gajdowskip Napisano 27 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2018 Mr Vintage ostatnio się z nią pokazywał: https://mrvintage.pl/2018/08/komfort-ponad-styl-czyli-jak-przetrwac-upaly.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 27 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2018 Piękna torba od Enrile.https://enrile.es/en/tienda-2/rtw-en/travel-accesories/grass-leather-travel-bag/ 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz85 Napisano 28 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2018 W dniu 27.08.2018 o 08:54, adamW napisał: Dobra wiadomość dla zainteresowanych marką Sartolane- przez najbliższe 2 tygodnie cena torby jest obniżona o 300zł. Co prawda w mailu była informacja o obniżce o 400zł, także może będzie jeszcze taniej. Dodatkowe 100 zł. zniżki na torby Sartolane (oprócz standardowych 300 zł.) przysługuje osobom zapisanym do newslettera. Ponieważ firma zmieniła suwaki i okucia na jeszcze lepsze niż dotychczas, nie sądzę, że trafi się lepsza okazja w najbliższym czasie. Ja czekam już tylko na próbki skóry, żeby podjąć ostateczną decyzję. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 31 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2018 Jak wygląda bawełniany pasek z torby Sartolane do noszenia na ramieniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sartolane Napisano 1 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2018 14 godzin temu, 123 napisał: Jak wygląda bawełniany pasek z torby Sartolane do noszenia na ramieniu ? Tak wygląda nasz bawełniany pas: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 1 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2018 @Sartolane,w ktorej torbie jest taki pasek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateo Napisano 1 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2018 To jest standardowy pas oferowany do każdej torby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 1 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2018 Powiem szczerze ze jestem mocno zdziwiony ze do skorzanych teczek, zakladam ze wysokiej klasy, oferowany jest pasek z bawelny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajdowskip Napisano 1 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2018 Podobnie jest w innych firmach. Suitsupply ma podobne ceny (jeśli nie wyższe) i skórzany pasek dodaje tylko do toreb "premium", droższych o kilkaset złotych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 1 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2018 No nie wiem- w baronie byly skorzane. Nawet przed ich pojsciem w strone premium. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sartolane Napisano 1 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2018 Z naszych rozmów z klientami wynika, że większość nie używa pasa albo robi to okazjonalnie. W związku z tym przyjęliśmy rozwiązanie polegające na tym, że każdy może sam zdecydować czy chce posiadać taki pas za dodatkową opłatą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m_wujek Napisano 12 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2018 Czy miał ktoś do czynienia z torbami Betlewski? Jak z ich jakością i trwałością - na forum znalazłem jedynie pochlebne opinie o paskach.Sent from my SM-A510F using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 12 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2018 Czy miał ktoś do czynienia z torbami Betlewski? Jak z ich jakością i trwałością - na forum znalazłem jedynie pochlebne opinie o paskach.Sent from my SM-A510F using TapatalkChyba@xkoziol ma od nich torbę, pewnie coś więcej powie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m_wujek Napisano 13 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2018 Dzięki za trop. Może@xkoziol podzieli się opiniąSent from my SM-A510F using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
&R& Napisano 13 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2018 Witam! Co myślicie o torbach weekendowych marki Brodrene?? Może ktoś już takowe kupował? Jestem ciekaw jak ich skóry wypadają w porównaniu ze starym e-baronem, na którego mnie chwilowo nie stać ☹️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m_wujek Napisano 13 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2018 Spuśćmy na to zasłonę milczenia...Aż tak źle? Sent from my SM-A510F using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 15 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2018 https://www.shinola.com/mens/leather/all/bedrock-brief-harness-leather.html#/sku=20107239-sdt-001268888 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andre Napisano 17 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2018 Strasznie zawiodłem się na tej niedawnej zmianie toreb z Barona - nie dość, że z logo (co mi bardzo nie pasuje), to jeszcze ceny pod sufit. Szkoda, bo moim zdaniem to ładne torby - mam jedną, szykowałem się na zakup kolejnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacio Napisano 19 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2018 Kiedy postanowiłem kupić "torbę weekendową" *) akurat rozpoczął się Preorder Milera **), ale także pojawiła się torba na Zalando Lounge. Torba Milera - 1099 zł Zalando: Medici di Firenze - 569 zł (+ 9,95 zł wysyłka) Kiedy dotarły do mnie (co ciekawe - towarowi z Zalando zeszło równo 31 dni na dotarcie do mnie, a Milerowi 6 tygodni, ale - Miler to był preorder) okazało się jak różne to są produkty. W torbie mniejszej ciekawie jest rozwiązana możliwość rozsunięcia suwaka z obu stron do samego dołu. U Milera suwak słabo chodzi (taki sam - kiepski - suwak był na kosmetyczkach) - trzeba nawoskować. (Chyba, że teraz się stosuje jakieś magiczne preparaty, a nie świeczkę?). No to pokazuję zdjęcia i jedną z toreb pakuję na zwrot... *) nie wiem, dlaczego nazywam ją weekendową. Na weekend to ja biorę cały samochód rzeczy... **) dlaczego ja znowu _TO_ robię? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
50groszy Napisano 7 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2018 https://adam-baron.pl/pl/p/Skorzana-teczka-biznesowa-Nonconformist-Tre-brown/133 Nowa strona,nowa CENA. Uff ,że mi się udało ją kupić za około 600 zł na starej stronie w normalnej cenie a tu? Nowa strona, cena razy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 7 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2018 4 minuty temu, 50groszy napisał: https://adam-baron.pl/pl/p/Skorzana-teczka-biznesowa-Nonconformist-Tre-brown/133 Nowa strona,nowa CENA. Uff ,że mi się udało ją kupić za około 600 zł na starej stronie w normalnej cenie a tu? Nowa strona, cena razy 2 Chyba przegapiles jakies 3-4 strony watku. Ta informacja byla juz podana kilka miesiecy temu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 4 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2018 Zostawie tu link do swojego ogloszenia: Torba Baron w starej cenie, jak nowa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 5 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2018 Wrzuć jeszcze na chat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 5 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2018 40 minut temu, NieMy napisał: Wrzuć jeszcze na chat Tak zrobię. Dzięki! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baristan Napisano 6 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2018 Drodzy forumowicze, czy miał ktoś z Was podobną sytuację: zafarbowanie przedmiotów (bilet, białe etui) przechowywanych w kieszeniach zewnętrznych tej torby, podczas pierwszego użycia. Czy mogło to być spowodowane temperaturą itp. czy jest to raczej ewidentna wada produktu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi