lubo69 Napisano 24 Lipiec 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2021 Kilka lat temu ktoś na forum pokazywał boat shoes Sebago z taką podeszwą, też z TK; przecenione, o ile pamiętam, na 22 zł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 24 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2021 Właśnie "poszperałem" i widzę że w zasadzie wszyscy znani producenci boat shoes mają także w ofercie modele z podeszwą lug. Domyślam się, że pewnie chodzi o to by można było boat shoes nosić także jesienią i zimą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 24 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2021 Buty do żeglugi na lodołamaczu. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luca Napisano 24 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2021 Mam te buty od kilku lat i na jesień z deszczem są nie zastąpione. Czasami nawet zimą w nich chodziłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 24 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2021 'A kto bogatemu zabroni'... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 27 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2021 W dniu 23.07.2021 o 19:41, MH_fan napisał: Z zamysłem stricte casualowym byłaby też kupowana. Cena w granicach 4 stówek. Brałbym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kormox Napisano 27 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2021 Na pewno sprawdzą się w trakcie odśnieżania jachtu zimą 😁 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 27 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2021 No właśnie, dlaczego w Sali Klubowej nie ma wątku "jakim jachtem dziś pływam"? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 27 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2021 Nie mam pojęcia, w końcu to "Bespoke Social Club", a nie forum dla polskiej klasy średniej interesującej się schludnym ubiorem w miejscu pracy i nie tylko 🤨 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 27 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2021 Boat Shoes Timberlanda rozmiar 42. Do tego trochę koszul PRL i chyba jedna Profuomo (39), ta ostatnia za 80 PLN, ale nie wiem czy to dobra okazja.Kraków M1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturlep Napisano 5 Wrzesień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2021 Taki rodzynek Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 5 Wrzesień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2021 Rodzynek to byłby za 229;) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 6 Wrzesień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2021 Pojawiło się sporo butów Ralph Lauren. Prawie wszystkie w podobnej cenie tj. ok. 2 500 zł. Czy jakość butów uzasadnia tę cenę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 6 Wrzesień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2021 RL ma linię premium, purple line, nie wiem, kto robi dla nich buty (na pewno zdarza się EG, ale wykonawca może się zmieniać) i nie wiem, czy te buty są z tej linii, ale 2500 za buty w tikeju to się wydaje grubą przesadą. Bywały JLobby przecenione z 1000 ojro na 1000 polskich tzw. złotych. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 6 Wrzesień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2021 Nawet 1500;) za 950 były EG. A te włoskie linie RL robione przez Silvano Sassetti to IMO parę stówek max warte. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dar Napisano 8 Wrzesień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2021 Niedawno w TK pojawiły się takie wynalazki. Ktoś kojarzy, może podzielić się swoimi spostrzeżeniami? Cena tych butów w necie jest dosyć wysoka. Stąd moje pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarrek Napisano 20 Wrzesień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2021 To buty niderlandzkiej firmy Greve. Mierzyłem kilka różnych sztuk, niektóre były fajne, ładnie taliowane zamszaki na przykład . Niestety nie zrobiłem fotek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kormox Napisano 30 Wrzesień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2021 Zielona lniana kamizelka BC w dobrej cenie w Blue City. Niestety na mnie za mała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 2 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2021 Który TK w Warszawie ma największy wybór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 2 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2021 Czego? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 2 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2021 Ogólnie. Nie zakładałem, że w którymś jest więcej spodni, a w innym marynarek. Ale jeżeli tak jest to celuję w kurtki między innymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paczuch Napisano 2 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2021 Blue City, Promenada i Janki ale różnie bywa z asortymentem. Smyka omijam bo niczego tam nie znalazłem. Parę rzeczy pseudo luksusowych np. Versace i tyle... Moim zdaniem Wola Park najsłabsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 2 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2021 Co człowiek to opinia - moim zdaniem to w Promenadzie najsłabiej (ze wszystkim - a tam bywam najczęściej), a ostatnio najwięcej rzeczy widywałem w Blue City. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paczuch Napisano 3 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2021 Czyli wychodzi, że Blue City najlepsze💁♂️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 16 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2021 W Łodzi spodnie Hiltl po 65 zł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi