Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wcale nie jest lekko z damskimi sztybletami. Większość ma szeroką cholewkę i szczupła łydka wygląda w nich jak skrzat w gumiakach. Żona szuka już drugi sezon odpowiednich. Nawet Yanko nie dały rady

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Wcale nie jest lekko z damskimi sztybletami. Większość ma szeroką cholewkę i szczupła łydka wygląda w nich jak skrzat w gumiakach. Żona szuka już drugi sezon odpowiednich. Nawet Yanko nie dały rady

Znam ten problem. Widziałem ostatnio ładne i delikatne w Shoepassion, ale przymiarki jeszcze nie było.

• Oceniam pozytywnie 2
Opublikowano

O ile ja już przyzwyczaiłem organizm do wydatków na buty na poziomie 1k, to moja małżonka mierząc Yanko, jedną ręką cały czas pukała się w głowę (jak to "Krakus" mimo, że to ja byłem płatnikiem) :twisted:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Oglądając ostatnio nowy mission impossible dostrzegłem piękne szpilki u głównej bohaterki w scenie z przesłuchiwania Toma Cruza (prawie początek filmu). Może któraś z koleżanek wie, gdzie znajdę podobne?

Opublikowano

Oglądając ostatnio nowy mission impossible dostrzegłem piękne szpilki u głównej bohaterki w scenie z przesłuchiwania Toma Cruza (prawie początek filmu). Może któraś z koleżanek wie, gdzie znajdę podobne?

Zrób screena z filmu i wrzuć, inaczej nie przewiduję dużego odzewu ;)
Opublikowano

Moja żona poszukuje klasycznych sztybletów. Przewertowałem chyba wszystkie wątki na forum i nie udało mi się znaleźć pomysłu na wersję budżetową (do 700 - 800 zł). Czy ktoś może ma pomysł gdzie szukać? Fejkiel?

Zobacz na klasycznebuty.pl mają damską kolekcję Barkera. Sam chcę takie zakupić swojej drugiej połówce w prezencie :)

http://sklep.klasycznebuty.pl/kolekcja-damska,148.html

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Buty Baldowskiego w tej kategorii cenowej są stosunkowo dobrze wykonane. Jakość skór na dobrym poziomie, ogólny montaż spodów, obcasów, podpodeszew jest w porządku. Co do komfortu to różnie - praktycznie wszystko sprowadza się w tych butach do obcasów jakie są zamontowane w poszczególnych modelach. Najmniej wygodne są obcasy typu szpilka z przesuniętą podstawą do tyłu. Ogólna tendencja, zresztą jak u większości producentów, to mocowanie za wysokich obcasów w stosunku do skłonu podpodeszwy. Baldowski sprzedaje swoje buty za granicę, z tego co się orientuję, to chyba na Francję sprzedaje pod nazwą La Mome.

• Oceniam pozytywnie 6
Opublikowano

Nie wiem co wy wydzicie w krzywdzeniu kobiet i wkładaniu im męskich butów na nogi. One to pasują do Paryża lat '30 a nie ładnie ubranej kobiety. Nie róbcie im i sobie tego! Generalnie jest tak, że jeżeli firma robi dobre męskie obuwie, to damskie jest do niczego, i odwrotnie.

Zostawmy Barkera itp. dla mężczyzn a Manolo i Loubotina kobietom.

• Oceniam pozytywnie 2
Opublikowano

Nie wiem co wy wydzicie w krzywdzeniu kobiet i wkładaniu im męskich butów na nogi. One to pasują do Paryża lat '30 a nie ładnie ubranej kobiety. Nie róbcie im i sobie tego! Generalnie jest tak, że jeżeli firma robi dobre męskie obuwie, to damskie jest do niczego, i odwrotnie.

Zostawmy Barkera itp. dla mężczyzn a Manolo i Loubotina kobietom.

popieram,

ładne łydki, szpilki, zero spodni. I widać kto jest prawdziwym facetem a kto prawdziwą kobietą! :arrow:

Inspiracje%2B-%2Bsingle%2Bmonki%2B%252B%

• Oceniam pozytywnie 1