krc Napisano 6 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2016 Dzisiejsze 3 upolowane krawaty Hemley, srodkowy 50% lnu 50% jedwab, pozostałe jedwab 100%, co o nich sądzicie? W Czeladzi pozostały jeszcze dwa Himley plus trzeci ten po prawej również jakaś niemiecka firma (wszystkie po 45 pln) Sent from my m2 note using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 7 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2016 Kolor, wzór czy szerokość krawat z czasem ewoluuje. To chyba najdynamiczniej zmieniająca się część męskiej garderoby. Te nie ewoluowały. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 7 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2016 Dnia 5.07.2016 o 18:03, MH_fan napisał: Krzysiek - skąd pomysł, że jeżeli kolega Adam zadzwoni to pracownicy przeszukają sklep w poszukiwaniu książki? Według mnie nie ma opcji. Dział z książkami nie jest aż tak rozbudowany, więc na pewno sprawdzą. Mi kiedyś odkładali buty które dokładnie im opisałem i kilka innych rzeczy. Trzeba im tylko podać dokładne szczegóły, kolor, firma, rozmiar, ew. gdzie się to widziało (półka, wieszak, pojemnik itd). Oczywiście nie działa to na zasadzie "proszę odłożyć mi wszystkie koszulki polo w rozmiarze M, w odcieniach niebieskiego, z rozcięciem po bokach, max 2 guziki, ew. z logo na piersi, jednak nie większe niż 3 cm, ale jeśli będzie z owcą, albo innym zwierzęciem pasterskim to już nie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 8 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2016 Na Marszałkowskiej sporo nowych rzeczy, np. znów marynarki Boglioli. Ruch bardzo mały, bo Śródmieście opustoszało przez Szczyt NATO, więc tym większa szansa, że coś się ostatnie. Ja upolowałem piękne spodnie Vigano z jasnoszarej wełny, z zakładkami, bilonówką, niewykończonym dołem i ręcznym stębnowaniem kieszeni za jedyne 99,99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 8 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2016 pokaż zdjęcie spodni a nie metki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 8 Lipiec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2016 Polecam rozejrzeć się w swoim TK za koszulami I Filangieri (to jakaś włoska wersja Savile Row Company?). Ładny kołnierzyk, fajny slim fit. "Ich cena" 250, nasza cena 75, ale jak widać po metce ich cena grubo więcej niż 250. W Manufakturze jest jeszcze druga taka sama 39 oraz dwie ciemniejsze w prążki, 39 i 43. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 8 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2016 Krzysiek_W, mój beznadziejny aparat nie odda urody tych spodni, no ale taka poglądowa fotka: Ktoś już na forum chwalił chyba Vigano i faktycznie wygląda na to, że warto polować na spodnie tej marki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 13 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2016 W Rivierze G&B za 199zł Rozmiar 41 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 13 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2016 Jaki to model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 13 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2016 Jeżeli mnie pytasz, to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 13 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2016 Na Marszałkowskiej sporo trójpaków Happy Socks po 39,99, różne wzory, oraz ostał się trójpak Pantherella po 37,99, przy czym Pantherella bardziej ekstrawaganckie od Happy Socks (jeden Pantherelli wziąłem, ale liczę się z tym że Żona zawetuje i wtedy wystawię w dziale sprzedażowym ). Poza tym pojedyncze koszule TML i CT non-iron, trochę średnio ciekawych brogsów Gordon & Bros 43-44. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 13 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2016 18 minut temu, Ataman napisał: Jeżeli mnie pytasz, to nie wiem. Nie szkodzi. Zdziwiła mnie nieco liczba otworów na sznurowadła, rzadko spotykana w brogsach, stąd moja ciekawość. 2x2 kojarzy się raczej z "czystymi" derby, mnie przywiodło na myśl buty tego typu Maison Corthay, chociaż zdaje sobie sprawę, że to jedyne, co łączy jedne i drugie buty. No i nie są to levety. Niemniej, oferta, według mnie, interesująca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 13 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2016 200 zł za buty, które naprawdę bardzo porządnie wyglądają, to jest bardzo dobra oferta. Ostatnio w tikeju pojawia się sporo modeli G&B. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzyDe Napisano 13 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2016 Wyglądają na te http://www.gordonbros.de/schuhe/mirco-s500409-milano-tan.html Te są akurat bardzo fajne wizualnie, w TK Wrocław Renoma znalazłem tylko http://www.gordonbros.de/schuhe/fabian-3854-torino-tan.html i jakieś brogsy z paskudnym ażurowaniem (b. duże otwory, chyba kiedyś spotkałem je na Zalando ale teraz nie są dostępne). I czarne monki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kronenberg Napisano 13 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2016 Dnia 8.07.2016 o 16:23, dziko napisał: Ktoś już na forum chwalił chyba Vigano i faktycznie wygląda na to, że warto polować na spodnie tej marki. Jestem chyba na razie jedynym fanem tej marki na forum Mam chyba identyczne spodnie i ze 3 inne pary. Ostatnio nie widywałem wełnianych. Teraz przerzuciłem się na Hiltl'e. Dziś wzbogaciłem garderobę o takie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 13 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2016 6 minut temu, kronenberg napisał: Jestem chyba na razie jedynym fanem tej marki na forum Mam chyba identyczne spodnie i ze 3 inne pary. Ostatnio nie widywałem wełnianych. Chyba jest nas dwóch Upolaowałem już 3 pary Vigano naprawdę bardzo dobre jakościowo spodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kronenberg Napisano 13 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2016 Może będą znikały teraz szybciej z wieszaków i w końcu wyjdę z TKMaxx bez nowych spodni Bo na razie jak nie Vigano, to Hiltle Żeby z marynarkami było tak łatwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacio Napisano 13 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2016 Dziś wieczorem w TKMaxx (Warszawa, Marszałkowska) zaskoczyła mnie cena marynarki - 54 zł. Rozmiar 52 - dla mnie za mały, ale może komuś z Was przypasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VonOrlock Napisano 13 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2016 Godzinę temu, Bacio napisał: Dziś wieczorem w TKMaxx (Warszawa, Marszałkowska) zaskoczyła mnie cena marynarki - 54 zł. Mój osobisty rekord to koszula Profuomo Sky Blue za 16zł 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roelegant Napisano 14 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2016 Tez mam kilka spodni hiltl i jestem bardzo zadowolony. Czasem aż żal nie kupić... Wysłane z mojego HTC Desire 610 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 14 Lipiec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2016 Dziś coś innego: pościel Gant, ściślej poszwa na kołdrę, 140x200, cena 79,99. Polecam poszukać, jest w niepozornych wyprzedażowych opakowaniach. Jakość (przed praniem) zapowiada się rewelacyjnie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 14 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2016 Realy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 14 Lipiec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2016 Really? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Najmniejszy Napisano 14 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2016 No co, można rozpruć i jest sporo materiału, koszulę się uszyje, czy inne fulary I żarty żartami (chociaż faktycznie można, nie takie rzeczy się przerabiało), ale pościel ważna rzecz, więc jak jest okazja, to czemu o niej nie mówić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 14 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2016 Gant jest słaby, ja poluję na pościel suitsupply Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi