kronenberg Napisano 19 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2016 Szanowni, nie wiem czy się coś takiego praktykuje ale gdyby ktoś w swoim TKmaxx znalazł takie spodnie w rozmiarze 36 (albo 35) i mu nie podeszły to chętnie nabędę W Blue City był tylko rozmiar 33 Cena to jakieś 160-170 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 19 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2016 Łukasz, ale zdajesz sobie sprawę, że teraz dwa razy więcej czasu będziesz potrzebował na 'inspekcje'; a i ilość 'czerwonych karteczek' pewnie się powiększy... Jak żyć?... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 19 Maj 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2016 Spoko, na drugi TK mam 500 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 19 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2016 Spoko, na drugi TK mam 500 zł Znalazłeś złoty wieszak na dzisiejszym otwarciu czy to z programu 500+ ? Dzisiaj z TkMaxxa w Manu: -espadryle za 59zl, rozmiar 40 - kilka krawatow -kilka marynarek lnianych, bezpodszewki Hacket London, dwie wersje kolorystyczne. Cena 750zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 20 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2016 Ja tu espadryle z Hiszpanii zamawiam, a tu takie fajne w TK w moim rozmiarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max.zedernholz Napisano 20 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2016 Ech, i po co przy takiej marynarce robią kieszenie z patkami?! Nie rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 20 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2016 Niewielki problem - jak Ci nie pasuje to chowasz do środka i już masz 'bez patek'... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 20 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2016 Niewielki problem - jak Ci nie pasuje to chowasz do środka i już masz 'bez patek'... To nie to samo co nakładane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kronenberg Napisano 20 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2016 Kurcze, gdybym u siebie upolował taką marynarkę jak ten Hackett to byłbym przeszczęśliwy. Mocno mnie zmartwiliście tymi patkami. Kupiłem coś takiego jak na foto. Niestety na podszewce (50%wiskoza, 50% poliester). Firma Pierre Cardin, nie wiem co to za len. Wymaga dodatkowo sporych przeróbek krawieckich. W związku z tym polecacie ją oddać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VonOrlock Napisano 20 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2016 Len na podszewce półplastikowej jest trochę bez sensu. Odpowiedź czy zatrzymać czy nie zależy od zakresu przeróbek... i przede wszystkim od tego, czy Ci się podoba . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kronenberg Napisano 20 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2016 Dzięki. To nie był jednak racjonalny zakup (ta podszewka). W sklepie rozmiar mi pasował idealnie, a po powrocie do domu już ramiona i całość nieco za szerokie Teraz jeszcze mnie dobiliście z tymi patkami i zwrot postanowiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymonkrulewicz Napisano 21 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2016 Polecacie jakieś konkretne firmy krawatów z Tikeja? Przyznam, że po tym dziale nigdy wcześniej sie nie rozglądałem. Nie miałem też nigdy w rękach na prawdę porządnego krawata, a nie chcę się sugerować jedynie walorami estetycznymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 21 Maj 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2016 Altea i Profuomo jak trafisz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymonkrulewicz Napisano 21 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2016 Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Navigare Napisano 21 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2016 Altea - nie polecam, w krawacie tej firmy po dwukrotnym użyciu odpruła się szlufka przytrzymująca węższy koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 21 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2016 Altea jest ok, zwłaszcza knity mogę polecić. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shinobi Napisano 21 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2016 Mam chyba z 7 sztuk krawatów Altea, wełnianych oraz mieszanek wełny z jedwabiem, i sprawują się znakomicie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VonOrlock Napisano 21 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2016 Trafiają się też krawaty Brooks Brothers, również warte uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max.zedernholz Napisano 21 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2016 To nie to samo co nakładane Dokładnie. Tak nieformalna marynarka aż prosi się o kieszenie nakładane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 21 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2016 Na Marszałkowskiej jedna para standardowych, czarnych wiedenek z nakładanym noskiem - Santos by Carlos Santos, ostatnio robi furorę na forum Cena 780, rozmiar 44 (wg mnie może być nieco zawyżony). Szukać na najniższej półce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 21 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2016 Tk Czeladź, fajne, cienkie marynarki Gagliardi w kratę po 250 (rozmiar 44 i 46), ciekawa super cienka marynarka Altea za bodaj 300zł (z 2000). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 22 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2016 Łódź manufaktura jeansy Michael Kors w kant, z zakładkami, zwężane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irys Napisano 24 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2016 Chinosy Ralph Lauren slim fit w różnych kolorach - przyjemna w dotyku bawełna. Przy rozmiarze 33/34 nogawka na dole : 19,5 cm (oprócz białych widziałem jeszcze żółte, granatowe i zielone) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buku Napisano 24 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2016 A gdzie i po ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irys Napisano 24 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2016 Zapewne w wielu TKm sie pojawiły. Ja widziałem w Gdyni w cenie 179 zł / (wcześniej 525zł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi