paparazzo Posted August 8, 2014 Report Share Posted August 8, 2014 Może być problem z uzyskaniem lustra na noskach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boruta Posted August 8, 2014 Report Share Posted August 8, 2014 To już kwestia dobrania lakieru. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokarda Posted August 30, 2014 Report Share Posted August 30, 2014 A tak na marginesie i mniej żartobliwie - ostatnio dwukrotnie natknęłam się w TK Maxx-ie (Toruń) na damskie mokasyny na skórzanej podeszwie Zerknęłam od środka obuwia - Weejuns. Za każdym razem ceny bardzo przystępne (raz nawet bardzo-bardzo, ale moja stopa za nic - za nic! - nie chciała się zmniejszyć!). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monika_S Posted September 25, 2014 Report Share Posted September 25, 2014 Chyba jednak w przypadku butów damskich trudno powiedzieć, co jest klasyczną elegancją... Wymienione tu na początku czarne szpilki nie mają za sobą zbyt długiej tradycji jako obuwie dla damy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pafcio0 Posted October 7, 2014 Report Share Posted October 7, 2014 Zamówione u https://www.facebook.com/jakubkacpershoe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sekret Posted October 8, 2014 Report Share Posted October 8, 2014 Nie powiedziałbym, że koszmar, natomiast niezbyt mi sie podobają. Na okres jesienno-zimowy, podobny but to jednak rozsądne rozwiązanie. W ogóle wiekszość butów w tym wątku (poza nielicznymi na szpilce) mi się nie podoba, są takie ... mało kobiece. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pafcio0 Posted October 8, 2014 Report Share Posted October 8, 2014 Na szczęście zarówno Małżonce, jak i mnie się podobają. W sam raz jako wygodne "woły" na słoty. Na temat praktyczności, "ortopedyczności" i estetyki szpilek mam(y) swoje zdanie, zapewne odmienne niż zdanie "większości". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monika_S Posted October 11, 2014 Report Share Posted October 11, 2014 Na ładnej nodze będą wyglądać dobrze A co nie mniej ważne, można w nich przechodzić całą jesień i wiosnę, a nawet część zimy, nie przewracając się na śliskich chodnikach, doganiając tramwaje i prowadząc samochód. Odpowiednio zestawione będą pasować do wielu ubrań. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martyśka Posted December 12, 2014 Report Share Posted December 12, 2014 Charlotte Dellal i jej buty. Zdecydowanie najbardziej.... TE! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damiance Posted March 5, 2015 Report Share Posted March 5, 2015 niezłe buty ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
White Haven Posted March 5, 2015 Report Share Posted March 5, 2015 Mhm... ładne obcasy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czapla Posted April 2, 2015 Report Share Posted April 2, 2015 Czy któraś z szanownych Pań, albo kolegów ma jakąś wiedzę na temat usług pani Małgorzaty Fejkiel z Krakowa? Ma swój butik, i robi też buty na zamówienie. Moja druga połowa szuka dla siebie czegoś ciekawego na ślub, i rozważa złożenie u niej zamówienia (patrzy z żalem na moje wypielęgnowane Yanko 588 i też chciała by coś wyjątkowego )http://www.fejkiel.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saphir.pl Posted April 3, 2015 Report Share Posted April 3, 2015 A może Aga Prus? https://www.facebook.com/AgaPrusHandmadeShoes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czapla Posted April 3, 2015 Report Share Posted April 3, 2015 A może Aga Prus? https://www.facebook.com/AgaPrusHandmadeShoes Było by super, ale cena w stosunku do pani Fejkiel x2 Dlatego pytam czy ktoś miał styczność z jej wyrobami, żeby dowiedzieć się więcej o jakości. Tym bardziej, że prawdopodobnie będą to buty "na raz"..... W odróżnieniu od moich pięknych oksfordów, które żal z nóg ściągać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vit Posted April 3, 2015 Report Share Posted April 3, 2015 Czy któraś z szanownych Pań, albo kolegów ma jakąś wiedzę na temat usług pani Małgorzaty Fejkiel z Krakowa? Ma swój butik, i robi też buty na zamówienie. Moja druga połowa szuka dla siebie czegoś ciekawego na ślub, i rozważa złożenie u niej zamówienia (patrzy z żalem na moje wypielęgnowane Yanko 588 i też chciała by coś wyjątkowego ) http://www.fejkiel.com Witam Kolegę. Moja żona zdecydowała się na buty do ślubu właśnie z tej pracowni. Pod kątem wzornictwa i jakości wykonania nie miała ona żadnych zastrzeżeń. Poza tym wesele przetańczone komfortowo. Sam kontakt i obsługę mogę określić jako profesjonalną i bardzo sympatyczną. Buty już niebawem będą miały 4 lata i jak do tej pory wyglądają bardzo dobrze. Edit: Wierz mi - te buty nie są "na raz" i z powodzeniem można je założyć także po ślubie na inne okazje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czapla Posted April 3, 2015 Report Share Posted April 3, 2015 Witam Kolegę. Moja żona zdecydowała się na buty do ślubu właśnie z tej pracowni. Pod kątem wzornictwa i jakości wykonania nie miała ona żadnych zastrzeżeń. Poza tym wesele przetańczone komfortowo. Sam kontakt i obsługę mogę określić jako profesjonalną i bardzo sympatyczną. Buty już niebawem będą miały 4 lata i jak do tej pory wyglądają bardzo dobrze. Edit: Wierz mi - te buty nie są "na raz" i z powodzeniem można je założyć także po ślubie na inne okazje Właśnie takiej opinii potrzebowałem Dzięki, początkiem maja będziemy w Krakowie i odwiedzimy butik, porozmawiamy z p.Małgorzatą, i jak się kobiety dogadają to zamówienie chyba będzie złożone Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vit Posted April 3, 2015 Report Share Posted April 3, 2015 Właśnie takiej opinii potrzebowałem Dzięki, początkiem maja będziemy w Krakowie i odwiedzimy butik, porozmawiamy z p.Małgorzatą, i jak się kobiety dogadają to zamówienie chyba będzie złożone Gdy będziecie po pierwszym spotkaniu daj proszę znać na forum jakie macie wrażenia. Pozdrawiam. V. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damiance Posted May 19, 2015 Report Share Posted May 19, 2015 dzisiaj coś z kręgów fashion, polski design & craft Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michau Posted May 25, 2015 Report Share Posted May 25, 2015 Ale groszki. M&M's? No i rajtki do peep toe to taki sam genialny pomysł jak skarpetki i sandały. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damiance Posted June 28, 2015 Report Share Posted June 28, 2015 Jak właściwie dobrać samochód pod kolor butów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnny Posted September 3, 2015 Report Share Posted September 3, 2015 Panie i Panowie, gdzie można znaleźć dobre buty dla kobiet w cenie do 400-500 PLN? Najlepiej sztyblety na obcasie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karolia Posted September 3, 2015 Report Share Posted September 3, 2015 Panie i Panowie, gdzie można znaleźć dobre buty dla kobiet w cenie do 400-500 PLN? Najlepiej sztyblety na obcasie. Kazar, Gino Rossi, Aldo? Loft37 ma całkiem niezłą kolekcję botków, polecam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szewc24 Posted September 4, 2015 Report Share Posted September 4, 2015 Możesz zobaczyć ofertę firmy Maciejka, może coś uda Ci się znaleźć. Ceny bardzo akceptowalne i dobra jakość zarówno skóry jak i spodów. Polski producent. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damiance Posted September 4, 2015 Report Share Posted September 4, 2015 Hermes 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan M. Krawczyk Posted November 7, 2015 Report Share Posted November 7, 2015 Moja żona poszukuje klasycznych sztybletów. Przewertowałem chyba wszystkie wątki na forum i nie udało mi się znaleźć pomysłu na wersję budżetową (do 700 - 800 zł). Czy ktoś może ma pomysł gdzie szukać? Fejkiel? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts