pirat Napisano 18 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2013 Ten pierwszy. Tak jak napisałeś w tym drugim wybór jest mocno ograniczony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vickson Napisano 19 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2013 Zauroczony zestawem Mr. Vintage z konkursu Osovskiego, zakupiłem wczoraj taki sam krawat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 19 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2013 A gdzie go kupiłeś, bo mój był bez logo i nawet nie wiem co to za marka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 19 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2013 Słoniki ma np. Benson and Clegg http://www.bensonandclegg.com/shop/index.php?cPath=55_57 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vickson Napisano 19 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2013 A gdzie go kupiłeś, bo mój był bez logo i nawet nie wiem co to za marka? Na allegro. Niestety również bez metek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacGinter Napisano 19 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2013 Jakiś link można o ile są jeszcze gdzieś dostępne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vickson Napisano 19 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2013 To była jednorazowa a(u)kcja. Kolega pirat podał linka do sklepu, choć ceny zgoła inne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jay Napisano 22 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2013 Ted Baker w letnim kolorze 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 22 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2013 Kilka casualowych koszul na lato (len+bawełna; kora) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 23 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2013 Lato, lipiec.. a ja zbroję się na zimę. 1) Herring Holmes - czarne. Zamówiłem w sobotę, dziś otrzymałem. Sklep Herringa po raz kolejny zaprezentował profesjonalną i błyskawiczną realizację zamówienia. Rozmiar 7,5 - pasuje idealnie. To zdecydowanie moje najlepiej dopasowane buty (nie posiadam, niestety, żadnej pary bespoke). Mogę to napisać, mimo że założyłem je pierwszy raz. Skóra miękka, przyjemna w dotyku - zarówno część licowa jak i zamsz. Jestem zachwycony. 2) No-name'y z zamówienia forumowego - brązowe trzewiki. Odrobinkę za duże, ale wkładka załatwiła sprawę. Nie dostrzegam żadnych ubytków ani usterek. Skóra jest średniej jakości, ale za tę cenę nie oczekuję szaleństwa. Są dość twarde, ale myślę, że się "rozejdą". Jedyna uwaga dotycząca konstrukcji to zbyt, moim zdaniem, zadarty nosek. Koniec końców jednak jestem zadowolony z tego zakupu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 23 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2013 To może ja też się pochwalę świeżym nabytkiem z zamówienia forumowego. Podobnie jak kolega wyżej szykuję się na zimę Generalnie z zakupu tych trzewików jestem zadowolony - konkursu piękności raczej nie wygrają, ale jako woły robocze na śnieg, lód i sól powinny się sprawdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vickson Napisano 24 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2013 Odrobinkę za duże, ale wkładka załatwiła sprawę. Kolego mógłbyś napisać, gdzie mogę kupić takie wkładki ? Mam podobny problem z butami i chciałbym to jakoś rozwiązać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 24 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2013 Podejrzewam, że chodzi o zwykłe wkładki do butów - dostępne praktycznie wszędzie. Sam zaopatruję się zazwyczaj albo w salonie CCC (mają wkładki firmy Coccine z owczej skóry), albo w Ryłko. Koszt 10-15 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vickson Napisano 24 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2013 Dzięki. Kupujesz wg. rozmiaru, czy idziesz z butami i dopasowujesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 24 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2013 Z tego, co pamiętam, to się je przycina . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 24 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2013 Zwyczajne wkładki do butów, dostępne w każdym sklepie obuwniczym. Pół rozmiaru w trzewikach to nie problem, natomiast nawet najmniejsze niedopasowanie mokasynów bardzo trudno skorygować wkładką. Próbowałem i się poddałem. Trzewiki natomiast można dopasowywać, oprócz metody z wkładkami, także poziomem ściśnięcia przyszwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shimoyama Napisano 25 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2013 To ja też się pochwalę jesiennym zakupem. Church z 50%-wym rabatem zakupione podczas wczorajszego wypadu do centrum Bolonii. Przepraszam, za kiepskie zdjęcie. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazyllo01 Napisano 25 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2013 Moje dzisiejsze zakupy w TK Maxx. Marka, której nazwa pada tylko raz na tym forum: Paolo Sartori. Czy ktoś z szanownego Państwa wie coś więcej o tym producencie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 25 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2013 100% bespoke, prototyp 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 25 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2013 Not bad at all. Mógłbyś napisać o niej coś więcej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serwacy Napisano 25 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2013 100% bespoke, prototyp IMG_4927.JPG Czy to w związku z kolejnym projektem forumowym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo Napisano 25 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2013 100% bespoke, prototyp Ładna!! Możesz powiedzieć coś więcej? Wymiary, producent.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 25 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2013 na dniach wrzucę wiecej zdjęc w temacie projektów, opis itd. To robota kaletnika, który niedługo zostanie zaprezentowany na forum - proszę o cierpliwość Być może zabiorę aktówkę na jedno ze spotkań w ten weekend. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 26 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2013 ładna:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shimoyama Napisano 26 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2013 Bardzo ładna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi