TomekB Napisano 11 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2013 Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 11 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2013 Coś na lato: Fajne. Zastanawiam się nad takimi. Ale nie bardzo wiem do jakich kolorów spodni powinienem takie dopasowywać. Jakieś sugestie Panowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 11 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2013 http://forum.butwbutonierce.pl/topic/766-koordynacja-kolorystyczna/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbadwoof Napisano 11 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2013 Fajne. Zastanawiam się nad takimi. Ale nie bardzo wiem do jakich kolorów spodni powinienem takie dopasowywać. Jakieś sugestie Panowie? Do każdych No, może oprócz czarnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przezdzwa Napisano 13 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2013 skórzane tasselki 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 14 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2013 Pierwszy zakup w Bata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 14 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2013 Pierwszy zakup w Bata. Mam nadzieję, że podczas ich zakupu nie zapomniałeś o odpowiednim impregnacie? Bo inaczej nici z ewentualnej reklamacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 14 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2013 Impregnacja obowiązkowo to tego typu butów, oczywiście była przed pierwszym użyciem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 14 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 14 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2013 Słowo wspaniały odnosiło się do wykonania monogramu, a nie do kwestii jego obecności lub nie, bo to sprawa absolutnie indywidualna Jestem urzeczony dynamiką linii monogramu. Na zdjęciu nie widać tego jak misternie jest wykonany, ale bez wątpienia zajęło to sporo czasu osobie, która szyła krawat Dynamika linii monogramu xDDD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bondepart Napisano 15 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2013 Kyle możesz napisać, co to za model? Dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wa000 Napisano 15 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2013 Na lato: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 15 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2013 Kyle możesz napisać, co to za model? Dziękuje. Niestety nie wiem, na pudle nie ma informacji, ale generalnie to była jakaś końcówka, na stronie już zdaje się nie ma tego modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo Napisano 15 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2013 Knity trzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shimoyama Napisano 16 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2013 Pięć krawatów i muszki trzy uszyte na zamówieni. Materiał wełna, len i denim. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bondepart Napisano 16 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2013 Knity trzy Turbo, gdzie kupiłeś te knity? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravic Napisano 16 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2013 Pięć krawatów i muszki trzy uszyte na zamówieni. Materiał wełna, len i denim. Gdzie zamawiane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo Napisano 16 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2013 Turbo, gdzie kupiłeś te knity? Podeślę Ci jutro maila do sprzedawcy. Nie wiem jakie kolory mu jeszcze zostały. Musisz zapytać. To 100% jedwab, made in Italy. Cenowo wyszło mnie po 110PLN za krawat i to już z przesyłką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shimoyama Napisano 17 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2013 Gdzie zamawiane? Diuk Wrocław Wiśniowa 43a, obok wieży ciśnień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 17 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2013 Zainwestowałem w ciężki sprzęt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miszel Napisano 18 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2013 Będzie wilgoć w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 18 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2013 Długo czekałem i w końcu się doczekałem przyzwoitej ceny bawełna z dodatkiem kaszmiru i jedwabiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 18 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2013 Dwa razy merino: polo z długim rękawem dla mnie golf dla kolegi. Serwis bardzo sprawny - w poniedziałek zamówione dziś u mnie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serwacy Napisano 18 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2013 Zainwestowałem w ciężki sprzęt. Świetna inwestycja. Sam używam stacji parowej Tefal i jestem bardzo zadowolony. Michał testował kiedyś generator pary na swoim blogu. http://mrvintage.pl/2010/11/podsumowanie-testow-generator-pary-tefal.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 18 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2013 @Pirat, to johnsmedley.com, czy johnsmedleyoutlet.com? Polecam nieznającym ten drugi adres - wybór mocno ograniczony, ale za to doskonałe ceny. Wysyłka droga, ale jak napisał Pirat bardzo szybka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi