Skocz do zawartości

Elegancka i ergonomiczna torba

elegant

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 weeks later...

Kiedy postanowiłem kupić "torbę weekendową" *) akurat rozpoczął się Preorder Milera **), ale także pojawiła się torba na Zalando Lounge.

Torba Milera - 1099 zł

Zalando: Medici di Firenze - 569 zł (+ 9,95 zł wysyłka)

Kiedy dotarły do mnie (co ciekawe - towarowi z Zalando zeszło równo 31 dni na dotarcie do mnie, a Milerowi 6 tygodni, ale - Miler to był preorder) okazało się jak różne to są produkty.

W torbie mniejszej ciekawie jest rozwiązana możliwość rozsunięcia suwaka z obu stron do samego dołu.

U Milera suwak słabo chodzi (taki sam - kiepski - suwak był na kosmetyczkach) - trzeba nawoskować. (Chyba, że teraz się stosuje jakieś magiczne preparaty, a nie świeczkę?).

No to pokazuję zdjęcia i jedną z toreb pakuję na zwrot...

*) nie wiem, dlaczego nazywam ją weekendową. Na weekend to ja biorę cały samochód rzeczy... :)

**) dlaczego ja znowu _TO_ robię?

IMG_2282.jpg

IMG_2283.jpg

IMG_2284.jpg

IMG_2285.jpg

IMG_2286.jpg

• Like 1

• 3 weeks later...
4 minuty temu, 50groszy napisał:

https://adam-baron.pl/pl/p/Skorzana-teczka-biznesowa-Nonconformist-Tre-brown/133

Nowa strona,nowa CENA. Uff ,że mi się udało ją kupić za około  600 zł na starej stronie w normalnej cenie a tu? Nowa strona, cena razy 2 

Chyba przegapiles jakies 3-4 strony watku. Ta informacja byla juz podana kilka miesiecy temu.

• Like 1

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...

Panowie,

Czy ktokolwiek miał styczność z torbą Loake Guildhall? Jakieś opinie? 

https://sklep.loakepolska.pl/loake-guildhall-briefcase-black-veg-tanned,3,1246,1931

Szukam torby do biura, pomieszczącej trochę papierów i od czasu do czasu laptopa. Chwilowo moim głównym zastrzeżeniem co do torby jest widoczne logo (i szycie w Indiach).

Pozdrawiam

• 3 weeks later...

Panowie, szybkie pytanko.

Czy warto zostawić sobie taką torbę za 400 zł czy lepiej zamówić soliera/milera (może macie inną propozycję)? 

https://vistula.pl/torba-travertino-vistula-5

Szczerze mówiąc byłem nastawiony na barona ale trochę popłynęli z tymi nowymi cenami...

Godzinę temu, marzarz napisał:

Dzięki, po prostu nie jestem w stanie ocenić jakości skóry w porównaniu do innych marek. Wiadomo, że sartolane to nie jest ale fossil w tx maxie nie sprawiał wrażenia solidniejszej. 

Nie wiem jaką torbę widziałeś w TK, lecz moim laickim okiem śmiem stwierdzić, że skóra używana przez Fossila, to półka wyżej od tego co kiedykolwiek Vistula wypuściła na rynek.

Niemniej, trudno o alternatywę dla wyżej wskazanej promocji.