

Buty, to podstawa meskiego stroju nie tylko w sensie doslownym. Zaden z jego elementow nie posiada owej magicznej sily przyciagania uwagi jak i rozpalanie zadzy posiadania jak buty :!::D Wiem ... jestem butofilem ... i calkiem dobrze sie z tym czuje ... moja karta kredytowa troche mniej ... ale to przeciez jej problem ;):lol:

tak, widzę to w oczach kobiet, jak mam takie eleganckie buty, gdzieś czytałem, że właśnie buty kształtują całą sylwetkę, moja karta kredytowa przesyła kondolencje i łączy się w bólu i wspólcierpieniu z Twoją :)

Opublikowano

tak, widzę to w oczach kobiet, jak mam takie eleganckie buty, gdzieś czytałem, że właśnie buty kształtują całą sylwetkę, moja karta kredytowa przesyła kondolencje i łączy się w bólu i wspólcierpieniu z Twoją :)

Dzieki ... powiem jej to! Zycz - ode mnie - Twej karcie wiele wewnetrznego samozaparcia i bohaterstwa w pokonywaniu wszelkich przeciwnosci. Ja staralem sie moja do tego przekonac :lol:

Aaaaa....odnosnie kobiet .... to wiekszosc z nich patrzy sie w pierwszym rzedzie na buty faceta!!!

Opublikowano

mój rachunek

łączy się w bulu i nadzieji

z waszymi kartami...

a nazywa się milijon, bo za miliony kocha i cierpi katusze, złotówek, których mu brak. i rozrywa wyciąg w cierpieniu niemożności nabycia pięknych brązowych brogues'ów, nie mówiąc już o butach od szewca...

Opublikowano

Ja tez ostatnio jestem w amoku. Tak pokochalem wisniowe loafersy, ze musialem kupic czarne (i juz czuje, ze tassel loafers zblizaja sie wielkimi krokami). No i do tego przykleila sie jeszcze jedna para z zamszu :)

W ogole to buty sa narazie w USA i wymusilem na mojej kolezance zeby przyslala mi zdjecie, bo nie moge sie doczekac az przyjda poczta :)

post-403-13658919900479_thumb.jpg

@ gccg --> Chcialbym kupic penny loafers w kolorze navy blue. Masz jakis pomysl dobrej marki nabywalnej w Europie (i nie za 400 funtow? :)

Najbardziej lubie loafersy, ktore sa średniozabudowane - nie na samych palcach, ale tez nie do samej kostki.

Opublikowano

Witam,

doszly kolejne dwie pary i torba:

Dołączona grafika

Wczesniej prezentowane kawowo-mleczne suede lace-ups zostana wymienione na pare, ktora doszla (ten sam kolor), bo jakims cudem prawy but mniej lata:) Wzialem tez na probe granatowe i mocno je rozważam, myśle, że dobrze będą się komponować z posiadanymi już przeze mnie spodniami w kolorze burgundy. Obawiam się tylko, że prócz odcieni czerwieni niewiele się dobrze łączy z niebieskimi butami.

Torba Rowallan, szczerze troche jestem zawiedziony, ale ujdzie w tłumie, szczególnie, że kosztowała raptem 80 funtów, jest lekko patynowana i wygląda dość interesująco, ale wykończenie pozostawia troche do życzenia (w tej cenie jednak przymykam oko). Na podróż myślę, że będzie jak znalazł.

Pozdrawiam,

dsc.

Opublikowano

Witam,

Wczesniej prezentowane kawowo-mleczne suede lace-ups zostana wymienione na pare, ktora doszla (ten sam kolor), bo jakims cudem prawy but mniej lata:) Wzialem tez na probe granatowe i mocno je rozważam, myśle, że dobrze będą się komponować z posiadanymi już przeze mnie spodniami w kolorze burgundy. Obawiam się tylko, że prócz odcieni czerwieni niewiele się dobrze łączy z niebieskimi butami.

Pozdrawiam,

dsc.

Bardzo sympatyczne buty, myślę, że świetnie będą pasować do casualowych zestawień. Czy mógłbyś zdradzić jaka to marka?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.