Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

A tak na marginesie i mniej żartobliwie - ostatnio dwukrotnie natknęłam się w TK Maxx-ie (Toruń) na damskie mokasyny na skórzanej podeszwie :wub:  Zerknęłam od środka obuwia - Weejuns. Za każdym razem ceny bardzo przystępne (raz nawet bardzo-bardzo, ale moja stopa za nic - za nic! - nie chciała się zmniejszyć!).

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie powiedziałbym, że koszmar, natomiast niezbyt mi sie podobają. Na okres jesienno-zimowy, podobny but to jednak rozsądne rozwiązanie.

W ogóle wiekszość butów w tym wątku (poza nielicznymi na szpilce) mi się nie podoba, są takie ... mało kobiece. 

Opublikowano

Na szczęście zarówno Małżonce, jak i mnie się podobają. :)

W sam raz jako wygodne "woły" na słoty.

Na temat praktyczności, "ortopedyczności" i estetyki szpilek mam(y) swoje zdanie, zapewne odmienne niż zdanie "większości".

Opublikowano

Na ładnej nodze będą wyglądać dobrze :) A co nie mniej ważne, można w nich przechodzić całą jesień i wiosnę, a nawet część zimy, nie przewracając się na śliskich chodnikach, doganiając tramwaje i prowadząc samochód. Odpowiednio zestawione będą pasować do wielu ubrań.

• 2 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Czy któraś z szanownych Pań, albo kolegów ma jakąś wiedzę na temat usług pani Małgorzaty Fejkiel z Krakowa? Ma swój butik, i robi też buty na zamówienie. Moja druga połowa szuka dla siebie czegoś ciekawego na ślub, i rozważa złożenie u niej zamówienia (patrzy z żalem na moje wypielęgnowane Yanko 588 i też chciała by coś wyjątkowego  8-) )

http://www.fejkiel.com

Opublikowano

Czy któraś z szanownych Pań, albo kolegów ma jakąś wiedzę na temat usług pani Małgorzaty Fejkiel z Krakowa? Ma swój butik, i robi też buty na zamówienie. Moja druga połowa szuka dla siebie czegoś ciekawego na ślub, i rozważa złożenie u niej zamówienia (patrzy z żalem na moje wypielęgnowane Yanko 588 i też chciała by coś wyjątkowego  8-) )

http://www.fejkiel.com

Witam Kolegę. Moja żona zdecydowała się na buty do ślubu właśnie z tej pracowni. Pod kątem wzornictwa i jakości wykonania nie miała ona żadnych zastrzeżeń. Poza tym wesele przetańczone komfortowo. Sam kontakt i obsługę mogę określić jako profesjonalną i bardzo sympatyczną. Buty już niebawem będą miały 4 lata i jak do tej pory wyglądają bardzo dobrze.

Edit: Wierz mi - te buty nie są "na raz" i z powodzeniem można je założyć także po ślubie na inne okazje :)

Opublikowano

Witam Kolegę. Moja żona zdecydowała się na buty do ślubu właśnie z tej pracowni. Pod kątem wzornictwa i jakości wykonania nie miała ona żadnych zastrzeżeń. Poza tym wesele przetańczone komfortowo. Sam kontakt i obsługę mogę określić jako profesjonalną i bardzo sympatyczną. Buty już niebawem będą miały 4 lata i jak do tej pory wyglądają bardzo dobrze.

Edit: Wierz mi - te buty nie są "na raz" i z powodzeniem można je założyć także po ślubie na inne okazje :)

Właśnie takiej opinii potrzebowałem :) Dzięki, początkiem maja będziemy w Krakowie i odwiedzimy butik, porozmawiamy z p.Małgorzatą, i jak się kobiety dogadają to zamówienie chyba będzie złożone 

Opublikowano

Właśnie takiej opinii potrzebowałem :) Dzięki, początkiem maja będziemy w Krakowie i odwiedzimy butik, porozmawiamy z p.Małgorzatą, i jak się kobiety dogadają to zamówienie chyba będzie złożone 

Gdy będziecie po pierwszym spotkaniu daj proszę znać na forum jakie macie wrażenia. Pozdrawiam.

V.

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Panie i Panowie, gdzie można znaleźć dobre buty dla kobiet w cenie do 400-500 PLN? Najlepiej sztyblety na obcasie.

Kazar, Gino Rossi, Aldo? 

Loft37 ma całkiem niezłą kolekcję botków, polecam :)

• 2 miesiące temu...