artisan Napisano 3 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2017 21 godzin temu, dziko napisał: Jedyna przewaga SuSu to dostępność rozmiarów od ręki i przyzwoite ceny wyjściowe No to jest podstawowa zaleta, nie każdy ma czas i możliwości żeby buszować po Tk Max No i ja np. z rozmiarów podanych przez Ciebie nic bym nie kupił, za małe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 3 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2017 Chyba powinienem pobierać prowizje Dziś z kolei na Marszałkowskiej wysyp fajnych krawatów: Savile Row Co., Bernard Weatherhill i "barokowych" Feraud Vintage (na zdjęciu). A z Brunello Cucinelli już zostały tylko resztki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 7 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2017 Z ubrań nic ciekawego dziś nie widziałem w TKMaxxie , za to fajna scenka rodzajowa: Mody człowiek buszuje na GoldLabel, wyciąga komórkę i głośno nawija "Stary, a byłeś ostatnio na Marszałkowskiej? W ch*j Versace i to niezłe sztuki!". I tak sobie myślę, może my w tym wątku jacyś tacy drętwi i mało zachwycający się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hush Napisano 9 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2017 W Łodz-Manufaktura kilka par CS 6866 rozmiary 12 i 13 za 562 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 12 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2017 A w drugim łódzkim TK kilka par Sebago Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kormox Napisano 12 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2017 10 minut temu, Santino napisał: A w drugim łódzkim TK kilka par Sebago A w jakiej cenie i jakie rozmiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 13 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2017 170 zł.Ja wziąłem 10,5. Ale były też mniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 13 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2017 Fajne te Sebago są, ale uważajcie z rozmiarówką, jest trochę namotana (z jakiś przyczyn Sebago na etykietce przelicza rozmiar US na taki sam rozmiar UK, np 9 na 9, zamiast jeden odjąć, a TKMaxx jeszcze po swojemu to oznacza). A z periodycznej kategorii curiosa, na Marszałkowiej można spotkać takie buty Mielville & Hamilton. Nie, moja dłoń nie jest filigranowa, to jest po prostu rozmiar 52 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 14 Marzec 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2017 Dnia 2.03.2017 o 20:21, michau napisał: Były jeszcze skarpetki firmy Duchamp London. Polecam te skarpetki. Bywają dość często. 40 czy 50 zł za trójpak, zdecydowanie warto. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 14 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2017 Wrocław, Renoma, 250zł. Ciężko o bardziej neutralne kolorystycznie sneakersy. Bardzo fajna jakość, bo MADE IN ENGLAND. Były 3 pary 42,5 (realnie 42 na nogę 27cm), zostały 2. Innych rozmiarów nie widziałem. To ten model: https://www.thegoodwillout.com/new-balance-m575-sgg-made-in-england-sand-m575sgg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kormox Napisano 14 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2017 Dnia 2017-03-12 o 22:02, Santino napisał: A w drugim łódzkim TK kilka par Sebago W warszawskim Blue City są Sebago, ale w granatowym zamszu. Przytuliłem rozm. 44, zostały jeszcze 43,5 😁. 169 PLN... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 15 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2017 Dnia 9.03.2017 o 17:39, Hush napisał: W Łodz-Manufaktura kilka par CS 6866 rozmiary 12 i 13 za 562 zł Właśnie zgarnąłem jedną parę za 375zł. Zostały jeszcze 12US jedne czarne i brązowe para albo dwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PantaRhei Napisano 15 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2017 Istnieje możliwość u któregoś Kolegi z Łodzi zakupu CS i wysyłki do WAWy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TDab Napisano 15 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2017 2 godziny temu, PantaRhei napisał: Istnieje możliwość u któregoś Kolegi z Łodzi zakupu CS i wysyłki do WAWy? Jakby były dla Ciebie za szerokie, to chętnie je przejmę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kormox Napisano 15 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2017 Dzisiaj w Jankach k. W-wy brogsy Florsheim po 400 PLN, w tym ciekawe tri-tone spectators Sebago w kilku rozmiarach po 170 PLN sportowa marynarka Digel bez konstrukcji, miła w dotyku wełna, windowpane, porządnie odszyta za jedyne 250 PLN 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 15 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2017 Kilka par Sebago było także w Promenadzie w Wawie. Niestety nie są to buty dla ludzi z wysokim podbiciem. Nie byłem w stanie włożyć w nie nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Steppenwolf Napisano 16 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2017 Widziałem też jakieś Sebago na Marszałkowskiej. Nota bene trochę nie rozumiem renomy tej firmy - patrząc na to co widziałem na Marszałkowskiej, na oko skóra sprawia wrażenie tekturowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kronenberg Napisano 16 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2017 W Wola Parku przyjemniejsze chyba kolorystycznie Sebago (rozmiar 39 i chyba 42). Do tego Sebago z koca Rozmiar jakieś 41-42. Takie papucie Florsheim, zamsz, licówka (brąz, granat), dużo rozmiarów. Do tego chyba fajny denim (pas 32,33), spodnie 'kanty' włoskie niby wełniane, a wyglądające jak z kory (szara krata, rozmiar 50, 99zł), marynarka Barutti czy coś innego na B wełna 120s, ciemno-szara, nakładane kieszenie, bez konstrukcji, r.50, cena 200 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kormox Napisano 18 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2017 Wysyp Sebago w Blue City w W-wie. Kilka kolorów, spory wybór rozmiarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariopol Napisano 20 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2017 Zabrze koszule CT krata gingham róż biel 39 i 41 za 79 Pln ja niestety 42 noszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 22 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2017 Na Marszałkowskiej sypnęło znowu Brunello Cucinelli, ale rzeczy znikają w oczach - głownie rozmiary 50+, letnie marynarki (999 zł) i kamizelki (399 zł). Jest też parę lekkich płaszczy przejściowych (r. 48-50, 999 zł) z nietypowej mieszanki bawełna-jedwab i o ile marynarki BC jakoś nie robią wrażenia, tak te płaszcze są naprawdę piękne pod względem kroku i materiału. Sam się mocno nad jednym zastanawiałem, ale jednak 999 zł piechotą nie chodzi a z odzieniem tego rodzaju jest taki problem, że czasami zalicza jedynie parę założeń w sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 22 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2017 Te Sebago z koca to całkiem fajne trzewiki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 24 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2017 Jeśli ktoś chciałby zrobić zapasy na kolejny sezon zimowy, to na Marszałkowskiej są ładne szale Polo Ralph Lauren, 100% kaszmir, wzór czerwony tartan, za śmieszną kwotę 135 zł. Jest też dużo toreb Fossil (głównie "listonoszek" z ciemnobrązowej licówki), większość wciąż w idealnym stanie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kormox Napisano 24 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2017 9 godzin temu, dziko napisał: Jeśli ktoś chciałby zrobić zapasy na kolejny sezon zimowy, to na Marszałkowskiej są ładne szale Polo Ralph Lauren, 100% kaszmir, wzór czerwony tartan, za śmieszną kwotę 135 zł. Jest też dużo toreb Fossil (głównie "listonoszek" z ciemnobrązowej licówki), większość wciąż w idealnym stanie. Dziękuję @dziko za namiar. Po dłuższych poszukiwaniach w Blue City namierzyłem ten szal Polo na dziale damskim Boję się tylko, że jak zobaczy go żona, to dokona aneksji... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JD! Napisano 5 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2017 Dnia 25.03.2017 o 00:44, kormox napisał: Dziękuję @dziko za namiar. Po dłuższych poszukiwaniach w Blue City namierzyłem ten szal Polo na dziale damskim Boję się tylko, że jak zobaczy go żona, to dokona aneksji... Podrzuć zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi