proceleusmatyk Napisano 21 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2014 Drogie Panie, jakie buty Wam się podobają? Czym się kierujecie w wyborze? Gdzie kupujecie? http://www.crockettandjones.com/collections/uk/ladies A może któraś z Was obstalowała parę na miarę? Np. u pani Agi Prus (jest również zarejestrowana na forum): http://www.agaprus.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 21 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2014 Co to jest, Proc? Bo ja wolę kobiety w szpileczkach, ładnie poruszające się. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 21 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2014 O c'mon Mosze, kobiety też potrzebują czasem przejść parę metrów. A "deck shoes" (marinki) od Agi Prus to jedne z ładniejszych damskich butów jakie widziałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 21 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2014 płaskie a wygodne, w odpowiedniej aranżacji są jak najbardziej mile widziane 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katarzyna Pander-Liszka Napisano 21 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2014 Ten model czarno biały bardzo udany jak patrzy się tylko na niego. Niestety kobieta musi mieć super zgrabne i długie nogi aby w nich dobrze wyglądać bo optycznie je skracają. nie dla wszystkich ten model niestety 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katarzyna Pander-Liszka Napisano 29 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2014 Christian Dior 'Versailles' shoes designed by Roger Vivier|| 1956... Piękne 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 29 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2014 Jeżeli chodzi o współpracę tych dwóch Panów to najbardziej lubię model z tego samego okresu (1952-1958), ale paryskich targów mody z 1954. Ładne buty projektował też we współpracy ze Schiaparelli. Poniżej projekt dla Diora: Natomiast i tak, najładniejsze kobiece buty vintage to czarna antylopa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 30 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2014 Podpatrzone dziś w pracowni Sebastiana Żukowskiego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smamaj Napisano 5 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2014 Witam, moja druga połowa od jakiegoś czasu poszukuje dla siebie butów a'la chelsea boot. Posiada pare tod's ale nie jest w pelni z nich zadowolona. I teraz pytanie jakie sa odpowiedniki w kobiecym swiecie brytyjskich/wloskich firm specjalizujacych sie w butach al'a herring, church's (wiem maja kobiece buty ale jak kot naplakal ) , john lobb. Ferragamo miewa ciekawe modele. I nie chodzi o szpilki od blahnika tylko buty typu oxford, chelsea itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qwertasdf Napisano 5 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2014 Oprócz Church's: Carmina, Meermin, Sanders, Tricker's, Bally, Yanko, Grenson i pewnie jeszcze trochę tego typu firm ma ofertę dla kobiet. No i jest jeszcze Aga Prus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skar Napisano 5 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2014 C&J robi przecież właśnie dużo Chelsea boots Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smamaj Napisano 5 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2014 no Aga to wiem tylko ze na Age trzeba troche poczekac a but potrzebny na do tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 5 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2014 Sebastian Żukowski ma przynajmniej jedną parę damskich na stanie (zdj. powyżej). Nie znam rozmiaru i nie wiem, czy ma jakieś inne kobiece modele, ale warto spytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zw1920 Napisano 7 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2014 Witam, moja druga połowa od jakiegoś czasu poszukuje dla siebie butów a'la chelsea boot. Posiada pare tod's ale nie jest w pelni z nich zadowolona. I teraz pytanie jakie sa odpowiedniki w kobiecym swiecie brytyjskich/wloskich firm specjalizujacych sie w butach al'a herring, church's (wiem maja kobiece buty ale jak kot naplakal ) , john lobb. Ferragamo miewa ciekawe modele. I nie chodzi o szpilki od blahnika tylko buty typu oxford, chelsea itp. Carmina, szanowny kolego, Carmina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smamaj Napisano 10 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2014 niedostepne damskie via internet póki co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 11 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2014 Manolo w oczekiwaniu na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravic Napisano 11 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2014 Chyba nie podobają mi się te buty.. Na pewno bardzo trudno byłoby dobrać do nich jakikolwiek strój i wyglądać dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewc24 Napisano 11 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2014 "Tego typu sandałki wprost idealnie komponują się z czarnymi, klasycznymi cygaretkami, białą jedwabną koszulą i ramoneską. Oczywiście tak delikatne sandałki można nie tylko zestawiać z eleganckimi rzeczami, ale także ze zwiewnymi sukienkami, które w sezonie ss2014 zdobią motywy kwiatowe (duże rozmyte wzory często na ciemnym tle). Możliwości są w sumie nieograniczone, ważne żeby przy tak mocnym kolorze sandałków nie do ...... zbyt przerysowaną górą." - powiedziała moja Dziewczyna, a ja się z Nią zgadzam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xyz Napisano 12 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2014 Hiszpański sklep internetowy otwarty w 2014 r. Kobiece buty, póki co, niedostępne - oferta jednak będzie, chyba, interesująca. http://www.crownhillshoes.com/categoria/botas/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 14 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2014 Propozycja z Mediolanu http://www.cbmadeinitaly.com/pages/winter.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 14 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2014 ja konsekwentnie wypatruję wiosny ... SAM EDELMAN na 10 cm obcasie, użur na skórze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojvv Napisano 15 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2014 www.moliera2.com sklep internetowy. Kobiece buty i różne fatałaszki. Między innymi Salvatore Ferragamo, Christian Louboutin i Ralph Lauren. Obecnie niektóre modele są przecenione o ok. 50%. Pozdr, wojvv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 16 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2014 Czy istnieją damskie odpowiedniki czarnych oksfordów, czyli buty które pasują do (prawie) każdego stroju wieczorowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 16 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2014 Czarne lub czerwone szpilki imho. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K Napisano 12 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2014 Christian Dior 'Versailles' shoes designed by Roger Vivier|| 1956... Piękne image.jpg Mega! @Ravic w pełni się z Tobą zgadzam. W dodatku but ten jest tak "zbudowany", że każda kobieca stopa będzie w nim wyglądać źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi