damiance Napisano 17 Sierpień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2012 Lotnik rulez mój typ ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 20 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2012 ... i wszystkie laski są Twoje 4k GBP (przecenione z 6k GBP) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 20 Sierpień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2012 Najlepszy sposób na laski to prezent w postaci butów egzotycznych od Manolo Blahnika nawet nie chcę znać ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 20 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2012 Buty z gada są tak pretensjonalne że nawet jakby mnie było stać to chyba bym sobie takich nie sprawił, no chyba że byłbym czarnoskórym sutenerem z Miami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 20 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2012 ... i wszystkie laski są Twoje Takimi butami to można je z ulicy zgarniać, jak ziemię w ogrodzie łopatą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 20 Sierpień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2012 Buty z gada są tak pretensjonalne że nawet jakby mnie było stać to chyba bym sobie takich nie sprawił, no chyba że byłbym czarnoskórym sutenerem z Miami. bardzo ciekawa koncepcja, zechce się kolega dobrowolnie poddać tygodniowemu banowi wstępu na forum licząc od 21.15 dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 20 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2012 Nie zechcę, te damskie buty wyglądają dobrze, ale w życiu nie widziałem męskich butów z gadziej skóry które by mi się spodobały, może mam jakiś nieodpowiedni bank skojarzeń, ale mi takie buty pasują tylko do fioletowo albo czerwonego garnituru i białego futra na murzynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 20 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2012 Jedne i drugie są ohydne moim zdaniem, ale wiele razy na tym forum przejawiały się buty z gadziej skóry, które zupełnie nie kojarzyły mi się z czarnymi alfonsami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slamacek Napisano 20 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2012 ...może mam jakiś nieodpowiedni bank skojarzeń No cóż – w zasadzie sam sobie kolega odpowiedział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 20 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2012 No dobra przyznaję się do błędu, nie wszystkie: Ale przejrzałem cały ten temat i naprawdę większość (gadów) mi się cholernie nie podoba, ale dobra, są gusta i guściki, wszak, nie ma co dalej roztrząsać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 20 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2012 No proszę Cię, a te: http://3.bp.blogspot.com/-vs646Y0RDCE/T ... G_9827.jpg PS Może to nie bank skojarzeń, ale parabank? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 20 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2012 Te same miałem właśnie wkleić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 20 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2012 Nie chcę się czepiać, ale B.B mówił o butach z gadziej skóry, a to chyba jest płaszczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-biczel Napisano 20 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2012 Najlepszy sposób na laski to prezent w postaci butów egzotycznych od Manolo Blahnika nawet nie chcę znać ceny Chcę je zobaczyć na ładnej stopie w dobrej stylizacji. Boooskie. Przepraszam za offtop, ale nie mogłem się powstrzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 21 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2012 Jakis czas temu będąc w El Paso w Stanach kupiłem sobie kowbojki ze skory pytona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelR Napisano 22 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2012 Czy kowbojki mają duszę i czy rzeczywiście wpływa to na komfort użytkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 22 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2012 Czy kowbojki mają duszę i czy rzeczywiście wpływa to na komfort użytkowania.Czy dobrze zrozumiałem pytanie: Czy dusza butów ma wpływ na komfort ich użytkowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelR Napisano 22 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2012 Dusza to drewienko zaszyte między warstwami w podeszwie. Po jakimś czasie łamie się i od tej pory but pasuje już tylko na tę jedną jedyną stopę, ale jest przy tym super wygodny. Nie wiem czy to legenda czy prawda. Spotkałem się z tym kilka razy zawsze tylko przy kowbojkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 22 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2012 Dusza to drewienko zaszyte między warstwami w podeszwie. Po jakimś czasie łamie się i od tej pory but pasuje już tylko na tę jedną jedyną stopę, ale jest przy tym super wygodny. Nie wiem czy to legenda czy prawda. Spotkałem się z tym kilka razy zawsze tylko przy kowbojkach. A przedtem pasował na jakieś inne? A gdyby samemu na siłę od razu złamać to drewienko, to kształt buta wyewoluuje w przyspieszonym tempie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelR Napisano 22 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2012 Chodzi o to że drewienko pęka dokładnie w miejscu gdzie stopa się zgina. Nie wiem czy to prawda z tą duszą, dlatego pytam. Zanim pęknie drewienko właściciel przeżywa męki rozchodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 30 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2012 Hipopotamus Rex: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 30 Sierpień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2012 bardzo ładny kolor skóry. Na SW napisano o dużych Hipopotamach, ale na buty to te mniejsze są najlepsze. Skóra (wyprawiona) hipopotama, w zależności od wielkości danego egzemplarza ma od 1,4 do 2,4 mm. dostępna jako nubuk i lakierowana, ale nubuk najładniejszy - jak ten na zdjęciu - .... może kiedyś się skuszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 7 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2012 kolejny hipcio i płaszczka (+lśniące sznurowadła vs faktura skóry) stąd: http://leathersoulhawaii.com/2012/09/06 ... y-bespoke/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 7 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2012 Płaszczka genialna! Abstrahując od tych sznurowadeł. Z resztą hipopotama też chcę. Dajcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 22 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2012 What is the price of a Pio Mele Shoe? Prices start at 1.600 euros in French calf and can go to 25.000 -28.000 euros for sea turtle skin... Alligator at 4.500-6.000 euros and Russian reindeer 10.000-12.000 euros... http://claymoor.blogspot.ro/2012/07/ant ... rk-is.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi