Szydlowsky Napisano 14 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2018 Panowie , zmieszcze do Cotty , kosmetyczkę ( dużą Barona ) , buty , kurtkę ( woskowaną Barbour Ashby ) , zwinięty garnitur + dodatki wielkości drugiej kosmetyczki ? Chcę żeby całość poszła jako bagaż podręczny , miałem Cottę przez chwilę ale nie sprawdziłem ile można upchać ( wtedy byłem "przerażony"jej wykonaniem ) , ale rozważam ponowne zamówienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 14 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2018 Moim zdaniem nie zmieścisz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 14 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2018 W dniu 14.03.2018 o 11:17, Kyle napisał: Moim zdaniem nie zmieścisz. Dzięki , tak myślałem , pozostaje szukać czegoś odrobinę więszego ( Butta mi się nie podoba ) . Edit : Jednak będę próbował to jakoś upchnąć , bez tych dwóch kosmetyczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haker Napisano 29 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2018 Witam, to mój pierwszy post. Trafiłem tutaj że znanego forum zegarkowego. Potrzebuję porady w zakresie zakupu męskiej teczki skórzanej. Mój ojciec z racji awansu chce takową sobie sprawić: https://www.wittchen.com/teczka,p1209734#848812 Produkt bardzo ładny wizualnie, wymiarowo jest ok, tylko nie mam pojęcia jak ma się jakość skór Wittchena co do ich zabójczej ceny. Gdzieś wyczytałem że ta firma nie ma najlepszej jakości skór licowych. Proszę o poradę, bo póki co jak mogę wbijam ojcu ją z głowy (ale tylko z racji ceny). Nie znam się ogólnie na tych sprawach. Czy może w tych pieniądzach znajdziemy coś o podobnym wzornictwie a mega jakości? S7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 29 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2018 @haker tutaj na forum dobrą opinią cieszy się firma Baron. Sam nie mam, ale widzę w google opinie 4.75/5 od kilkuset klientów. Ceny co najmniej o połowę niższe niż Wittchen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haker Napisano 30 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2018 Czytałem trochę ten wątek. Patrzyłem na stronie Baron i mają jedną tylko niestety taką teczkę do wyboru w dwóch kolorach. A szkoda bo niezła jakość. S7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajdowskip Napisano 31 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2018 @haker http://niestrojleatherworks.pl/portfolio/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haker Napisano 31 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2018 Wyślę zapytanie. S7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajdowskip Napisano 31 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2018 @haker Tu wątek poświęcony temu producentowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haker Napisano 31 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2018 Dziękuję bardzo, poczytam w wolnej chwili. S7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remii Napisano 10 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2018 Dzień dobry, W listopadzie z okazji czarnego piątku kupiłem torbę, po jakimś czasie z torby zaczęły wychodzić mi nitki co wygląda nieestetycznie. Z racji tego, że jest to moja pierwsza porządna torba nie wiem co z tym fantem zrobić, przyciąć nitki nożyczkami i się nie przejmować czy lepiej tego nie ruszać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 10 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2018 Przytnij je tak żeby wystawały z 3mm, przypal zapalniczką i dociśnij kciukiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 2 Maj 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2018 Ladys and gentlemen, to jest solidna torba nie teczka 😊 z Raciborza, której właścicielem być mam zaszczyt od kilku godzin: 8 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof G Napisano 2 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2018 Skoro mamy jeszcze święto flagi to może torba z tłoczony godłem https://surgepolonia.pl/product-pol-1478-Torba-weekendowa-skorzana-BRAZOWA.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 2 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2018 Skoro mamy jeszcze święto flagi to może torba z tłoczony godłem https://surgepolonia.pl/product-pol-1478-Torba-weekendowa-skorzana-BRAZOWA.html Spodziewałem się czegoś absolutnie okropnego, tymczasem ta torba nie wyglada całkiem źle. Polska torba z włoskiej skóry, „z ziemi włoskiej do Polski” - wszystko się zgadza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mayor Napisano 3 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2018 22 godziny temu, Midlife-Crisis napisał: Ladys and gentlemen, to jest solidna torba nie teczka 😊 z Raciborza, której właścicielem być mam zaszczyt od kilku godzin: Świetna aktówka,.Gratulacje.,Ciekawy jestem wykończenia wnętrza i jeżeli nie masz NDA z producentem ,ceny za jak są można zostać jej właścicielem,. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 4 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2018 14 godzin temu, mayor napisał: Świetna aktówka,.Gratulacje.,Ciekawy jestem wykończenia wnętrza i jeżeli nie masz NDA z producentem ,ceny za jak są można zostać jej właścicielem,. Dziękuję, tutaj mały wgląd: Cena krajowego bespoke kolegi @Skalpel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friq Napisano 11 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2018 Ma ktoś może torbę od barelly bags w rozmiarze "średnia" lub "duża"? Właśnie zamawiam i chciałbym zobaczyć jak to wygląda na czlowieku, tak więc będę wdzięczny za jakieś zdjęcia "przy sobie" lub obok czegoś, do czego można wielkość porównać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof G Napisano 21 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2018 e-baron wietrzy magazyn niektóre torby w bardzo korzystnych cenach http://www.e-baron.pl/webpage/totalna-wyprzedaz.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YoJoe Napisano 23 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2018 Panowie, czy któryś z Was miał do czynienia z torbami Barona w wersji pea i może się podzielić opinią na temat starzenia się skóry? Ostatnio zamówiłem torbę w tej wersji i skóra sprawia wrażenie sztucznej oraz, w przeciwieństwie do opisu na stronie, łatwo podatnej na zarysowanie. Posiadam inną torbę tego producenta w wersji podstawowej i nie mam do niej takich zastrzeżeń. Czy włoskie skóry bydlęce ADRIA są tak słabej jakości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 26 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2018 Podłączam się do pytania. Jest aż tak źle w stosunku do innych toreb Barona?. Od 3 lat używam teczkę słow chief i jestem bardzo zadowolony. Przydałaby by mi się czarna singla i przyznam że że względu na cenę rozważam właśnie wersję pea. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 28 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2018 Cóż, zdecydowałem się zamówić w/w torbę i przekonać się jak jest z jakością tej skóry. Spostrzeżeniami się podzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legresti Napisano 30 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2018 W dniu 11.05.2018 o 18:11, Friq napisał: Ma ktoś może torbę od barelly bags w rozmiarze "średnia" lub "duża"? Właśnie zamawiam i chciałbym zobaczyć jak to wygląda na czlowieku, tak więc będę wdzięczny za jakieś zdjęcia "przy sobie" lub obok czegoś, do czego można wielkość porównać. Pewnie Kolega już kupił swój egzemplarz, ale może innym się przyda. Pamiętam, że też byłem ciekaw, jak torby w tych rozmiarach faktycznie wyglądają. Torba El Paso, rozmiar akurat XXL: 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friq Napisano 31 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2018 17 godzin temu, Legresti napisał: Pewnie Kolega już kupił swój egzemplarz, ale może innym się przyda. Pamiętam, że też byłem ciekaw, jak torby w tych rozmiarach faktycznie wyglądają. Torba El Paso, rozmiar akurat XXL: Tak, już kupiłem swoją. Tutaj teczka Grand w rozmiarze "Średni" z dodatkową komorą. Wielki plus za to, że w cenie mogłem wprowadzić takie modyfikacje jak półokrągłe zakończenie pasów czy odpinany pas na ramie, a nie na stałe przyszyty. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legresti Napisano 31 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2018 8 godzin temu, Friq napisał: Tak, już kupiłem swoją (...) Widzę, że masz torbę z tego samego rodzaju skóry co ja. Mogę wiedzieć, jakich środków zamierzasz używać do jej pielęgnacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi