paparazzo Napisano 8 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2014 Może być problem z uzyskaniem lustra na noskach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 8 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2014 To już kwestia dobrania lakieru. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kokarda Napisano 30 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2014 A tak na marginesie i mniej żartobliwie - ostatnio dwukrotnie natknęłam się w TK Maxx-ie (Toruń) na damskie mokasyny na skórzanej podeszwie Zerknęłam od środka obuwia - Weejuns. Za każdym razem ceny bardzo przystępne (raz nawet bardzo-bardzo, ale moja stopa za nic - za nic! - nie chciała się zmniejszyć!). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monika_S Napisano 25 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2014 Chyba jednak w przypadku butów damskich trudno powiedzieć, co jest klasyczną elegancją... Wymienione tu na początku czarne szpilki nie mają za sobą zbyt długiej tradycji jako obuwie dla damy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pafcio0 Napisano 7 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2014 Zamówione u https://www.facebook.com/jakubkacpershoe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekret Napisano 8 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2014 Nie powiedziałbym, że koszmar, natomiast niezbyt mi sie podobają. Na okres jesienno-zimowy, podobny but to jednak rozsądne rozwiązanie. W ogóle wiekszość butów w tym wątku (poza nielicznymi na szpilce) mi się nie podoba, są takie ... mało kobiece. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pafcio0 Napisano 8 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2014 Na szczęście zarówno Małżonce, jak i mnie się podobają. W sam raz jako wygodne "woły" na słoty. Na temat praktyczności, "ortopedyczności" i estetyki szpilek mam(y) swoje zdanie, zapewne odmienne niż zdanie "większości". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monika_S Napisano 11 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2014 Na ładnej nodze będą wyglądać dobrze A co nie mniej ważne, można w nich przechodzić całą jesień i wiosnę, a nawet część zimy, nie przewracając się na śliskich chodnikach, doganiając tramwaje i prowadząc samochód. Odpowiednio zestawione będą pasować do wielu ubrań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martyśka Napisano 12 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2014 Charlotte Dellal i jej buty. Zdecydowanie najbardziej.... TE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 5 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2015 niezłe buty ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 5 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2015 Mhm... ładne obcasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czapla Napisano 2 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2015 Czy któraś z szanownych Pań, albo kolegów ma jakąś wiedzę na temat usług pani Małgorzaty Fejkiel z Krakowa? Ma swój butik, i robi też buty na zamówienie. Moja druga połowa szuka dla siebie czegoś ciekawego na ślub, i rozważa złożenie u niej zamówienia (patrzy z żalem na moje wypielęgnowane Yanko 588 i też chciała by coś wyjątkowego )http://www.fejkiel.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 3 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2015 A może Aga Prus? https://www.facebook.com/AgaPrusHandmadeShoes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czapla Napisano 3 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2015 A może Aga Prus? https://www.facebook.com/AgaPrusHandmadeShoes Było by super, ale cena w stosunku do pani Fejkiel x2 Dlatego pytam czy ktoś miał styczność z jej wyrobami, żeby dowiedzieć się więcej o jakości. Tym bardziej, że prawdopodobnie będą to buty "na raz"..... W odróżnieniu od moich pięknych oksfordów, które żal z nóg ściągać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 3 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2015 Czy któraś z szanownych Pań, albo kolegów ma jakąś wiedzę na temat usług pani Małgorzaty Fejkiel z Krakowa? Ma swój butik, i robi też buty na zamówienie. Moja druga połowa szuka dla siebie czegoś ciekawego na ślub, i rozważa złożenie u niej zamówienia (patrzy z żalem na moje wypielęgnowane Yanko 588 i też chciała by coś wyjątkowego ) http://www.fejkiel.com Witam Kolegę. Moja żona zdecydowała się na buty do ślubu właśnie z tej pracowni. Pod kątem wzornictwa i jakości wykonania nie miała ona żadnych zastrzeżeń. Poza tym wesele przetańczone komfortowo. Sam kontakt i obsługę mogę określić jako profesjonalną i bardzo sympatyczną. Buty już niebawem będą miały 4 lata i jak do tej pory wyglądają bardzo dobrze. Edit: Wierz mi - te buty nie są "na raz" i z powodzeniem można je założyć także po ślubie na inne okazje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czapla Napisano 3 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2015 Witam Kolegę. Moja żona zdecydowała się na buty do ślubu właśnie z tej pracowni. Pod kątem wzornictwa i jakości wykonania nie miała ona żadnych zastrzeżeń. Poza tym wesele przetańczone komfortowo. Sam kontakt i obsługę mogę określić jako profesjonalną i bardzo sympatyczną. Buty już niebawem będą miały 4 lata i jak do tej pory wyglądają bardzo dobrze. Edit: Wierz mi - te buty nie są "na raz" i z powodzeniem można je założyć także po ślubie na inne okazje Właśnie takiej opinii potrzebowałem Dzięki, początkiem maja będziemy w Krakowie i odwiedzimy butik, porozmawiamy z p.Małgorzatą, i jak się kobiety dogadają to zamówienie chyba będzie złożone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 3 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2015 Właśnie takiej opinii potrzebowałem Dzięki, początkiem maja będziemy w Krakowie i odwiedzimy butik, porozmawiamy z p.Małgorzatą, i jak się kobiety dogadają to zamówienie chyba będzie złożone Gdy będziecie po pierwszym spotkaniu daj proszę znać na forum jakie macie wrażenia. Pozdrawiam. V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 19 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2015 dzisiaj coś z kręgów fashion, polski design & craft Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 25 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2015 Ale groszki. M&M's? No i rajtki do peep toe to taki sam genialny pomysł jak skarpetki i sandały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 28 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2015 Jak właściwie dobrać samochód pod kolor butów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 3 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2015 Panie i Panowie, gdzie można znaleźć dobre buty dla kobiet w cenie do 400-500 PLN? Najlepiej sztyblety na obcasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolia Napisano 3 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2015 Panie i Panowie, gdzie można znaleźć dobre buty dla kobiet w cenie do 400-500 PLN? Najlepiej sztyblety na obcasie. Kazar, Gino Rossi, Aldo? Loft37 ma całkiem niezłą kolekcję botków, polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewc24 Napisano 4 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2015 Możesz zobaczyć ofertę firmy Maciejka, może coś uda Ci się znaleźć. Ceny bardzo akceptowalne i dobra jakość zarówno skóry jak i spodów. Polski producent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 4 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2015 Hermes 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 7 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2015 Moja żona poszukuje klasycznych sztybletów. Przewertowałem chyba wszystkie wątki na forum i nie udało mi się znaleźć pomysłu na wersję budżetową (do 700 - 800 zł). Czy ktoś może ma pomysł gdzie szukać? Fejkiel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi