Koval Napisano 2 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2016 Całkiem przyzwoicie wyglądają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stefan Napisano 2 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2016 Wrocław - Renoma. EG - rozmiar 8 / 42. Bardzo wąskie kopyto (D?). Skóra nubukowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a4ry Napisano 4 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2016 W Radomiu za 3 stówki, o ile coś nie pomerdałem, takie o to piękne buty w rozmiarze 9 można nabyć. Niestety zdjęcia wyszły fatalnie. A tu lepsze zdjęcia http://www.tkmaxx.com/new-in-mens-shoes/navy-suede-oxford-shoes/invt/27238569 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 4 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2016 W Poznaniu w TK ciekawych butów niestety nie ma, ale udało mi się nabyć granatową, sportową marynarkę marki Tom Rusborg z cienkiej wełenki na półpodszewce Osobiście pierwszy raz spotkałem się z wełnianą marynarką o tak luźnym splocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuner Napisano 5 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2016 W B-B również przybyła para Lobbów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kronenberg Napisano 5 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2016 Też na nie zwróciłem uwagę. Uzupełniając, opisane jako 7,5UK- 41,5EU. W rzeczywistości raczej bliżej pełnego 41. Skórzana podeszwa. 999 pln. Blue City. Ok. 14-tej jeszcze były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 5 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2016 W Łodzi trzy sztuki fajnej messenger bag z dobrej licówki firmy Fossil, kolor średni brąz, bardzo ładny. Cena ok. 480 zł. Po odpięciu paska otrzymujemy dość grubą aktówkę. Jest jeszcze tańsza wersja w połowie ze skóry, w połowie z płótna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 5 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2016 Szkoda ze nie zrobiłeś fotek , byc moze akurat czegoś takiego szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 5 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2016 Jest to chyba ta torba, w każdym razie podobna: http://m.parisgallery.com/products.aspx?PID=129179953&CID=80 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 5 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2016 W Warszawie przy Marszałkowskiej też są/były (stan na piątek 1.04) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 5 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2016 Fajna tylko kurczę cena taka sobie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 6 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2016 TK Targówek taka dość sympatyczna teczka Fossil (~560pln) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuner Napisano 7 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2016 I jeszcze taka ciekawostka w B-B: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkaramba Napisano 7 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2016 znowu lobby w TK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 7 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2016 Gościnnie jestem w Poznaniu, więc zajrzałem do City Center - tu też jest trochę toreb Fossila, ze cztery modele, bardzo ładne. Poza tym co nieco marynarek Barutti (rozm. głównie 50-52). Trochę fajnych koszul, nawet jakiś len. Przy okazji taka kwestia - była jedna jedyna marynarka Barutti 46 (36R) i okazało się, że leży na mnie genialnie, zdecydowanie najlepiej dopasowany RTW jaki kiedykolwiek trafiłem. Niestety, po bliżej inspekcji okazała się uszkodzona (tak jakby coś zalało/przebarwiło spory kawałek materiału) i z bólem serca odłożyłem Mam zatem małą prośbę - jakby ktoś buszując w TKMaxxach trafił na Barutti w rozm. 46 (a sam nie potrzebował) to niech da znać na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PGozdek Napisano 8 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2016 Na Marszałkowskiej dwie marynarki Corneliani z lnu w rozmiarze 50, chociaż jak dla mnie to są troszkę mniejsze. Obie przepiękne, na mnie niestety za małe, cena 599 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dar Napisano 8 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2016 znowu lobby w TK Ale przynajmniej data publikacji jest inna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metius Napisano 9 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2016 W Czeladzi zgrabne czarne oxfordy Lobba za 1,5k. Spece z TK otagowali je na 9UK, ale to raczej 7UK. Odłożyłem na regale z 41. W tym samym TK nieciekawe brązowe brogsy z Gordon & Bros podobno 9UK oraz obrzydliwe, bordowe, wykonane chyba z mieszanki zmielonego plastiku i śladowej ilości skóry brogsy od Tods'a. Rozmiar bodajże 43, cena nieznana - do rąk nie wziąłem więc nie spojrzałem na naklejkę na podeszwie. Enjoy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 9 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2016 W Magnolii we Wrocławiu wczoraj były dwie bawełniane, casualowe, granatowe marynarki od Hilfigera (48, 50). Gruby, aż sztywny materiał. Wyglądały mniej więcej jak na zdjęciu poniżej (z tym, że bez podszewki, bardzo ładnie odszyte). Cena 399. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 9 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2016 Znalazłem dzisiaj pięć pięknych krawatów w TJ Maxx w SoHo Sent from my iPhone using Tapatalk 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 10 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2016 Znalazłem dzisiaj pięć pięknych krawatów ... Który się nie liczy? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 10 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2016 Na moje oko z astygmatyzmem też się jeden chyba nie liczy. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 10 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2016 To akurat sie zgadza bo po zaplacie patrze na rachunek i jest 6 krawatow wiec pytam kasjerki czy nie skasowala mnie o jeden za duzo a pozniej patrze do torby a tam 6 krawatow... Slabo z moim liczeniem cos dzisiaj Za duzo irish coffee podczas brunchu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 10 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2016 Trudno. Masz jeden fajny krawat więcej. Jakoś musisz z tym żyć . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 12 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2016 Takie coś wylosowałem w Łodzi. Fajna, zostaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi