Johnny Napisano 13 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2013 Ta sama, którą ma Dr. House? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 13 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2013 Pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 13 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2013 ten czopek na końcu wygląda fatalnie. nie da się obyć bez niego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 13 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2013 ten czopek na końcu wygląda fatalnie. nie da się obyć bez niego? Be niego było by słabo z amortyzacją samej laski, wyglądała by pewnie ładniej ale wygoda by ucierpiała oraz szybko by się zniszczyła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 13 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2013 no tak, ale amortyzator można rozwiązać na kilka sposobów.może licować się ze średnicą laski, jak czasami w kijach bilardowych, itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 13 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2013 Dwie laseczki z Royal Canes http://www.royalcanes.com/ Brązowa - drewno z Orzecha Włoskiego. Rączka typu Derby Czarna Po prostu musiałem ją mieć, do bardzo nieformalnych okazji kiedyś sobie postanowilem, jak będę miał już więcej latek i kręgosłup wysiądzie to sprawię sobie takie "laseczki" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dunhill Napisano 13 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2013 Kilka odpowiedzi zbiorczo: - Malcontent - Jak twierdzi producent, to taka sama laska jaką posługiwał się dr House, gdyż to był rekwizyt robiony przez nich do filmu, na zamówienie. - andershep - Ten "czopek" ma dość istotną funkcję. Jeśli nie nosimy laski tylko dla ozdoby. Szerokość (i tak mała), polepsza przyczepność takiej laski, na różnym podłożu. Może to i nie jest piękne ale praktyczne. Szukałem różnych końcówek ale rzadko można spotkać takie, które nie wystają poza średnicę laski. Może jak znajdę coś, co może zastąpić standardowe końcówki, to się pobawię w ZPT i będą ładniejsze. - Krzysiek_W - Obyś nigdy nie musiał. Ja jeszcze nie dobiłem do 30 (no już prawie), a muszę. Właśnie z powodu kręgosłupa. A i żeby nie było że OT i jeden post pod drugim to dodam Panama Fedora Bianco. Wit leather ze Skoczowa. Taśma i potnik przyszyta. Na "główce" od środka wypalona pieczęć z Ekwadoru (ale przypomina coś dziwnego i nie widać kompletnie żadnych szczegółów więc nie zamieszczę zdjęcia, bo byście mnie obśmiali ). Taniocha więc i jakieś nierówności w fakturze i splotach są. Uczę się teraz formować żelazkiem i parą poprawny kształt ronda. Wrzucę może fotki do CMDNSC ale będą słabej jakości, gdyż sam sobie robiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trybek Napisano 14 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2013 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 14 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2013 @trybek, do kompletu widziałem ostatnio granatowy krawat w czaszki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 16 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2013 Dali Ci dwa różne!!! 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan Sz Napisano 19 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2013 Nabytki prosto z Budapesztu: Mucha trochę stonowana jako że to moja pierwsza... Najbardziej mi do gustu knit wełniany przypadł. Super jakość wykonania i przystępna cena. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 20 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2013 Jak byłem mały, to bałem się manekinów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 20 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2013 pojechałem odebrać od złotnika naszego bucika po rodowaniu, wstąpiłem do Royal... i.. baradaluxury.com/luxury-luggage-leather-bags.html#img/luggage-bags/10455.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TYTUS Napisano 20 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2013 Genialne manekiny. Dasz namiar gdzie mogę takie kupić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 20 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2013 Niestety ale to znaleziska magazynowe, to są manekiny hiszpańskiej firmy Atrezzo - chyba dawno nie produkowany model. Niedługo będę wystawiał jeden z nich na sprzedaż, bo dwóch nie potrzebuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TYTUS Napisano 20 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2013 To daj znać jak go wystawisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 20 Sierpień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2013 constatntin - ładne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 20 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2013 constatntin - ładne. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan Sz Napisano 21 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2013 Co do manekinów, to pracownia Krupa & Rzeszutko z Poznania na wielu zdjęciach z swoich prac (na fb) miała bardzo ciekawe manekiny. Zapytałem i się okazało że są one w ich ofercie, 600zł, 4 rodzaje drewna, możliwy każdy rozmiar, pokryte tkaniną lnianą w naturalnym kolorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 21 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2013 Od producenta kupisz je za ok. 300 zł łącznie z przesyłką kurierską. Po zdjęciu wnioskuję, że wyprodukował je Zakład Modelarski z Bydgoszczy, który osobiście polecam, choć ten ich len nie jest zbyt ładny. http://manekin.bydgoszcz.pl/nasza-oferta.html 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan Sz Napisano 21 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2013 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 21 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2013 Ślubne Stanfordy. Strasznie ciężkie do pastowania bądź krem od Bexleya słabej jakości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 21 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2013 Jeśli dobrze widzę to prawy but (w sumie i lewy) posiada paskudne pęknięcie przy zalamaniu, widocznie słaba skóra skoro rownież ciężko się pastuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 21 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2013 Jeśli do ślubu, to sugerowałbym wymienić sznurowadła na cieniutkie woskowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 21 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2013 Jeśli dobrze widzę to prawy but (w sumie i lewy) posiada paskudne pęknięcie przy zalamaniu, widocznie słaba skóra skoro rownież ciężko się pastuje. Takie ujęcie paskudne wyszło, w rzeczywistości nie ma żadnego pęknięcia, w butach chodziłem zaledwie 10min. To tylko lekkie załamanie wyeksponowane przez obiektyw. Buty są w porządku. Nie zauważyłem tego jak wrzucałem foto, postaram się dać nowe ale to jak pogoda lepsza będzie. Przypadkiem z forumowego zamówienia? Zamawiałem je pod koniec zeszłego roku z kilkoma forumowiczami ale Tobie chodzi chyba o niedawne zamówienie. Jeśli do ślubu, to sugerowałbym wymienić sznurowadła na cieniutkie woskowane. Dzięki za cenną radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi